Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forelsket i eldre menn, mye eldre.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:16
Trur ikke du skal satse på en 50 åring linni123 :D Det hadde nok vært rimelig usunt, hvis du er 22 hehe
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:27
Mente ja jeg føler meg vel i eldre mennesker ja. som 50 åringer damer..
men ikke i den forstand nei...da tenker jeg påå ¨å være i selskap noe som er stor forskjell' på det å sjekke mennesker og det å være i selskap med noen'.
Kommer ikke så godt overens med jenvnaldere generelt nei.
Og gutter tørs jeg ikke komme i kontakt med. ellers så har jeg ikke interessen..
Jeg føler meg ikke trygg på menn, så jeg har alltid holdt meg sammens med kvinner''. vet ikke om det har noe med spedbarnsårene...eller no sånt.
For jeg huska ingenting.
Men vertfall uansett så dukker den rette opp når tida inn er for det.
Uansett alder og tid.
Egentlig like greit å være singel nå;)
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:28
Jessecuster :Veit ikke om jeg kommer lettere overens med de eldre. Det er bare det at jeg får veldig angst med yngre, men det gjelder jenter... Stort sett. Er det jenter der, skjærer det seg med engang. Og hvis det er en hel gjeng med unge. Ikke en og en. Har en kompis som er 23, Merker egentlig ikke at jeg er så mye eldre enn han. Så jeg klarer jo å være med yngre.

Liinnj 1234: Ja en får håpe ting løser seg uansett hvor gammel og hvor en står hen i livet. At ting dukker opp når det skal.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:35
Er vel kanskje begge kjønn til meg. Hvis det er en ung-pen jente.. som er ganske frempående og har status, klarer jeg ikke ta kontakt.
Men de som har litt mindre status, og få jeg jkenner meg trygg på.
-Men når det kommer til kjekke gutter, får man prestasjons-angst.
Vertfall har jeg ikke noe med dem å gjøre likvel.
Men har klart å slippe desperasjonen en del, enn det var før.
Jeg trives litt i mitt eget selskap. men så kan det være ganske ensomt også...til tider og ganske tungt å føle seg alene.
Men det er jo slik personlighetf er. den unvikende. For det er så vasnskelig å være sosial..
har ikke treningen på å være med jevnaldere.
så eneste var skolen, da man ble tvunget til å være med andre.
Men holdt for meg selv for det meste.

