Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forelsket i eldre menn, mye eldre.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 29 2011 - 04:32
Fra jeg har vært liten har jeg alltid blitt forelsket i eldre menn. Nesten som en forbannelse egentlig. Nå har jeg falt igjen, og denne gangen hardt. Han er 22 år eldre, men jeg er mer glad i han enn noen annen mann jeg har falt for. Han føler ikke det samme. Vi har god kontakt, både på jobben og utenom. Vi har en form for spøk og tull som kan virke som flørting, selv om det ikke er det. Jeg har falt for han, og jeg klarer ikke å glemme han. Helt fantastisk menneske, akkurat det jeg ser etter hos en mann, men han vil aldri noensinne bli min. Vi er gode venner, men det blir aldri noe mer. Det å vite dette gjør alt så mye mer smertefult. Jeg vil at han skal være lykkelig, og det vil han ikke ha vært med meg. Jeg ser han jo hver dag, det å prøve og glemme han er umulig. Jeg trenger noen å snakke med, men jeg har ingen å snakke med om dette. Derfor kommer jeg hit. Jeg er forvirret. Han sender ut blandete signaler, han har sagt at jeg er en god venn, og at han håpet at jeg ikke falt for han, siden det ville ha vært smertefult for begge parter. Men de signalene han sender ut ellers.. Jeg blir så forvirret av det..
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 29 2011 - 18:53
Jeg hadde yngre jenter da jeg var 25-30, men følte ikke for å presentere dem hjemme.Det er litt flaut, og jeg måtte vært veldig forelska for å kunne bli sammen med ei jente på 16-18. Mitt råd er å ikke prøve så veldig mye, for det kan bli en lang nedtur.Du kan helt sikkert forelske deg i menn som bare er 10 år eldre enn deg også.De tør jo.Hadde du vært 30 og han 22 år eldre kunne det kanskje ha gått.Kanskje..
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 01:09
Jeg er klar over at det aldri vil bli noe mellom han og meg, og jeg har vel akseptert at det ikke vil bli noe mer, og at jeg burde komme meg videre. Det som er værst er at jeg blir nødt til å møte han hver dag, og hver gang jeg treffer han gjør han noe som gjør meg usikker på hans følelser, mine egene følelser eller så gjør han noe som får meg til å falle mer for han. Jeg prøver og unngå det, men det går opp og ned. Noen dager, så kan han gjøre hva som helst, uten at jeg blir usikker, mens andre dager, så kan jeg bli usikker hvis han er fryktelig stille rundt meg. Jeg er redd for at han skal skjønne at jeg liker han, og at han skal distansere seg på grunn av det.
Det beste som kan skje er at vi er gode venner. Det er det beste for han, og det beste for meg. Men jeg blir bare så sliten av det.

Hvorfor kan jeg ikke bli forelsket i noen på min egen alder til en forandring?
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 01:32
Avstandsforelskelse er alltid vondt. Det er aldri godt uansett alder på den du er forelsket i. har opplevd el å være tiltrekt av eldre damer, var forelska i ene læreren min når jeg var 17, ho var 27. Har også vært forelska i ei vennine av kona til eldste broren min, ho er vel sånn rundt 35.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 01:53
Hvorfor må alle de bra karene alltid være for gammel? Det er så typisk. Eldre menn har en modenhet som så alt for få unge har, de har andre verdier, andre måter å utrykke seg på. De tingene jeg ser etter hos gutter finnes rett og slett ikke i min generasjon, i hvertfal etter det jeg har sett og opplevd. Kanskje rett og slett jeg burde vente med forhold til min alder matcher mine preferanser, altså minst 10 år til.

Den største drømmen min er å ha noen som jeg kan elske, som vil elske meg tilbake, noen som er der, noen som jeg kan passe på, og bli passet på av.

Kanskje når jeg blir eldre, så blir dette mye lettere. Jeg vil så ille bli voksen, eller gammel nok til å bli sett på som voksen. Jeg bor alene, og jeg jobber. Jeg er på noen måter voksen allerede, men fortsatt bare ungdommen på så mange andre ting.

Jeg tenker jo også slik, at jeg er jo egentlig bare ungdommen enda, så hvorfor skulle han liksom falle for meg. Hvis han eier noe selv-respekt, så finner han seg noen på sin egen alder. Han kunne ha fått hvem som helst til å falle pladask, selv gråstein!(overdrivelse, men ja) Så hvorfor i all verden skulle han ha valgt meg? Hvorfor i all verden skulle han liksom ha fått følelser for meg?

Å tenke slik hjelper meg med å samle hodet litt, selv om det er en fryktelig måte å tenke på.

Aah.. Dette er så utrolig kjipt!
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 02:01
har selv tenkt, hvorfor stresse det, men bare ender opp med å føle et voldsomt savn.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 02:11
jeg er midt i 30 åra, men kan ikke se den modenheten du snakker om..Jeg er akkurat som når jeg var 20.Det samme er mange av vennene mine og bekjente på 25-45 :) Du blir nok forelska i noen litt yngre etterhvert.Jeg tror du liker menn som er trygge på seg selv og har selvtillit og fortsatt kan være barnslig.Noen har det fra de er 15, men de fleste får det når de er eldre.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 02:15
Det er bare så fryktelig kjipt. Jeg savner han jo når han ikke er i nærheten, og jeg er jo ille glad i han. Jeg vil jo bare at han skal ha det godt, og det ville han nok ikke hatt det hvis han hadde vært sammen med meg. Han vil være gode venner, så da får jeg jo bare være en god venn. Jeg har jo kommet et lite stykke fra det jeg var før. Jeg orket ikke tanken på å treffe andre mennesker, heller ikke han.

