Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forvirra og usikker.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forvirra og usikker.

sep 4 2012 - 00:23
Jeg=mann på 56 år. Skilt siden 1991 og har bodd alene med to barn og bare noen kortere forhold. Egentlig et stabilt og godt liv.

Men for to år siden dukket det ei jente opp på Facebook som jeg var kjereste med noen korte ferieuker da jeg var 15-16. Hun sa at hun aldri hadde kunnet glemme meg, og gjerne ville ha kontakt med meg. Hun hadde vært gift 2 ganger, skilt en gang, enke en gang og hatt minst tre ulike forhold etter det. Nå bodde hun på fjerde året sammen med en mann men de hadde ikke hatt sex på to år.

Vi snakket sammen på Facebook og Skype daglig og selv om vi bor 14-15 mil fra hverandre tok det ikke lang tid før hun kom på besøk og da tente det til fullstendig (for oss begge trodde jeg). Hun kom ofte på besøk mens samboeren var på jobb og var helt klar på at det måtte bli oss to for det var ingen andre som hadde gjort henne så godt og behandlet henne så respektfullt som jeg gjorde. Nesten uansett hva jeg gjorde så var det ingen som hadde gjort noe sånt før. Hun skulle bare få avviklet dette med samboeren på en pen måte.

Slik gikk vinteren med tette besøk og kontakt i timevis på Skype/Facebook de andre dagene og alt var fryd og glede selv om jeg merket at det kom en del hvite løgner som hun enten fornektet eller sa var for å ikke såre meg.

Men ut på våren stilte jeg krav om at nå måtte det skje noe. Det var jo vi som var et par samtidig som det var ham hun dro i konfirmasjon/bryllup og andre ting sammen med og sett fra utsiden så de kanskje fortsatt ut som et idealpar. Men hun var alt annet enn snill mot ham. Han viste om oss, og om han spurte når hun skulle til meg neste gang kunne hun svare "Når jeg blir kåt nok." Jeg skammer meg for å si at jeg likte det, men for meg var han jo en konkurent og et hinder.

Resultatet av mitt ultimatum ble at hun ba ham å finne seg en egen leilighet og flytte, hvilket han etter en tid også gjorde. Samtidig ble hun mere sur og bitchy mot meg og ville ikke komme hit og jeg opplevde det som at hun ikke likte og kunne akseptere at jeg hadde stilt krav.

Hun var så godt som aldri her i helgene, for da skulle hun ut på byen med vennine sine og danse. Og så, mens hun ventet på at samboeren skulle flytte ragga hun opp en ny og yngre mann på byen og innledet et forhold med denne. Jeg forsto dette ut fra den forandra oppførselen hennes, men hun fornekta dette i flere uker helt til hun ringte en lørdagsnatt i fylla og ba meg å dra til helvete. Hun huska ikke dette før hun sjekka telefonen, og når jeg presset henne litt svarte hun at ja, endelig hadde hun truffet en som gjorde henne godt både i og utenfor senga.

Alt jeg sa til henne etter dette var vel ikke like pent, og etter det var forbindelsen brutt fra min side. Hun ville at vi fortsatt skulle ha kontakt og ringte meg flere ganger, men jeg avviste dette.

I løpet av sommeren kom det en del meldinger fra henne som ble sendt kun for å såre meg. Blandt annet sendte hun bilde av seg og kjæresten på ferietur. Jeg svarte at hun var ond og det ble en smskrangel av det hvor ingen av oss sa pene ting akkurat.

I september kontakta hun meg igjen og sa at nå hadde han gått fra henne og at nå skulle hun være singel en stund og hun savnet meg og ville ha meg å prete med på kveldene. Prata med henne noen kvelder men det var så mye som var uklart, - så jeg brøt forbindelsen igjen. Blant annet forandra hun statusen sin på Facebook fra singel til i et forhold. Dette forklarte hun at hun gjorde for å få fred for diverse beilere som hadde dukka opp når hun var singel.

I november tok hun kontakt igjen og vi småprata litt på kveldene en ukes tid før hun en søndags kveld fortalte at han hadde ringt og ville komme og prate med henne neste helg og hun var så spent på hva han ville. Ble jo skuffa og følte meg brukt, og når jeg ga henne en utskjelling blokkerte hun meg på Facebook.

I februar kontakta hun meg igjen og sa at de hadde det bra sammen men hun savna meg så. Den roen hun hadde følt når hun var hos meg fant hun ikke noe annet sted, og hun ville at vi skulle være venner og ha daglig kontakt via nettet. Jeg så også da at den søndagen som hun sa at kjæresten hadde ringt og skulle komme neste helg skrev hun på FB at det ble så tomt når kjæresten dro, og jeg brøt da kontakten. Jeg kom vel også fram til at hun hadde skremmende mange psykopatiske trekk.

Nå har hun kontakta meg igjen. Sier at hun har det bra sammen med ham og som det er nå sa er det ham hun skal være sammen med. Men hun går og tenker på meg hele dagen hver dag og drømmer om meg om natta, og synes at dette er noe som vi må finne ut av. Dum som jeg er så svarte jeg at jeg ikke vil prate med henne nå, men at hun kunne kontakte meg om det kommer en dag hvor hun er helt ferdig med denne kjæresten.

Så her sitter jeg og dras i stykker inni meg. Savner henne så og håper fortsatt på at det skal bli noe mellom oss, samtidig som det aner meg at dama er livsfarlig og at det egentlig er jeg som er heldig og den nye kjæresten som sitter i knipa. Jeg er såpass ond at jeg liker akkurat det, men hva gjør jeg?

Avatar

Re: Forvirra og usikker.

sep 4 2012 - 09:23
hun har deg tydeligvis som en back up, det er ikke deg hun vil ha men du er god å ha i bakgrunnen slik at hun er sikker på å aldri være alene.
Tror du gjør deg selv en tjeneste om du blokkerer henne for kontakt både på skype og facebook og ikke tar telefonen eller svarer på meldinger fra henne.
Gi deg avstand til å komme deg over henne og en mulighet til å møte noen som faktisk vil ha deg og ikke bare bruke deg/utnytte deg.
Til forsiden