Nå er alt forandra.Savner vel kontakt med noen. Men det er jo ikke lett. Og orker ikke ta opp noe kontakt, elle rprøve ta kontakt med dem man aldri hadde noe med. da vil dem bare se rart på meg.
Eller ikke svare på fb for eks..............
nei har alltid vært redd for å bli avvist.
Jaja sånn er livet vettu!!!
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:56
Føler meg litt som Raj ,i Big Bang Theoty, i nærheten av veldig pene jenter. Ikke at jeg blir helt stum, men jeg snubler veldig i orda. Synes jo sjøl at jeg er vittig og kjapp i replikken rundt venner(de få jeg har) og familie, men blir skikkelig ubrukelig rundt veldig attraktive jenter, da blir jeg ofte pinlig berørt.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 2 2012 - 13:43
eneste jeg ser her er at det ikke er attraktivt å være i 30 åra. Gleder meg til å bli 40 og få ei rynke eller to :) Kanskje jeg endelig vil like ei jente på 30 da..
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 2 2012 - 18:49
For meg er det motsatt. Jeg er 39 og den siste jeg hadde en "greie" med var 29. Faller aldri for noen over 35.... Merkelig igrunn, men sånn er det bare....
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 3 2012 - 22:30
Hallo.
Ny här på forumet.... Jag känner igen mig i det du skriver snuppa.
Jag tror att anledningen till att jag alltid har dragits till äldre män, är att jag mognade tidigt. Dvs utvecklade "vuxna tankar" tidigare än jämnåriga. Äldre män har en tendens till att "utsöndra" trygghet och erfarenhet. Jag tror oxå att det skapas en speciell dynamik mellan en äldre man och yngre kvinna. Jag har upplevt att den äldre kan faschineras av "kunskap och visdom" hos den yngre. Det låter kanske lite konstigt, men min erfarenhet är så. I mitt fall har det berott på vissa val jag tagit i livet, som helt enkelt inte varit möjliga när "kavaljern" var på min ålder. Ofta kan det ju vara den enkla (men väl så patologiska) orsaken till att yngre tjejers kreativitet och livssyn befinner sig på ett annat plan, detta kanske uppfattas som en "frisk fläkt" hos den äldre.
Vi yngre tjejer faschineras nog av livserfarenheten och vårt behov att känna att vi blir tatt hand om, bejakas nog snabbare när vi dejtar äldre män. Om detta förblir en realitet, är det upp till ett ev förhållande att avgöra.Jag tror att ett seriöst förhållande med en äldre man kan tendera att gå i faser. (Jag har själv aldrig varit ihop med en äldre man) Jag önskar att jag hadde ett gott tips och en mirakelkur som gör att du kommer på bättre tankar. Det bästa rådet jag kan ge dig, är att ligga lite på "download". Se an situationen. men akta dig för att gå "balansgång" varje dag på jobbet. Eftersom han inte "ger dig" något, och ämnet kanske är känsligt, r det mest sina egna tankar man måste brottas med. Väldigt lätt att dra förhastade slutsatser och ta avgjørelser. "Filtrera" hobnom i jobbrelaterade/privata situationer, men inte bli för intensiv.
Kanske dumt av mig, men jag vill gärna avsluta med en liten sak jag tycker är lite charmigt och humoristiskt... Äldre männ, som är interesserade av en yngre tjej, tenderar till att visa bilder av sig själv, när de är yngre. LOVAR! Det har aldrig slagit fel hos mig...
Önskar dig all lycka. Och ett litet tröstord kan vara, att innan jag insåg att jag inte kan göra nåt åt min "läggning" försökte jag "bota" den. Men sorry... 15-20 år plus är tyvärr för mig allt för attraktivt
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 7 2012 - 01:46


Hei, jeg leste posten din, og jeg syntes egentlig at det var et ganske bra svar :) men anngående det på slutten, så har det seg jo slik at han har dratt frem fotoalbumet sitt og vist meg bilder fra nettopp da han var yngre, rundt min alder :P Litt morsomt at du skulle nevne noe slikt :P

Jeg har hatt på følelsen i det siste at han kanskje faktisk kan ha følelser for meg. Jeg prøver å trekke meg litt unna, holde litt avstand, men han trekker meg på en måte tilbake inn, enten ved å invitere meg med på ting han driver med, invitere meg hjem til han på besøk "Det er bare å komme innom hvis du ikke har noe å gjøre" pleier han å si.
Det kan jo godt hende at det bare er jeg som leser litt for mye inn i ting, men han lar meg jo absolutt ikke trekke meg litt tilbake, før han er fremme med kroken og drar meg tilbake inn.
Jeg tenker jo også at han kanskje er litt ekstra snill og åpen, nettopp fordi jeg ikke har npe særlig å gjøre i helgene, selv om jeg faktisk foretrekker at det er slik.

Men, jeg tror faktisk at han kan ha litt følelser, m.t.p alle de tingene han har gjort igjennom de månedene jeg har kjent han. Jeg håper jo egentlig litt på at han har følelser også, men på en annen måte at han ikke har det, og at han bare er vennelig mot meg.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 7 2012 - 23:49
Føler ikke helt det finnes noe rett svar for deg. Det jeg kan si er at er det en følelse man ikke kan prøve å få kontroll over er det vel kjærlighet!

Det finnes mange positive sider med å ha et forhold til en eldre mann/kvinne, men finnes også negative sider for begge parter. Men som man sier, kjærlighet gjør en blind.

Som en gutt/mann på 24 vil jeg ikke si meg uenig i at mange gutter og menn fra alt ifra 16 og oppover i 20 åra er umodene, men finnes nok unntak der også..Selv har jeg aldri likt slike sminke dokker dere sier vi er så fasinert av og ikke liker jeg store pupper heller! Ikke har jeg hatt MASSE forhold heller, mitt første forhold gikk fra 14 til 18, så fra 19 til.. Ja 2 måneder siden.. Det blir vel 6 år sånn ca.. Og hvis jeg kunne valgt ville jeg mer enn gjerne sikkert ha fortsatt vært i det første eller det andre forholde mitt.. Så hvis jeg er sånn, så finnes det nok mange mange fler du kan få et varig forhold til uten å være redd for at personen skal forsvinne etter neste skjørt.

