Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forlatt, vraket og verdiløs

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forlatt, vraket og verdiløs

feb 12 2011 - 17:00
Torsdag før påske i 2010 snakket vi om ferietur til sommeren. Søndag før påske 2010 sa eksen at han villa flytt. Det var ingen andre sa han, men følelsene for meg var borte. Fikk sjokk, vart helt knust, va sjele i hele kroppen, Men trodde på han gjorde jeg. Helt til jeg fikk se meldinger på mobilen hans. Han fikk bo hjemme til han hadde fått seg leilighet. Det skjedde på juni- Det dummeste jeg noen gang har tillatt. Viste seg han hadde treft ei på kurs før jul det året. Venta bare på en anledning til å si han villa flytte.

Det ble ikke noe mellom dem, kom til meg og ba meg på kino, på kaffe, på middag osv. Hvar så vanskelig å gi slipp på meg sa han. Jeg var fortsatt helt knust og trodde på det. Vi kan ikke fortsette sånn sa jeg. Du vil ikke ha meg tilbake. Vi må slutte å treffes. Men han fikk overtalt meg til å vente til jeg skulle ha med meg ungene på ferie. Da jeg kom hjem kom han og fortalte han hadde så dårlig råd. Han fikk låne bilen min for og komme seg på arbeid. Og det var fortsatt vanskelig og gi slipp på meg. 3 dager etterpå fikk jeg vite at han hadde treft ei ny. Brukte min bil. Så mens han hadde så vanskelig og gi slipp på meg, sjekket han opp andre damer på nettet. Knust igjenn. Da han flyttet ut ville han ikke ha med seg noen møbler. Han skulle hjelpe meg med å beholde leiligheta. Vi skulle dele avdraget på lånet i 2. Først villa han ha penger for møblan han ikke villa ha og på november fikk jeg inkassovarsel på huslånet. Viste seg at han hadde brukt mine penger som skulle gå til min andel av huslånet til egne regninger og gitt blaffen i å betale på huslånet.

Alt vi hadde avtalt og bestemt når vi gikk fra hverandre har han brutt. Liksom ikke noe verdi det. Føler meg så vraket, sviktet, forlatt og verdiløs. Skulle gjerne ha kommet meg videre, men det er så vanskelig. Føler meg bitter.

Han fikk meg så langt ned at jeg følte at ungene hadde det bedre uten meg.

vet ikke hva jeg skal gjøre. Prøver å finne på ting. Men de få jeg kjenner som jeg kan kontakte har det så travelt. Har ikke tid. Sitter derfor mye alene. Vet ikke hva jeg skal gjøre.
Avatar

Re: Forlatt, vraket og verdiløs

feb 12 2011 - 19:30
Slike folk er bare så utspekulerte og gjør så forbannet stor skade :(
Føler med deg...

Å komme med direkte råd om hvordan du skal gjør ting videre blir helt umulig siden jeg ikke kjenner deg.

Gode råd kan ofte bli helt feil noen ganger.
Eneste er at du ikke bør slippe dette destruktive mennesket inn i ditt liv mer.
Ønsker deg masse lykke til :)
Avatar

Re: Forlatt, vraket og verdiløs

feb 12 2011 - 19:39
Vanskelig å få han ut av livet for godt, han er far til min barn. Har kun kontakt med han over melding. Men ser ikke så veldig lyst på konfirmasjonsdagen til sønnen min. Men livet går videre. Må jo det. Har heldigvis veldig gode arbeidskolleger. De lyser opp hverdagen min.
Avatar

Re: Forlatt, vraket og verdiløs

feb 12 2011 - 19:59
Oki...han er far til dine barn.
Da blir han en del av ditt liv vider også.

Da er det viktig å sette klare grenser og krav.
Avatar

Re: Forlatt, vraket og verdiløs

feb 12 2011 - 20:01
Jeg setter grenser og krav, men det gir han faan i. Kjøre sitt eget løp uansett. Vi har en samværsavtale med barna. Forholder meg til den jeg. Men det går ut over barna at vi ikke snakker sammen.
Avatar

Re: Forlatt, vraket og verdiløs

feb 15 2011 - 19:46
Hei..

ville bare si at veit åssen du har hatt/har det.. opplever nesten det samme selv..
men her har det skjedd litt anderledes. men her er han far til mine 2 og her er jo jeg da vært for 'dumsnill'' mot han for har da hatt forsatt følelser for han så har da ikke klart å si nei til han. men da følt at han har utnyttet meg for det. har opplevd ganske mye i mitt liv.. så er ikke så enkelt når man da må ha kontakt sånn pga barna..

så ting er ikke enkelt da..
Avatar

Re: Forlatt, vraket og verdiløs

feb 17 2011 - 20:34
Nei enkelt skal det ikke være. Har vært for dumsnill jeg også. Men vet bedre nå. Det værste er at det er jeg som har blitt den store jævlige eksen her. Men han er jo god til å snakke for seg da. Skjønner ikke at det ikke bare for nydama jeg er sint og frustrert.
Til forsiden