Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forelsket i feil mann

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forelsket i feil mann

nov 8 2014 - 21:14
Hater livet mitt! For et par år siden, møtte jeg en mann med samboer og barn. Vi innledet et forhold på si. Jeg er så forelsket i han at det gjør vondt. Han kommer aldri til å bli min, for han har sagt at han må bli i forholdet på grunn av barna, selvom forholdet på meg virker kjærlighetsløst. Så han har aldri lovd meg noe.
Jeg klarer ikke komme meg vekk fra han, har prøvd flere ganger, men han suger meg tilbake, og jeg faller på nytt. Han vet ikke at jeg elsker han, og det skal han aldri få vite. Han blir jo ikke min..

Aner ikke hvordan jeg skal komme meg ut av det?! Han fungerer som narkotika på meg. Når han sier han er glad i meg og vil ha meg, smelter jeg. Jeg kan ikke styre hvem jeg skal elske, jeg har falt for feil mann, og vil så gjerne miste følelsene.
Går med et konstant savn og en uro i kroppen som får tårene til å trille daglig.
Kan ikke skjønne hvordan jeg havnet i denne situasjonen.

Når jeg leser dette ser jeg hvor dumt det høres ut, og dere tenker sikkert alle mulige stygge tanker om meg, men gå en dag i mine sko før du slenger dritt.

Det er fått så langt at jeg tenker livet er ikke verdt å leve. Orker ikke denne smerten!
Avatar

Re: Forelsket i feil mann

nov 10 2014 - 23:39
bor du langt unna han nå ?
Avatar

Re: Forelsket i feil mann

nov 11 2014 - 07:43
Kanskje du bare vil ha det du ikke kan få?Avatar

Re: Forelsket i feil mann

nov 11 2014 - 10:08
Kjærligheten er vanskelig, og dens veier full av krumspring.

Du er nok ikke alene om å stå i den fortvilte situasjonen der. Kjenner en kvinne som var en gift manns elsker i åtte år, hun fikk et tøff bøyg etterpå, svært ensom på flere vis, det er mange konsekvenser av å leve i en annen persons hemmelige skygge. Hun angrer på at hun ikke tok det tøffe valget i begynnelsen av forholdet.

Tror ikke det finnes noen råd som er lette å gjennomføre.
Var i tilsvarende situasjon med en kvinne en gang, det var seigt og fælt, menn har også følelser og kan gråte. Det hjalp meg nok at min "eietrang" ikke godtok andre involverte, og så bestemte jeg meg for at jeg ikke ville gå på kant med den moral jeg søker å leve etter. Ikke noe ok følelse å vite at man er medskyldig i å bedra en annen person. Det er ikke sundt å leve i konflikt med egne verdier.

Han vet nok hvor han har deg, han vet i alle fall at du kommer løpende når han har lyst på deg, tydeligvis.
Det er verken hyggelig eller lett å konsentrere tankene om de negative sidene og langtidseffektene av å leve i ett forhold slik du gjør, men det vil hjelpe deg til å riste deg selv våken fra den "fortryllede" forelskelsen du lever i.

Stor fare for at han aldri vil gå fra sitt etablerte liv, du er elskerinnen han trenger, i det minste en av dem, du kan ikke med sikkerhet vite om han har flere. Om han så skulle gå fra sin kone til deg, så vil du straks begynne å bekymre deg om han vil begynne å lete etter ny elskerinne. Osv, osv. Du står foran større hjerteproblemer om du blir i forholdet enn om du tar den tøffe bøygen nå.

Billedlig talt: Gi'n en på tygga for å være så slem med hjertet ditt. Det er ikke sikkert han forstår det selv, men gjør det allikevel. Kutt alle bånd, grip ei åre og kjemp deg ut av bakevjen du er på vei inn i.

Lykke til.


Avatar

Gjerne snakk med meg om det

feb 20 2015 - 15:24
Jeg forstår veldig godt hvordan du har det.
Jeg var i en situasjon der jeg i 4-5år var forelsket (og hadde et forhold) til en mann som var 17 år eldre og hadde 2 barn. Jeg var da 13... Jeg var HVERTFALL forelsket i FEIL MANN. Han var født i 79, og jeg i 96.

Hadde aldri klart å brytt den kontakten selv. Politiet måtte tvinge meg.. og jeg har nå fått litt psykiske problemer..
Avatar

Ingen stygge tanker

juni 24 2015 - 11:08
Hei
Forstår deg godt. Jeg har gjort mye ugang, men det verste er at jeg er i et liknende forhold. Bare at det er jeg som er mannen, og har sagt det samme som din mann. Jeg og kona er gode venner, og jeg vil ikke skape vanskeligheter for barna. Dagliglivet går jo sin gang som venner, men det er lite kjæreste ting. De følelsene du beskriver, har jeg for denne andre jenta, og det har vart i ca 6 år nå. Ulikheten er at hun har samboer hun er veldig glad i, og ønsker heller ikke de endringene i livet som hadde kommet dersom vi skulle blitt sammen. Hun er ikke i kategorien elskerinne, men mer en venn. Vi treffes nå og da, og vi gjør da bare venne ting. Men følelsene sier noe annet.
Jeg hadde tidligere en elskerinne, og det forholdet var mer likt deres. Hun fortalte meg om de samme følelsene du beskriver. Jeg liker henne godt, og hun fortjente en mann hun kunne få. Jeg fortalte henne dette, og jeg er nå veldig glad for at hun har funnet en annen mann å elske. Vårt forhold som elskere er over, men vi er fortatt venner og hun er lykkelig med sin mann.
Det var vel ikke særlig oppløftende, men et forsøk på å si at du ikke er noe dårlig person, fordi du ikke kan bestemme hvem du har følelser for. Selvfølgelig må rådet være å prøve finne en annen mann å elske, la han være. Det er vanskelig, men dette forholdet har ikke det som skal til for et sunt forhold. Kanskje vil han som meg bli glad på dine vegne hvis du finner en annen som du kan være lykkelig sammen med.
Avatar

Hei :)

nov 10 2016 - 00:30
har lest innlegget ditt og kjenner meg noe igjen. jeg forstår deg veldig godt. kjærligheten stikker så dypt at det er nesten vondt.
Problemet her er ikke du... men han..
han kan jo ikke si han vil ha deg, men gjøre det motsatte.
skjønner det er utrolig vanskelig å takle... men som du selv sier han forlater ikke kona pga ungene, for din egen helse og for at du skal sitte med noe selvrespekt igjen så er nok det lureste å avslutte dette på lang sikt.
på kort sikt er det vondt men godt... men etter lange tider kommer du til å oppleve at dine behov ikke blir respektert.
kansje du skal prøve å treffe andre menn? overgangen fra han blir da lettere.. finn noe som kan gjøre deg lykkelig og opptatt...

siden han "suger" deg tilbake i hans favn, så vil jeg dessverre si at han bruker de gode egenskapene du har for å tilfredstille sine behov.
Men han er også tydelig. vet ikke hvor gamle barna er, men hvorfor skal han få to fluer i en smekk? her er det noen som blir såret... kona og barna... eller du... jeg fikk inntrykk av at han bruker barna som en unnskyldning for hans egen frykt. vi skal ikke gjøre våre egne vondt.
men dette blir ikke rett overfor deg...

på lang sikt vil det beste være å avslutte dette, for du lider og den lidelsen blir verre... det kan føre så mye fælt med seg.

Dette er en midlertidig smerte som du må bearbeide slik at den ikke går over i lidelse.

Det finnes noen som vil gi hele seg til deg!

håper noe av dette hjalp, lykke til og vær sterk!
Til forsiden