Trygghet som noen sa er en ting skikkelig kvinnfolk som jeg kaller det har vært ute etter i menn siden tidenes morgen.. Er som regel slike forhold som varer, man finner ikke veldig mange forhold som har kun vært basert på spenning som har holdt ut i lang tid.. Trygghet er det man bygger et liv på, en familie på, men man trenger selvfølgelig kjærlighet også for at lykke skal være inne i bilde, som igjen er veldig viktig! Så hvis dere har en felles trygghet, så kanskje?

Men, mener nå du burde ta deg en god tid i tenke boksen hvis du ikke har gjort det enda.. Prøv å se bort ifra de sterke følelsene og prøv å se for deg om det kan fungere, for det er ikke noen liten forskjell vi snakker om her.. Vil nå også si at du burde ta en skikkelig prat med han, legge korta på bordet for å se hva han sier.. Det er tross alt vanskelig oppgave å planlegge en fremtid med en man ikke vet om man kan få..Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 8 2012 - 02:00
Jeg gjør ikke stort annet enn å tenke på dette, dag inn og dag ut. Jeg prøver å se på saken uten å la følelsene virke inn. Jeg ville ha satset, hadde jeg bare vist om han følte det samme, eller om han bare føler at vi er gode venner.
Jeg merker ikke så mye til den store aldersforskjellen når vi er sammen, i hans tilfelle så tør jeg nesten å påstå at alder bare er et tall, og hvis han har følelser og han faktisk er villig til å satse, så tror jeg vi ville hatt det kjempe bra sammen.
Vi har bare klikka, og gikk godt overens fra første stund. Vi trives godt i hverandres selskap. Han sier det selv til og med. Jeg kan snakke med han om alt(vel untatt dette) og det er slik andre veien også. Vi har fått så ille god kontakt, helt fra starten av, selv før jeg begynte å få følelser for han.
Jeg tror at hvis det ble et forhold mellom meg og han, så ville det a vart. Kanskje noen få problemer med tanke på at han faktisk er 40 år på arket, og at det er generelt sosialt uakseptabelt for en 18-åring å være sammen med en 40-åring, uten å ha 'farskomplekser' og at han blir kategorisert som en 'gammel gris'
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 20:48
Ugh..
Jeg blir ikke noe klokere av dette, værken bøker, artikler på nettet eller noe slikt.
Jeg vet ikke om jeg tror at han kan ha følelser fordi jeg selv ønsker det, eller om han kanskje har det. Kanskje han faktisk bare føler vennskap for meg, og kanskje jeg leser for mye inn i det han gjør og sier.
Jeg har sluttet og stille meg selv spørsmålet "Har han følelser for meg?" og har begynt å stille spørsmålet "Kan menn og kvinner faktisk bare være venner?"
Dette begyner å tære på søvnen min. Sliter med å sovne, brå våkner midt på natta, lys våken, enten fordi jeg har drømt om noe jeg frykter kan skje, eller fordi jeg ikke finner ro i kroppen. Jeg sliter med å sovne fordi jeg ligger og tenker, og tenker. Mine egne tanker holder meg våken, de to samme spørsmålene dag ut og dag inn. "Har han følelser? Kan vi faktisk bare være venner"
Dette tærer på meg. Det ene øyeblikket er jeg sikker på at han føler noe, men så plutselig husker jeg samtalen vi hadde tidligere. Så tenker jeg, er flørting og fysisk kontakt virkelig 'lov' når man har gått med på å være venner? Ville han virkelig bruke flere timer i helgene, noen ganger 8 timer om gangen på å snakke med noen han bare ser på som en venn?
Han sender så blandete signaler, at jeg ikke lenger vet hva jeg skal tro..
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 20:58
Vanskelig for meg å si, men vet med meg elv at jeg ofte leser for mye inn i situasjoner. Tolker den minste høflighet som flørt og tegn på forelskelse. Det er veldig vondt, man går å tenker så mye. Mine ulykkelige avstandsforelskelser har alltid endt med at jentene jeg liker blir sammen med noen. Untatt hun ene, men hun er 35 høyt utdannet lege og ville nok aldri være sammen med meg.