Du skjønner, de andre på jobben så hvordan vi drev og tulla og slikt, og kommenterte og tulla med det. Han snakket med meg om forholdet mellom meg og han, og han ville forsikre seg om at jeg ikke falt for han. Jeg nikket og smilte og sa at jeg ikke følte noe for han, annet en vennskap. Utrolig hvor vondt det egentlig gjorde den kvelden når jeg satt alene på hybelen :/

Edit:
Du har vel egentlig rett anngående det at jeg liker at han er trygg på seg selv og tørr å være barnslig. Jeg vet ikke om jeg vil begynne å like yngre menn/gutter etterhvert, kan godt hende. Men det har vært slik så lenge som jeg kan huske. At jeg falt for mye eldre gutter/menn. Alltid 10 år i mellom, minst.. :|
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 02:21
Hei!

Hmm.. Vanskelig å gi noen konkrete råd eller innspill her, da følelser er noe man ikke kan kontrollere. De kommer og går uansett, til hvem som helst.

Jeg tror de fleste, særlig gutter har hatt, om ikke følelser, så iallefall seksuelle fantasier om eldre damer. Det er vel erfaring og modenheten du faller for. Det er vel strengt tatt ikke kjempegalt å falle for en eldre mann, men er det kone og sånn inne i bildet så blir det fort verre. Jeg tror også du vil falle for noen litt yngre etterhvert. Vanligvis ville jeg sagt at alder ikke er noen hindring, men når det gjelder familie-menn så blir situasjonen en annen. Da utsetter du deg selv for stor fare mtp å bli såret.

At du bor for deg selv og jobber i en alder av 18 år (regner med du er født i 93 utifra nicket) er jo fantastisk. Det tyder på at du er veldig moden. Ikke veldig mange gutter på din alder bor for seg selv og jobber. Kanskje forklaringen ligger der et sted :)
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 02:21
Håper at det går seg til..Uansett er ingenting umulig :) God natt!
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 02:24
Skjønner den modenheten. der man kan bli passa på litt.Tror det har noe med at modne menn, er mer til å stole på enn gutter på 24 som skifter ut jenter ofte.
De er ikke så seriøse som noen eldre gutter er.
De er mer omsorgsfulle kanskje? og respekterer og har andre verdier.. dem er liksom ferdige med å farte og leve vilt.
Det er også mer trygghet i hente i eldre menn.
gutter på 24 vil ha blonde jenter med store pupper..eller såkalte bimboer.

Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 02:45
Du får sove godt Onkelreisende Mac :)

Du har helt rett i at jeg er 18, og mannen jeg har falt for er ugift og har ikke barn. Han hadde derimot en samboer som det ble slutt med for rundt et år siden hvis jeg husker rett.

Han er jo i et helt annet stadie i livet en gutter rundt en alder av 20- 25 år. Jeg er jo klar over det, det er kjempe tydelig. Han er i en alder der han leter etter faste forhold, og jeg tror nok ikke at jeg kunne ha gitt ham det han søker etter uansett. En voksen mann har jo helt klart andre behov enn det jeg har.

Jeg har så lett for å tenke at det eneste som står i tankene på gutter på min alder er å komme i buksene på deg. Jeg har helt andre verdier enn de på min alder. Mange har vært på fester, blitt fulle, osv. Jeg har vært på fester, men jeg begynte først å drikke så smått etter fylt 18. Jeg har alltid hatt en regel om at jeg ikke skal ha samleie med noen før jeg er helt sikker på at den personen er den rette, om det betyr at jeg skal vente til bryllupsnatten, so be it.

Jeg har aldri vært vilstyrling. Alltid følt meg mer voksen for alderen en det jeg egentlig er.

Kanskje det er en av grunnene til at jeg faller for eldre menn støtt og stadig?

@Liinnj1234
Godt sagt. Akkurat slik jeg ser det/opplever det.
Han klarer å få frem de beste sidene i meg, uten å prøve en gang. Takket være han, så har jeg blitt mer åpen, fått mer selvtillit, og jeg tør å stole på meg selv. Han motiverer meg til å prøve nye ting, og han får meg til å stole på han uten problemer.
Han får jo også frem de sidene i meg som ikke er fult så bra. Selv om jeg er mer sikker på meg selv, så blir jeg også mer usikker på han. Jeg kan rakke ned på meg selv hvis jeg sier noe dumt, og jeg ligger våken og tenker over den meldingen jeg sendte til han, som jeg ikke fikk svar på. Kanskje jeg skrev noe galt, osv.
Han får frem usikkerheten i meg, men også fryktelig mange andre gode sider.
Han har på en måte hjulpet meg på vei til å bli den personen jeg ønsker å være.

