Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fortvilt og såret

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fortvilt og såret

sep 6 2019 - 13:52
Dette er min første gang jeg i det hele tatt skriver om noe personlig eller snakker ut om det. Men jeg og en jente har datet i litt over 5mnd nå. Vi begge to har utviklet følelser men hun holder igjen føler jeg. Har fått vite at hun har sovet over hos en annen kar 4 dager sammenhengende og fikk et par meldinger av en bekjent av oss begge som bekreftet min teori om at hun ikke har vært helt ærlig. Tok det opp med henne og nå er tydeligvis jeg den store stygge ulven. Føler meg helt tom og snytt, da det virker som at hun ikke bryr seg i det hele tatt. Skal møte henne i kveld, burde jeg pakke sakene hennes og bare ende alt eller burde jeg fortsette å kjempe for dette? Jeg her helt hodestups forelsket i denne kvinnen.
Avatar

Re: Fortvilt og såret

sep 8 2019 - 18:49
Hvor gamle er dere?
Hvis du har noe stolthet så hold deg unna ho.
Som det engelske ordtaket sier "she wants her cake and eat it too".
Ho sjonglerer mellom flere gutter, og ho kaster brødsmuler til deg og andre akkurat nok til at dere fortsetter å jage ho.
Det høres ut som ho er under 20 år gammel og trenger å vokse opp.
Hvis ho er eldre, trenger ho at nok folk går fra ho så ho skjønner at ho ikke kan holde på sånn.

Skjønner at det kan være tøft når du er forelska, men jeg kan love deg at det finnes andre og bedre jenter til deg der ute.
Til forsiden