Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forelsket i eldre menn, mye eldre.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 22:24
Jeg håper det løser seg for deg...
Sist jeg forelsket meg i noen viste det seg at hun er med i en kristen sekt:P
Typisk......Var vel uansett ikke forelsket i henne, bare en slags ide om henne. En fantasi jeg bygde opp rundt henne, uten å kjenne henne...
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 23:37
Får håpe på det. Får vel være tålmodig, vente å se.. Kanskje han finner ut av evt. følelser og enten bestemmer seg for å satse, eller for å sende mindre blandete signaler
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 13 2012 - 17:33
Tror det bare er sånn at de man vil ha men ikke får, vil man være ekstra intressert i. Det blir en slags psykologisk greie, og så lenge man er litt bevisst på dette så Kanskje det kan være til hjelp å komme over stadiet du befinner deg i.. Kanskje ikke så sikkert at du hadde funnet vedkommende like intressant om Han hadde forholdt seg annerledes, og faktisk innledet et forhold med deg.. Nå skriver du at d ikke er aktuelt at de blir noe mer ut av dette. Er dette ditt utgangspunkt så er det vel ikke noe poeng å bruke mer tid på den saken...? Føler du det som et hinder å komme over Han ved å ha han rundt deg bør du Kanskje vurdere å bytte arbeidsplassen.. Og heller ta med deg de positive erfaringene du gjorde med han ( hvis du hadde det) . Vet av erfaring hva det vil si å lengte etter noen som ikke vil ha deg, uansett grunn som ligger bak, så er min konklusjon at det er Viktig å komme seg videre I livet og ikke bli sittende fast.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 13 2012 - 18:28
@Xsoul777

Dette var egentlig ikke mye til hjelp, hvis jeg kan si det slik. Det er jo en ganske lang topic, og jeg hopper jo frem og tilbake. Uansett om jeg hadde møtt han under andre omstendigheter, så er jeg bombesikker på at jeg hadde falt for ham. Vi har kommet så godt overens, på så kort tid. Hvis andre ikke visste bedre, så ville de ha antatt at vi hadde kjent hverande i evigheter. Vi har en knall bra kjemi. Uansett om jeg lengter etter mer, og han ikke ser på meg på den måten, så er vi utrolig gode venner. Du skjønner, hvis muligheten var der, for at det skulle bli noe mer enn bare vennskap, så ville jeg ha grepet nettopp den muligheten..

@modus1965
Jeg har sendt deg venneforespørsel. Jeg har lyst til å vite hva du har å si, hvilke svar du har å komme med, osv, selv om jeg kanskje ikke kommer til å like det jeg hører(leser) :)
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 14 2012 - 20:41
La meg si det slik, jeg sympatiserer. Kan forstå at dette er lite kult.. Å være tiltrekket av noen der kjemien klaffer hundreprosent, ogsã er det et hinder I mellom som gjør at det ikke går... Traff en jente for noen år tilbake som jeg forelsket meg i og innledet et forhold med. Det varte ikke lenge da noe uforutsett dukket opp i mitt liv som ble direkte årsak til bruddet. Tenker fortsatt på henne og tror at det er noe jeg kommer til å gjøre I Lang tid fremover. Tenkt på tussenvis av unnskyldninger for å oppsøke henne å konfrontere henne med hva jeg føler for hun, men fornuften sier at jeg må respektere at hun ikke ønsker mer kontakt og dette har jeg fått bekreftet. Vet hva skjebnen min er rundt denne jenta og vel overstått. Jeg går videre I livet men føler en slags tomrom I livet PGA Hun .. Og det vet jeg er galskap...! Siden jeg kun kjente henne over en kort periode.. Men den Tiden var blant den beste I mitt liv så ikke rart d egentlig.. Du har et venneforhold med denne mannen og dette fungerer.. d må jo være topp.. I mitt tilfelle var d enten eller.. Var så kine pa hverandre at d ikke gikk Ann å være venner og det er hva jeg tror er grunnen til at hun ikke vil ha kontakt PGA d følelsesmessige... Ang ditt dilemma, Bare gi d litt tid og hvis begge vil ha hverandre da er det Kanskje bare et tidsspørsmål.. Hvis det er ment å skje så da skjer d..... Ellers er bare å akseptere realiteten, brutalt sagt Kanskje men et faktum... 7 millarder mennesker på jorden og ganske stor sannsynelighet for at du vil treffe en match igjen... Vet at d helper lite nå å vite d.. Men som sagt, sympatiserer med problemet du står ovenfor... Beklager
Evt skrivefeil, sender fra iPhone og for lite tid til retting.......
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 14 2012 - 22:11
Jeg klarer bare ikke å gå rundt å tenke og undre lenger.. jeg tror jeg skal si det til han i morgen.. Jeg har på følelsen at jeg får et negativt svar, men jeg trenger å høre det. Folk råder meg til å vente og se det ann, men jeg orker rett og slett ikke lenger.. Jeg trenger å vite hvis han ikke føler noe for meg.

Edit: Beste muligheten er neste helg, så, 1 uke igjen med usikkerhet da
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 15 2012 - 14:10
Jeg skal holde dere oppdatert :) Uansett hvordan det går, så skal dere få vite det. Jeg har på følelsen at jeg får et negativt svar, så jeg er forberedt på det verste som kan skje.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 23 2012 - 20:15
Jeg skal fortelle han hva jeg føler. I morgen faktisk. Jeg har bestemt meg nå, og er helt sikker på at nå skal jeg gjøre det. Men jeg lurer på hvordan jeg burde gå frem mtp å få til et møte mellom han og meg. Burde jeg bare sende han en tekstmelding som sier "Jeg må snakke med deg om noe.. har du tid?" han får på følelsen allerede da, hva det er jeg kommer til å si, slik at han kanskje får tid til å forberede seg litt på det som kommer..

Hva tenker dere?
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 23 2012 - 22:04
Er vel bare å ønske deg lykke til da :) Det må jo siest uansett hva han vil eller ikke vil.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 24 2012 - 23:52
Da er det sagt.
Og han tok det kjempe fint :) Han tilstod at han likte meg godt, at han var glad i meg, men som en venn. Han tilstod også at hvis han hadde vært mye yngre, så ville han ikke vært redd for å ha satset :)
Vi kommer til å forbli gode venner, fortsatt ha den lette tonen mellom oss, og vi kommer fortsatt til å ha god kontakt.
Han foretok faktisk mesteparten av snakkingen, etter at jeg hadde klart å presse ut et par setninger, og han skjønte hva det var jeg snakket om. Han sa selv at han ønsket mest av alt at vi fortsatt kunne være gode venner osv. noe jeg satt pris på.
Det var vel egenlig best i den situasjonen at han foretok mesteparten av snakkinga, fordi jeg var så livredd og nervøs at hvis jeg hadde sagt noe særlig mer enn det jeg sa, så kunne jeg faktisk ha begynt å gråte, bare fordi jeg var så ille nervøs og redd, noe som han igjen kunne ha feiltolket.

Kunne ikke ha gått bedre, egentlig. :)
Til forsiden