Jeg er ikke sikker på om en på min egen alder i det hele tatt ville ha klart å få frem alle disse sidene i meg.

Det er som du sier, de dømmer fort på utseende, og jeg orker rett og slett ikke tanken på at hvis noen i det heletatt skal fatte interesse, så må jeg kle og te meg som en bimbo.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 02:53
Eller nå skal jeg ikke si at absolutt alle gutter, på 20 vil ha blondiner/bimboer..
for det er jo ikke sant... skal ikke ta alle over en kam...
faktisk har du bare ikke funnet den rette...gutten som er slik.
Det finnes gutter som er ganske greie og hyggelige, som er på din og min alder.
Men jeg kan kjenne meg igjen litt av det...
for eks, så filmen home sweet home og ble betatt av han rollefiguren/skuespileren, enda det er en film bare.

Men en slik som han kunne jeg tenke meg.
jeg selv begynner å like eldre menn, Jeg har aldri vært noe bimbo. tenker kanskje jeg skulle funnet meg en eldre mann. fordi jeg ikke får noe annet??
- Men så er jo eldre menn mer klar for familieliv og stifte familie.
Men jeg har jo sett at noen jenter faktisk er sammens med eldre menn og stifter familie tidlig.
Det sies jo at alder har ingen grenser i kjærlighet.....
bare menneskene som har funnet opp at det skal være slik.
mine foreldre var det 12 år mellom. gifta seg tidligi en alder av 18 år..
men det var jo annen tid da. Men om han hadde falt for deg og du for han..så hadde jo gått. Men hva om det hadde gått til skeis da? etter en stund...

jeg er jo verken på fester, har bare drukket 3 ganger ordentlig i mitt liv. og kan ikke huske sist jeg var på noe sånt??
Jeg er så asosial som man kan bli.
Lever mer som en pensjonist, og er ikke i jobb, er da 22år.
Men føle rmeg gammel ja...

en dag vil du kanskje finne en som er litt yngre. men som er mye bedre og vil få fram de beste i deg. :) lykke til
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 02:56
Ah, sorry, skjønner ikke hvor jeg fikk barn og kone fra... Jeg er rykende fersk her, og må ha blandet en annen tråd om akkurat det.. Beklager!

Du virker jo VELDIG bevisst på hva du er ute etter. Og det er helt klart at gutter mellom 20-25 er som regel ikke på det stadiet som du søker etter (Tviler ikke på at de finnes, men vokser ikke på trær). Derfor så skjønner jeg absolutt at du ser etter litt eldre karer utifra det du skriver og hva du ser etter.

Du har sikkert gjort sprøe ting du også, men vil du ikke "leve livet" litt da? Før du kaster deg inn i en livslang forpliktelse..
Nå tenker ikk jeg på bruk og kast, sex med alle og enhver. Men rett og slett bare møte nye folk, dra på fest, flørting, få kjemi osv?

Alle er selvsagt forskjellige, men lev livet mens du fortsatt er ung! :)
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 03:33
jeg vil påstå at de aller fleste gutter i sine unge tjueår, faktisk ikke er interessert i blonde bimboer med brunkrem, der tror jeg dere tar feil. At mange gutter på din alder er umodne derimot tviler jeg ikke på, synes mange jenter på min alder er umodne. Jenter skal liksom modnes mye tidligere enn gutter. Generelt i dag tror jeg mange, både gutter og jenter, aldri ønsker å bli voksne.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 04:11
Jeg ønsker jo å bli voksen, så fort som mulig egentlig. Den sprøeste tingen jeg noen gang har gjort er, vel, dra på en fest der jeg ikke kjenner noen. Hadde det gøy, men, igjen, bare mennesker i 30 årene.

Jeg vet hva jeg ønsker hos en mann, kanskje litt for godt egentlig.

Det med bimbo greia var vel egentlig å dra alle over en kam, enig der. Men de fleste guttene på min alder jeg kjenner, har litt med å tenke i de banene. Utseende er alltid den største faktoren, ihvertfall til å begynne med.

Men noen ganger opplever jeg menn på samme måte som en fin vin. De blir bare bedre med alderen :/ fælt å si det egentlig.
Jeg vil liksom føle meg som en kvinne, og jeg vet ikke om en rundt min egen alder kan få det til på samme måte som en litt oppi årene kan. Ikke på 'den' måten, men du skjønner vel hva jeg mener.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 08:45
Jeg skjønner litt hva du mener. Bare vit det at all "vin" er ikke "lagringsvin", med det i bakhodet er jeg sikker på at du skal klare å finne noen på din egen alder. Hvis det er det du øsnker mest.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 13:04
Sant det jesse...Jeg kjente mest gutter som likte jenter i alle aldre og de kunne gjerne være 10kg "for lett" eller 30kg "for tung" :) Hva og moteblader viser er ikke det Norske gutter vil ha!

