Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fortvilet x kjæreste til jente med adhd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fortvilet x kjæreste til jente med adhd

aug 26 2016 - 14:05
Hei.
Bare behov for å få ut tankene.
Traff ei nydelig og kjærlig jente for ca 8 mnd siden, og har hatt di beste mnd i hele mitt liv. Vi har gjort det meste sammen, og elsker denne jenta. Men plutselig en dag endra hun seg totalt over natta. Hun gikk fra og elske meg ene dagen, mens neste dag pakka hun tingene sine og bare dro. Trengte avstand.
Gikk ca en uke da hun valgte og avslutte forholde over en SMS. Hun var sint, trist og virka ikke som seg selv. Vi møttes to dager etter og fikk pratet litt, men følte ikke at det var jenta jeg kjenner jeg pratet med. Hun sa hun trengte avstand. Gått 4 uker nå. Hun er på jobb på dagen, å bare hjemme hos familien ellers. Vil ikke være ute. I dag når vi sendte litt SMS, så ble hun sint, og ville ikke venn med meg heller. Sitter egentlig og bare ikke skjønner noen ting. Hun mener det ikke er meg, men at det er noe inni hodet hennes som hun ikke får ut. Vil virkelig være sammen med denne jenta, men føler ikke at det er henne jeg snakker eller skriver med. Hun har adhd.
Til forsiden