Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forloveden sier han mistet følelsene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forloveden sier han mistet følelsene

nov 1 2017 - 17:56
Hei alle!
For noen uker siden sa samboeren og forloveden min at han ikke trodde vi kunne være kjærester mer. Vi har rn sønn på litt over året Og vil derfor vi skal flytte fra hverandre så han får finne ut hva han føler og vil. Nå i den siste tiden sier han at alle følelser er borte. Jeg er helt totalt knust og veldig forvirret, ca ei uke før så sa han at han ville jeg skulle være like forelsket i han som han var i meg, vi var på visning sammen og skulle se om vi kunne få lån, ei uke før der snakket han om barn nr 2. Så plutselig har han fått nok og vil ikke mer.
Men han sier ikke at det må være for alltid men han må finne ut om han har det bedre uten meg. Da tenker jo jeg at han møter noen nye i mellomtiden og får det bra og sammenligner hvordan vi har hatt det det siste året. At han glemmer de 6 årene vi hadde som var bra. Og jeg vet at jeg har pusha han vekk, når jeg var dårlig med fødselsdepresjon satte jeg opp en mur rundt meg og var rett og slett iskald mot han og så han ikke. Og nå sitter jeg kun å tenker på hvor lett det er å dra fra meg, alt jeg har gjort feil. Jeg har syntes ting har vært veldig tungt jeg og men har ikke gitt opp. Er det noen med samme erfaring og at dere ble sammen igjenn? Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Har gått helt i kjelleren igjenn, og jeg var endelig begynt å starve meg opp. Har ikke vært intime på 1 år i det hele tatt og det har vært ett stort problem hvor han følte jeg ikke var glad i han mer og da igjenn presset han meg og jeg skjøv han mer og mer bort for å beskytte meg selv. Det intime pga jeg ble misbrukt som barn. Det kom opp igjenn etter fødsel og har klsrt jobbe meg gjennom det og har vært intime i ca 1-2 mnd og jeg trodde han skulle slappe litt mer av da, men da ble han kjempeusikker igjenn. Så skjønner ikke hva som har skjedd:(:(:( føler jeg har ødelagt alt. Rett å slett forårsaka dette pga jeg alltid har vært redd for avvisning og å bli forlatt. Forventer at alle skal dra fra meg så venter bare det skal skje. dette ble langt men håper noen orker å lese❤
Til forsiden