Håper det ordner seg for deg snuppa, og at du finner en som vil være sammen med ei ung jente og tør å vise for alle at han elsker deg fordi om han er en del eldre.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:05
Syns mange menn så fort blir seende gamle ut. Jeg er ikke tiltrekt av eldre menn, er tiltrekt av yngre menn. Så jeg har det den veien... Ikke bare bare det heller, da yngre menn blir menn i 20 åra. Jeg var vel tiltrekt av eldre menn før, og har vært med to som var åtte år eldre enn meg. Men det har forandra seg for meg. Men uannset så tror jeg det er ganske vanlig å bli tiltrekt av eldre menn når du er yngre, gjerne ti år eldre. Så jeg ser ikke noe unormalt i det overhodet egentlig.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:10
Redd jeg fort blir for gammel for ja 18åringer. Men jeg vet ikke hva jeg vil ha. Tror jeg vil ha en som er omtrent like gammel.Det varierer helt forskjellig. Nei takk til 50-åringer ja!
Merker at man syns yngre gutter ser ganske bra ut! Men føler jeg er blitt eldre så håper det går bort.
Lev livet! mens du kan og er ung!!
Skulle gjerne ha vært 18 år igjen. Men møter jo aldri unge gutter, blir bare sittende hjemme i huset.
Så skal jeg trøste meg med godkatten min,som er min beste venn:)
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:11
Hvar det ikke du som kom litt lettere over enns med litt eldre mennesker? Da blir vel unge menn litt uoppnåelig?
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:16
Trur ikke du skal satse på en 50 åring linni123 :D Det hadde nok vært rimelig usunt, hvis du er 22 hehe
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:27
Mente ja jeg føler meg vel i eldre mennesker ja. som 50 åringer damer..
men ikke i den forstand nei...da tenker jeg påå ¨å være i selskap noe som er stor forskjell' på det å sjekke mennesker og det å være i selskap med noen'.
Kommer ikke så godt overens med jenvnaldere generelt nei.
Og gutter tørs jeg ikke komme i kontakt med. ellers så har jeg ikke interessen..
Jeg føler meg ikke trygg på menn, så jeg har alltid holdt meg sammens med kvinner''. vet ikke om det har noe med spedbarnsårene...eller no sånt.
For jeg huska ingenting.
Men vertfall uansett så dukker den rette opp når tida inn er for det.
Uansett alder og tid.
Egentlig like greit å være singel nå;)
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:28
Jessecuster :Veit ikke om jeg kommer lettere overens med de eldre. Det er bare det at jeg får veldig angst med yngre, men det gjelder jenter... Stort sett. Er det jenter der, skjærer det seg med engang. Og hvis det er en hel gjeng med unge. Ikke en og en. Har en kompis som er 23, Merker egentlig ikke at jeg er så mye eldre enn han. Så jeg klarer jo å være med yngre.

Liinnj 1234: Ja en får håpe ting løser seg uansett hvor gammel og hvor en står hen i livet. At ting dukker opp når det skal.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:35
Er vel kanskje begge kjønn til meg. Hvis det er en ung-pen jente.. som er ganske frempående og har status, klarer jeg ikke ta kontakt.
Men de som har litt mindre status, og få jeg jkenner meg trygg på.
-Men når det kommer til kjekke gutter, får man prestasjons-angst.
Vertfall har jeg ikke noe med dem å gjøre likvel.
Men har klart å slippe desperasjonen en del, enn det var før.
Jeg trives litt i mitt eget selskap. men så kan det være ganske ensomt også...til tider og ganske tungt å føle seg alene.
Men det er jo slik personlighetf er. den unvikende. For det er så vasnskelig å være sosial..
har ikke treningen på å være med jevnaldere.
så eneste var skolen, da man ble tvunget til å være med andre.
Men holdt for meg selv for det meste.

Nå er alt forandra.Savner vel kontakt med noen. Men det er jo ikke lett. Og orker ikke ta opp noe kontakt, elle rprøve ta kontakt med dem man aldri hadde noe med. da vil dem bare se rart på meg.
Eller ikke svare på fb for eks..............
nei har alltid vært redd for å bli avvist.
Jaja sånn er livet vettu!!!
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