I din situasjon har du jo på den ene siden hatt denne samtalen, men så kan det jo være noe han har sagt fordi han har litt sperrer mot å være sammen med en yngre jente.
Kanskje det rett og slett hadde vært lurt å fortelle til ham hva du føler?
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 21:12
Jeg er så redd for å ødelegge vennskapet mellom oss, så fryktelig redd. Så lenge han er rundt, så føler jeg meg ikke fult så ensom. Jeg vet liksom at jeg har noen som bryr seg, som lytter og kommer med sine meninger.
Han kjenner meg så godt, selv om jeg bare har kjent han i snart 6 måneder. Jeg har åpnet meg, og han leser meg som en bok. Han kan se på meg når noe er galt, det er det nok flere som kan, men det er kun han som viser at han bryr seg.

Tenk om jeg har feiltolket han helt, hva om han ikke har noen følelser for meg annet enn vennskap. Jeg er så redd for at det kommer til å ødelegge vennskapet vårt fullstending. Det er denne frykten som forhindrer meg fra å sove en hel natt.
Jeg tørr ikke å si noe. Jeg vil si noe, men jeg er for redd. Jeg vet heller ikke hvordan jeg vil reagere hvis han forteller meg sine følelser. Jeg sliter med selv-tillit, selv-følelse og jeg er konstant redd for at folk har skjulte motiver, at de er bevisst ute etter å såre meg. Jeg her 100% sikker på at han ikke er slik, men allikevel, denne frykten får meg til å gå på defansiven, nekte for absolutt alt, nekte for mine egene følelser, og tvile på hans..

Jeg er livredd for tanken på å ødelegge vennskapet mellom oss. Jeg tør ikke å ta initiativ til å si noe..
Magefølelsen min sier at han har følelser.. men så er det den samtalen.. om det faktum at jeg aksepterte å være en venn, plutselig gjør de tingene han gjør 'uskyldige'
Kanskje han bare er slik som person, flørtete av seg. Det er så veldig mange spørsmål..
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 21:19
Jeg forstår du synes det er dumt å miste en venn, men igjen, er det ikke like dumt å være ulykkelig forelsket? Det er vel like vondt å være venn med noen, når du åpenbart ønsker mer. Det er ikke sikkert han "bryter" vennskapet en gang hvis følelsene ikke er gjensidige. Nå har jeg selv aldri rukket/turt å fortelle noen jeg liker om det, det har jo som regel "løst seg selv", så det er vel i grunn litt hyklersk at jeg skal fortelle deg hva du skal gjøre. Like vel så er det alltid lettere å sette andres problemer i perspektiv.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 21:28
Jeg vil heller leve med disse følelsene, prøve å takle dem og komme meg videre, enn å risikere å miste han som en venn. Så klart jeg ønsker mer, men hvis han ikke ønsker mer, hvorfor risikere vennskapet.
Jeg har lyst til å ta han på ordet, at han virkelig bare ønsker å være venner. Det eneste som har endret seg etter samtalen er at vi har kommet nærmere hverandre, blitt fryktelig gode venner. Vi kommer med på kanten spøker, og tuller om så mangt. Han tuller og spøker om aldersforskjellen, om et forhold osv. Det er derfor jeg blir slik i tvil. Tuller han for å dekke over ting, eller er det rett og slett bare tull og fanteri?
Han forvirrer meg slik. Hvis jeg bare kunne vite hva menn tenker, hvis jeg bare visste hva han tenkte.. så kanskje.. kanskje jeg endelig kunne ha slått meg til ro, og eventuelt kommet meg videre.

Jeg prøver å distansere meg selv, men han drar meg alltid tilbake inn, på en eller annen måte..
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 21:39
Da er du i en veldig håpløs situasjon. Det er vond å være forelsket i noen som er uoppnålig, eller som du ikke tror du kan få....
Selv lover jeg meg alltid at neste gang jeg møter en jente jeg liker, da skal jeg si noe, gjøre noe, men jeg tørr alldri....
Ensomhet+kjærlighetsyke+avstandsforelskelse=DRITT!
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 21:45
Helt enig..

