Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forelsket i pt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forelsket i pt

nov 11 2019 - 22:39
Ute og drikker alene. Får komplimenter, men har for mye trøbbel til å være interessant som kjjæreste. Noe ser ut til å alltid være i veiennfor at jeg er den rette for noen. Som om jeg er forbannet. Må få ting stell først sier de. Var forelsket i pt, men i dag så jeg henne med kjæreste. Det er nesten ikke til å overleve... Noen andre her som er i samme båt?
Avatar

Kan være muligheter en annen gang

nov 15 2019 - 23:46
Det kan jo hende forholdet deres ikke er så bra som det ser ut, og at ho blir ledig med tiden. Jeg prøver ikke å fortelle noen at de skal være en "stalker" her, men å følge med på noen man er interessert i, er ikke ulovlig. Du har sikkert ingen onde intensjoner, og så lenge du har følelser, så er det ikke ulovlig å følge med på noen, for eksempel på facebook. Hvis det skulle vise seg at forholdet ikke varer, og du har følelser fremdeles, så kan det jo hende ho blir interessert i deg etterpå?

Det er normalt og menneskelig å få følelser for noen man har innpå seg sånn, og gjerne i 1 mot 1 situasjoner. Jeg har fått følelser for terapeuten jeg går til.

Det er derfor det er viktig å engasjere seg, trene seg med å være sosial med andre. Da blir det lettere å være åpen med sine ønsker med andre.

Dét andre forteller deg om at du må "få ting på stell" tenker jeg er nettopp dette med sosial krets og nettverk. Det er kynisk, veldig kynisk. Det er ekte følelser som skal ligge til grunn i et forhold, ikke nettverk og sosial status.

Det er et veldig vanskelig tema. Grunnen til at jeg synes det er vanskelig, er at joda, psykologisk er det sunt å ha et nettverk og en sosial vennekrets. Men problemet mitt er at det er så mange som sier og bruker det som dømmemiddel mot andre. Som jeg føler det ble litt brukt mot deg på byen denne gangen. Du prøver jo å være sosial og møte andre tydeligvis, da burde andre være litt åpne også.

Men det er også tilfeldigheter. Hvis du -ikke slutter å gå ut-, bare fortsetter å gå ut og være så åpen og sosial som du klarer, så -vil- du møte noen før eller senere i samme båt som deg!! I hvert fall er sannsynligheten mye, mye større. Jeg har møtt noen på byen i livet mitt jeg skulle ønske jeg tok videre vare på. Men det har liksom ikke passet.

Men at jeg har truffet noen, er jo positivt. Det viser at det nytter å ikke gi opp og bli negativ. Men det er lov å være trist fordi noen man har følelser for er opptatt eller ikke viser tydelig interesse. Det viser at du er menneskelig, og dét skal du være glad for. Så kom deg opp på hesten igjen. Det finnes flere damer du vil bli forelska i.
Avatar

Hei

nov 16 2019 - 22:33
Har blitt mange glass denne uken. Hendelsen med PT var på mandag. Det du sier om at hun kanskje blir ledig er faktisk det eneste oppløftende jeg har hørt. Selv om jeg overhodet ikke tror at det kommer til å skje, så forer det jo romatikeren i meg.

Ekte følelser vet jeg ikke hva er lenger. Man blir jo alltid bedømt som bedre eller verre. Hva er da ekte?

Så bra du har møtt noen på byen. Håper det dukker opp flere anledninger. For oss begge
Til forsiden