des 30 2011 - 15:56
Føler meg litt som Raj ,i Big Bang Theoty, i nærheten av veldig pene jenter. Ikke at jeg blir helt stum, men jeg snubler veldig i orda. Synes jo sjøl at jeg er vittig og kjapp i replikken rundt venner(de få jeg har) og familie, men blir skikkelig ubrukelig rundt veldig attraktive jenter, da blir jeg ofte pinlig berørt.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 2 2012 - 13:43
eneste jeg ser her er at det ikke er attraktivt å være i 30 åra. Gleder meg til å bli 40 og få ei rynke eller to :) Kanskje jeg endelig vil like ei jente på 30 da..
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 2 2012 - 18:49
For meg er det motsatt. Jeg er 39 og den siste jeg hadde en "greie" med var 29. Faller aldri for noen over 35.... Merkelig igrunn, men sånn er det bare....
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 3 2012 - 22:30
Hallo.
Ny här på forumet.... Jag känner igen mig i det du skriver snuppa.
Jag tror att anledningen till att jag alltid har dragits till äldre män, är att jag mognade tidigt. Dvs utvecklade "vuxna tankar" tidigare än jämnåriga. Äldre män har en tendens till att "utsöndra" trygghet och erfarenhet. Jag tror oxå att det skapas en speciell dynamik mellan en äldre man och yngre kvinna. Jag har upplevt att den äldre kan faschineras av "kunskap och visdom" hos den yngre. Det låter kanske lite konstigt, men min erfarenhet är så. I mitt fall har det berott på vissa val jag tagit i livet, som helt enkelt inte varit möjliga när "kavaljern" var på min ålder. Ofta kan det ju vara den enkla (men väl så patologiska) orsaken till att yngre tjejers kreativitet och livssyn befinner sig på ett annat plan, detta kanske uppfattas som en "frisk fläkt" hos den äldre.
Vi yngre tjejer faschineras nog av livserfarenheten och vårt behov att känna att vi blir tatt hand om, bejakas nog snabbare när vi dejtar äldre män. Om detta förblir en realitet, är det upp till ett ev förhållande att avgöra.Jag tror att ett seriöst förhållande med en äldre man kan tendera att gå i faser. (Jag har själv aldrig varit ihop med en äldre man) Jag önskar att jag hadde ett gott tips och en mirakelkur som gör att du kommer på bättre tankar. Det bästa rådet jag kan ge dig, är att ligga lite på "download". Se an situationen. men akta dig för att gå "balansgång" varje dag på jobbet. Eftersom han inte "ger dig" något, och ämnet kanske är känsligt, r det mest sina egna tankar man måste brottas med. Väldigt lätt att dra förhastade slutsatser och ta avgjørelser. "Filtrera" hobnom i jobbrelaterade/privata situationer, men inte bli för intensiv.
Kanske dumt av mig, men jag vill gärna avsluta med en liten sak jag tycker är lite charmigt och humoristiskt... Äldre männ, som är interesserade av en yngre tjej, tenderar till att visa bilder av sig själv, när de är yngre. LOVAR! Det har aldrig slagit fel hos mig...
Önskar dig all lycka. Och ett litet tröstord kan vara, att innan jag insåg att jag inte kan göra nåt åt min "läggning" försökte jag "bota" den. Men sorry... 15-20 år plus är tyvärr för mig allt för attraktivt
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 7 2012 - 01:46


Hei, jeg leste posten din, og jeg syntes egentlig at det var et ganske bra svar :) men anngående det på slutten, så har det seg jo slik at han har dratt frem fotoalbumet sitt og vist meg bilder fra nettopp da han var yngre, rundt min alder :P Litt morsomt at du skulle nevne noe slikt :P

Jeg har hatt på følelsen i det siste at han kanskje faktisk kan ha følelser for meg. Jeg prøver å trekke meg litt unna, holde litt avstand, men han trekker meg på en måte tilbake inn, enten ved å invitere meg med på ting han driver med, invitere meg hjem til han på besøk "Det er bare å komme innom hvis du ikke har noe å gjøre" pleier han å si.
Det kan jo godt hende at det bare er jeg som leser litt for mye inn i ting, men han lar meg jo absolutt ikke trekke meg litt tilbake, før han er fremme med kroken og drar meg tilbake inn.
Jeg tenker jo også at han kanskje er litt ekstra snill og åpen, nettopp fordi jeg ikke har npe særlig å gjøre i helgene, selv om jeg faktisk foretrekker at det er slik.

Men, jeg tror faktisk at han kan ha litt følelser, m.t.p alle de tingene han har gjort igjennom de månedene jeg har kjent han. Jeg håper jo egentlig litt på at han har følelser også, men på en annen måte at han ikke har det, og at han bare er vennelig mot meg.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 7 2012 - 23:49
Føler ikke helt det finnes noe rett svar for deg. Det jeg kan si er at er det en følelse man ikke kan prøve å få kontroll over er det vel kjærlighet!

Det finnes mange positive sider med å ha et forhold til en eldre mann/kvinne, men finnes også negative sider for begge parter. Men som man sier, kjærlighet gjør en blind.

Som en gutt/mann på 24 vil jeg ikke si meg uenig i at mange gutter og menn fra alt ifra 16 og oppover i 20 åra er umodene, men finnes nok unntak der også..Selv har jeg aldri likt slike sminke dokker dere sier vi er så fasinert av og ikke liker jeg store pupper heller! Ikke har jeg hatt MASSE forhold heller, mitt første forhold gikk fra 14 til 18, så fra 19 til.. Ja 2 måneder siden.. Det blir vel 6 år sånn ca.. Og hvis jeg kunne valgt ville jeg mer enn gjerne sikkert ha fortsatt vært i det første eller det andre forholde mitt.. Så hvis jeg er sånn, så finnes det nok mange mange fler du kan få et varig forhold til uten å være redd for at personen skal forsvinne etter neste skjørt.

Trygghet som noen sa er en ting skikkelig kvinnfolk som jeg kaller det har vært ute etter i menn siden tidenes morgen.. Er som regel slike forhold som varer, man finner ikke veldig mange forhold som har kun vært basert på spenning som har holdt ut i lang tid.. Trygghet er det man bygger et liv på, en familie på, men man trenger selvfølgelig kjærlighet også for at lykke skal være inne i bilde, som igjen er veldig viktig! Så hvis dere har en felles trygghet, så kanskje?