Jeg hadde vel turt å si noe, om jeg visste at jeg ikke risikerte vennskapet vårt. Om jeg bare kunne vite dette helt sikkert, så kanskje jeg ville ha sagt noe.

Jeg tror ikke han og jeg har et helt platoniskt vennskap.. det tviler jeg sterkt på. Kanskje han ikke er sikker på det han vil, kanskje han blir skremt av den store aldersforskjellen.. Kanskje han tenker på akkurat samme måte som meg.. at han ikke tørr å risikere vennskapet vårt med å si noe.. eller så føler han rett og slett ingen ting..
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 21:57
Synes synd på deg...
Selv prøver jeg ikke å forelske meg...det funker jo bra:P
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 22:07
Jeg forelsker meg i ny og ne.. men denne gangen er det helt annerledes.. Det har aldri vært så intense følelser før.. Rett og slett forvirrende, å føle så sterkt for noen, å ønske så ille at de har de samme følelsene tilbake, men aldri kunne være helt sikker..

Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 22:24
Jeg håper det løser seg for deg...
Sist jeg forelsket meg i noen viste det seg at hun er med i en kristen sekt:P
Typisk......Var vel uansett ikke forelsket i henne, bare en slags ide om henne. En fantasi jeg bygde opp rundt henne, uten å kjenne henne...
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 23:37
Får håpe på det. Får vel være tålmodig, vente å se.. Kanskje han finner ut av evt. følelser og enten bestemmer seg for å satse, eller for å sende mindre blandete signaler
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 13 2012 - 17:33
Tror det bare er sånn at de man vil ha men ikke får, vil man være ekstra intressert i. Det blir en slags psykologisk greie, og så lenge man er litt bevisst på dette så Kanskje det kan være til hjelp å komme over stadiet du befinner deg i.. Kanskje ikke så sikkert at du hadde funnet vedkommende like intressant om Han hadde forholdt seg annerledes, og faktisk innledet et forhold med deg.. Nå skriver du at d ikke er aktuelt at de blir noe mer ut av dette. Er dette ditt utgangspunkt så er det vel ikke noe poeng å bruke mer tid på den saken...? Føler du det som et hinder å komme over Han ved å ha han rundt deg bør du Kanskje vurdere å bytte arbeidsplassen.. Og heller ta med deg de positive erfaringene du gjorde med han ( hvis du hadde det) . Vet av erfaring hva det vil si å lengte etter noen som ikke vil ha deg, uansett grunn som ligger bak, så er min konklusjon at det er Viktig å komme seg videre I livet og ikke bli sittende fast.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 13 2012 - 18:28
@Xsoul777

Dette var egentlig ikke mye til hjelp, hvis jeg kan si det slik. Det er jo en ganske lang topic, og jeg hopper jo frem og tilbake. Uansett om jeg hadde møtt han under andre omstendigheter, så er jeg bombesikker på at jeg hadde falt for ham. Vi har kommet så godt overens, på så kort tid. Hvis andre ikke visste bedre, så ville de ha antatt at vi hadde kjent hverande i evigheter. Vi har en knall bra kjemi. Uansett om jeg lengter etter mer, og han ikke ser på meg på den måten, så er vi utrolig gode venner. Du skjønner, hvis muligheten var der, for at det skulle bli noe mer enn bare vennskap, så ville jeg ha grepet nettopp den muligheten..