Men, mener nå du burde ta deg en god tid i tenke boksen hvis du ikke har gjort det enda.. Prøv å se bort ifra de sterke følelsene og prøv å se for deg om det kan fungere, for det er ikke noen liten forskjell vi snakker om her.. Vil nå også si at du burde ta en skikkelig prat med han, legge korta på bordet for å se hva han sier.. Det er tross alt vanskelig oppgave å planlegge en fremtid med en man ikke vet om man kan få..Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 8 2012 - 02:00
Jeg gjør ikke stort annet enn å tenke på dette, dag inn og dag ut. Jeg prøver å se på saken uten å la følelsene virke inn. Jeg ville ha satset, hadde jeg bare vist om han følte det samme, eller om han bare føler at vi er gode venner.
Jeg merker ikke så mye til den store aldersforskjellen når vi er sammen, i hans tilfelle så tør jeg nesten å påstå at alder bare er et tall, og hvis han har følelser og han faktisk er villig til å satse, så tror jeg vi ville hatt det kjempe bra sammen.
Vi har bare klikka, og gikk godt overens fra første stund. Vi trives godt i hverandres selskap. Han sier det selv til og med. Jeg kan snakke med han om alt(vel untatt dette) og det er slik andre veien også. Vi har fått så ille god kontakt, helt fra starten av, selv før jeg begynte å få følelser for han.
Jeg tror at hvis det ble et forhold mellom meg og han, så ville det a vart. Kanskje noen få problemer med tanke på at han faktisk er 40 år på arket, og at det er generelt sosialt uakseptabelt for en 18-åring å være sammen med en 40-åring, uten å ha 'farskomplekser' og at han blir kategorisert som en 'gammel gris'
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 20:48
Ugh..
Jeg blir ikke noe klokere av dette, værken bøker, artikler på nettet eller noe slikt.
Jeg vet ikke om jeg tror at han kan ha følelser fordi jeg selv ønsker det, eller om han kanskje har det. Kanskje han faktisk bare føler vennskap for meg, og kanskje jeg leser for mye inn i det han gjør og sier.
Jeg har sluttet og stille meg selv spørsmålet "Har han følelser for meg?" og har begynt å stille spørsmålet "Kan menn og kvinner faktisk bare være venner?"
Dette begyner å tære på søvnen min. Sliter med å sovne, brå våkner midt på natta, lys våken, enten fordi jeg har drømt om noe jeg frykter kan skje, eller fordi jeg ikke finner ro i kroppen. Jeg sliter med å sovne fordi jeg ligger og tenker, og tenker. Mine egne tanker holder meg våken, de to samme spørsmålene dag ut og dag inn. "Har han følelser? Kan vi faktisk bare være venner"
Dette tærer på meg. Det ene øyeblikket er jeg sikker på at han føler noe, men så plutselig husker jeg samtalen vi hadde tidligere. Så tenker jeg, er flørting og fysisk kontakt virkelig 'lov' når man har gått med på å være venner? Ville han virkelig bruke flere timer i helgene, noen ganger 8 timer om gangen på å snakke med noen han bare ser på som en venn?
Han sender så blandete signaler, at jeg ikke lenger vet hva jeg skal tro..
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 20:58
Vanskelig for meg å si, men vet med meg elv at jeg ofte leser for mye inn i situasjoner. Tolker den minste høflighet som flørt og tegn på forelskelse. Det er veldig vondt, man går å tenker så mye. Mine ulykkelige avstandsforelskelser har alltid endt med at jentene jeg liker blir sammen med noen. Untatt hun ene, men hun er 35 høyt utdannet lege og ville nok aldri være sammen med meg.

I din situasjon har du jo på den ene siden hatt denne samtalen, men så kan det jo være noe han har sagt fordi han har litt sperrer mot å være sammen med en yngre jente.
Kanskje det rett og slett hadde vært lurt å fortelle til ham hva du føler?
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 21:12
Jeg er så redd for å ødelegge vennskapet mellom oss, så fryktelig redd. Så lenge han er rundt, så føler jeg meg ikke fult så ensom. Jeg vet liksom at jeg har noen som bryr seg, som lytter og kommer med sine meninger.
Han kjenner meg så godt, selv om jeg bare har kjent han i snart 6 måneder. Jeg har åpnet meg, og han leser meg som en bok. Han kan se på meg når noe er galt, det er det nok flere som kan, men det er kun han som viser at han bryr seg.

Tenk om jeg har feiltolket han helt, hva om han ikke har noen følelser for meg annet enn vennskap. Jeg er så redd for at det kommer til å ødelegge vennskapet vårt fullstending. Det er denne frykten som forhindrer meg fra å sove en hel natt.
Jeg tørr ikke å si noe. Jeg vil si noe, men jeg er for redd. Jeg vet heller ikke hvordan jeg vil reagere hvis han forteller meg sine følelser. Jeg sliter med selv-tillit, selv-følelse og jeg er konstant redd for at folk har skjulte motiver, at de er bevisst ute etter å såre meg. Jeg her 100% sikker på at han ikke er slik, men allikevel, denne frykten får meg til å gå på defansiven, nekte for absolutt alt, nekte for mine egene følelser, og tvile på hans..

Jeg er livredd for tanken på å ødelegge vennskapet mellom oss. Jeg tør ikke å ta initiativ til å si noe..
Magefølelsen min sier at han har følelser.. men så er det den samtalen.. om det faktum at jeg aksepterte å være en venn, plutselig gjør de tingene han gjør 'uskyldige'
Kanskje han bare er slik som person, flørtete av seg. Det er så veldig mange spørsmål..
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 21:19
Jeg forstår du synes det er dumt å miste en venn, men igjen, er det ikke like dumt å være ulykkelig forelsket? Det er vel like vondt å være venn med noen, når du åpenbart ønsker mer. Det er ikke sikkert han "bryter" vennskapet en gang hvis følelsene ikke er gjensidige. Nå har jeg selv aldri rukket/turt å fortelle noen jeg liker om det, det har jo som regel "løst seg selv", så det er vel i grunn litt hyklersk at jeg skal fortelle deg hva du skal gjøre. Like vel så er det alltid lettere å sette andres problemer i perspektiv.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 21:28
Jeg vil heller leve med disse følelsene, prøve å takle dem og komme meg videre, enn å risikere å miste han som en venn. Så klart jeg ønsker mer, men hvis han ikke ønsker mer, hvorfor risikere vennskapet.
Jeg har lyst til å ta han på ordet, at han virkelig bare ønsker å være venner. Det eneste som har endret seg etter samtalen er at vi har kommet nærmere hverandre, blitt fryktelig gode venner. Vi kommer med på kanten spøker, og tuller om så mangt. Han tuller og spøker om aldersforskjellen, om et forhold osv. Det er derfor jeg blir slik i tvil. Tuller han for å dekke over ting, eller er det rett og slett bare tull og fanteri?
Han forvirrer meg slik. Hvis jeg bare kunne vite hva menn tenker, hvis jeg bare visste hva han tenkte.. så kanskje.. kanskje jeg endelig kunne ha slått meg til ro, og eventuelt kommet meg videre.

Jeg prøver å distansere meg selv, men han drar meg alltid tilbake inn, på en eller annen måte..
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 21:39
Da er du i en veldig håpløs situasjon. Det er vond å være forelsket i noen som er uoppnålig, eller som du ikke tror du kan få....
Selv lover jeg meg alltid at neste gang jeg møter en jente jeg liker, da skal jeg si noe, gjøre noe, men jeg tørr alldri....
Ensomhet+kjærlighetsyke+avstandsforelskelse=DRITT!
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 21:45
Helt enig..

Jeg hadde vel turt å si noe, om jeg visste at jeg ikke risikerte vennskapet vårt. Om jeg bare kunne vite dette helt sikkert, så kanskje jeg ville ha sagt noe.

Jeg tror ikke han og jeg har et helt platoniskt vennskap.. det tviler jeg sterkt på. Kanskje han ikke er sikker på det han vil, kanskje han blir skremt av den store aldersforskjellen.. Kanskje han tenker på akkurat samme måte som meg.. at han ikke tørr å risikere vennskapet vårt med å si noe.. eller så føler han rett og slett ingen ting..
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 21:57
Synes synd på deg...
Selv prøver jeg ikke å forelske meg...det funker jo bra:P
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 22:07
Jeg forelsker meg i ny og ne.. men denne gangen er det helt annerledes.. Det har aldri vært så intense følelser før.. Rett og slett forvirrende, å føle så sterkt for noen, å ønske så ille at de har de samme følelsene tilbake, men aldri kunne være helt sikker..

Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 22:24
Jeg håper det løser seg for deg...
Sist jeg forelsket meg i noen viste det seg at hun er med i en kristen sekt:P
Typisk......Var vel uansett ikke forelsket i henne, bare en slags ide om henne. En fantasi jeg bygde opp rundt henne, uten å kjenne henne...
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 12 2012 - 23:37
Får håpe på det. Får vel være tålmodig, vente å se.. Kanskje han finner ut av evt. følelser og enten bestemmer seg for å satse, eller for å sende mindre blandete signaler
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 13 2012 - 17:33
Tror det bare er sånn at de man vil ha men ikke får, vil man være ekstra intressert i. Det blir en slags psykologisk greie, og så lenge man er litt bevisst på dette så Kanskje det kan være til hjelp å komme over stadiet du befinner deg i.. Kanskje ikke så sikkert at du hadde funnet vedkommende like intressant om Han hadde forholdt seg annerledes, og faktisk innledet et forhold med deg.. Nå skriver du at d ikke er aktuelt at de blir noe mer ut av dette. Er dette ditt utgangspunkt så er det vel ikke noe poeng å bruke mer tid på den saken...? Føler du det som et hinder å komme over Han ved å ha han rundt deg bør du Kanskje vurdere å bytte arbeidsplassen.. Og heller ta med deg de positive erfaringene du gjorde med han ( hvis du hadde det) . Vet av erfaring hva det vil si å lengte etter noen som ikke vil ha deg, uansett grunn som ligger bak, så er min konklusjon at det er Viktig å komme seg videre I livet og ikke bli sittende fast.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 13 2012 - 18:28
@Xsoul777

Dette var egentlig ikke mye til hjelp, hvis jeg kan si det slik. Det er jo en ganske lang topic, og jeg hopper jo frem og tilbake. Uansett om jeg hadde møtt han under andre omstendigheter, så er jeg bombesikker på at jeg hadde falt for ham. Vi har kommet så godt overens, på så kort tid. Hvis andre ikke visste bedre, så ville de ha antatt at vi hadde kjent hverande i evigheter. Vi har en knall bra kjemi. Uansett om jeg lengter etter mer, og han ikke ser på meg på den måten, så er vi utrolig gode venner. Du skjønner, hvis muligheten var der, for at det skulle bli noe mer enn bare vennskap, så ville jeg ha grepet nettopp den muligheten..