@modus1965
Jeg har sendt deg venneforespørsel. Jeg har lyst til å vite hva du har å si, hvilke svar du har å komme med, osv, selv om jeg kanskje ikke kommer til å like det jeg hører(leser) :)
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 14 2012 - 20:41
La meg si det slik, jeg sympatiserer. Kan forstå at dette er lite kult.. Å være tiltrekket av noen der kjemien klaffer hundreprosent, ogsã er det et hinder I mellom som gjør at det ikke går... Traff en jente for noen år tilbake som jeg forelsket meg i og innledet et forhold med. Det varte ikke lenge da noe uforutsett dukket opp i mitt liv som ble direkte årsak til bruddet. Tenker fortsatt på henne og tror at det er noe jeg kommer til å gjøre I Lang tid fremover. Tenkt på tussenvis av unnskyldninger for å oppsøke henne å konfrontere henne med hva jeg føler for hun, men fornuften sier at jeg må respektere at hun ikke ønsker mer kontakt og dette har jeg fått bekreftet. Vet hva skjebnen min er rundt denne jenta og vel overstått. Jeg går videre I livet men føler en slags tomrom I livet PGA Hun .. Og det vet jeg er galskap...! Siden jeg kun kjente henne over en kort periode.. Men den Tiden var blant den beste I mitt liv så ikke rart d egentlig.. Du har et venneforhold med denne mannen og dette fungerer.. d må jo være topp.. I mitt tilfelle var d enten eller.. Var så kine pa hverandre at d ikke gikk Ann å være venner og det er hva jeg tror er grunnen til at hun ikke vil ha kontakt PGA d følelsesmessige... Ang ditt dilemma, Bare gi d litt tid og hvis begge vil ha hverandre da er det Kanskje bare et tidsspørsmål.. Hvis det er ment å skje så da skjer d..... Ellers er bare å akseptere realiteten, brutalt sagt Kanskje men et faktum... 7 millarder mennesker på jorden og ganske stor sannsynelighet for at du vil treffe en match igjen... Vet at d helper lite nå å vite d.. Men som sagt, sympatiserer med problemet du står ovenfor... Beklager
Evt skrivefeil, sender fra iPhone og for lite tid til retting.......
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 14 2012 - 22:11
Jeg klarer bare ikke å gå rundt å tenke og undre lenger.. jeg tror jeg skal si det til han i morgen.. Jeg har på følelsen at jeg får et negativt svar, men jeg trenger å høre det. Folk råder meg til å vente og se det ann, men jeg orker rett og slett ikke lenger.. Jeg trenger å vite hvis han ikke føler noe for meg.

Edit: Beste muligheten er neste helg, så, 1 uke igjen med usikkerhet da
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 15 2012 - 14:10
Jeg skal holde dere oppdatert :) Uansett hvordan det går, så skal dere få vite det. Jeg har på følelsen at jeg får et negativt svar, så jeg er forberedt på det verste som kan skje.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 23 2012 - 20:15
Jeg skal fortelle han hva jeg føler. I morgen faktisk. Jeg har bestemt meg nå, og er helt sikker på at nå skal jeg gjøre det. Men jeg lurer på hvordan jeg burde gå frem mtp å få til et møte mellom han og meg. Burde jeg bare sende han en tekstmelding som sier "Jeg må snakke med deg om noe.. har du tid?" han får på følelsen allerede da, hva det er jeg kommer til å si, slik at han kanskje får tid til å forberede seg litt på det som kommer..

Hva tenker dere?
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 23 2012 - 22:04
Er vel bare å ønske deg lykke til da :) Det må jo siest uansett hva han vil eller ikke vil.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 24 2012 - 23:52
Da er det sagt.
Og han tok det kjempe fint :) Han tilstod at han likte meg godt, at han var glad i meg, men som en venn. Han tilstod også at hvis han hadde vært mye yngre, så ville han ikke vært redd for å ha satset :)
Vi kommer til å forbli gode venner, fortsatt ha den lette tonen mellom oss, og vi kommer fortsatt til å ha god kontakt.
Han foretok faktisk mesteparten av snakkingen, etter at jeg hadde klart å presse ut et par setninger, og han skjønte hva det var jeg snakket om. Han sa selv at han ønsket mest av alt at vi fortsatt kunne være gode venner osv. noe jeg satt pris på.
Det var vel egenlig best i den situasjonen at han foretok mesteparten av snakkinga, fordi jeg var så livredd og nervøs at hvis jeg hadde sagt noe særlig mer enn det jeg sa, så kunne jeg faktisk ha begynt å gråte, bare fordi jeg var så ille nervøs og redd, noe som han igjen kunne ha feiltolket.

Kunne ikke ha gått bedre, egentlig. :)
Til forsiden