@modus1965
Jeg har sendt deg venneforespørsel. Jeg har lyst til å vite hva du har å si, hvilke svar du har å komme med, osv, selv om jeg kanskje ikke kommer til å like det jeg hører(leser) :)
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 14 2012 - 20:41
La meg si det slik, jeg sympatiserer. Kan forstå at dette er lite kult.. Å være tiltrekket av noen der kjemien klaffer hundreprosent, ogsã er det et hinder I mellom som gjør at det ikke går... Traff en jente for noen år tilbake som jeg forelsket meg i og innledet et forhold med. Det varte ikke lenge da noe uforutsett dukket opp i mitt liv som ble direkte årsak til bruddet. Tenker fortsatt på henne og tror at det er noe jeg kommer til å gjøre I Lang tid fremover. Tenkt på tussenvis av unnskyldninger for å oppsøke henne å konfrontere henne med hva jeg føler for hun, men fornuften sier at jeg må respektere at hun ikke ønsker mer kontakt og dette har jeg fått bekreftet. Vet hva skjebnen min er rundt denne jenta og vel overstått. Jeg går videre I livet men føler en slags tomrom I livet PGA Hun .. Og det vet jeg er galskap...! Siden jeg kun kjente henne over en kort periode.. Men den Tiden var blant den beste I mitt liv så ikke rart d egentlig.. Du har et venneforhold med denne mannen og dette fungerer.. d må jo være topp.. I mitt tilfelle var d enten eller.. Var så kine pa hverandre at d ikke gikk Ann å være venner og det er hva jeg tror er grunnen til at hun ikke vil ha kontakt PGA d følelsesmessige... Ang ditt dilemma, Bare gi d litt tid og hvis begge vil ha hverandre da er det Kanskje bare et tidsspørsmål.. Hvis det er ment å skje så da skjer d..... Ellers er bare å akseptere realiteten, brutalt sagt Kanskje men et faktum... 7 millarder mennesker på jorden og ganske stor sannsynelighet for at du vil treffe en match igjen... Vet at d helper lite nå å vite d.. Men som sagt, sympatiserer med problemet du står ovenfor... Beklager
Evt skrivefeil, sender fra iPhone og for lite tid til retting.......
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 14 2012 - 22:11
Jeg klarer bare ikke å gå rundt å tenke og undre lenger.. jeg tror jeg skal si det til han i morgen.. Jeg har på følelsen at jeg får et negativt svar, men jeg trenger å høre det. Folk råder meg til å vente og se det ann, men jeg orker rett og slett ikke lenger.. Jeg trenger å vite hvis han ikke føler noe for meg.

Edit: Beste muligheten er neste helg, så, 1 uke igjen med usikkerhet da
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 15 2012 - 14:10
Jeg skal holde dere oppdatert :) Uansett hvordan det går, så skal dere få vite det. Jeg har på følelsen at jeg får et negativt svar, så jeg er forberedt på det verste som kan skje.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 23 2012 - 20:15
Jeg skal fortelle han hva jeg føler. I morgen faktisk. Jeg har bestemt meg nå, og er helt sikker på at nå skal jeg gjøre det. Men jeg lurer på hvordan jeg burde gå frem mtp å få til et møte mellom han og meg. Burde jeg bare sende han en tekstmelding som sier "Jeg må snakke med deg om noe.. har du tid?" han får på følelsen allerede da, hva det er jeg kommer til å si, slik at han kanskje får tid til å forberede seg litt på det som kommer..

Hva tenker dere?
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 23 2012 - 22:04
Er vel bare å ønske deg lykke til da :) Det må jo siest uansett hva han vil eller ikke vil.
Avatar

Re: Forelsket i eldre menn, mye eldre.

jan 24 2012 - 23:52
Da er det sagt.
Og han tok det kjempe fint :) Han tilstod at han likte meg godt, at han var glad i meg, men som en venn. Han tilstod også at hvis han hadde vært mye yngre, så ville han ikke vært redd for å ha satset :)
Vi kommer til å forbli gode venner, fortsatt ha den lette tonen mellom oss, og vi kommer fortsatt til å ha god kontakt.
Han foretok faktisk mesteparten av snakkingen, etter at jeg hadde klart å presse ut et par setninger, og han skjønte hva det var jeg snakket om. Han sa selv at han ønsket mest av alt at vi fortsatt kunne være gode venner osv. noe jeg satt pris på.
Det var vel egenlig best i den situasjonen at han foretok mesteparten av snakkinga, fordi jeg var så livredd og nervøs at hvis jeg hadde sagt noe særlig mer enn det jeg sa, så kunne jeg faktisk ha begynt å gråte, bare fordi jeg var så ille nervøs og redd, noe som han igjen kunne ha feiltolket.

Kunne ikke ha gått bedre, egentlig. :)
Til forsiden