Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg drit

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg drit

sep 19 2019 - 01:20
Håper på gode råd her siden jeg sliter mye før tiden.

Før 3 år siden viltet min daværende mann skille seg før han hadde fått følelser for en 16 år gammel jente ( han var dæ 32)

Vi prøvde igjen men han ville skilles igjen så ville han prøve igjen. Men da flørtet han enda me hun unge jenta. Så da bestemte jeg meg for at jeg ville skilles og flyttet da ut . Jeg var i en veldig tung periode etter det hvor jeg fikk alkohol å rusproblemer men fikk kontroll på dette til slutt.

Til slutt endte jeg opp me å prøve igjen i fjor sommer og han var veldig ivrig så vi før på ferie med ungene , men han var ganske hissig og utolmodig mot barna våre. (Har 3 stk i lag)

Jeg bestemte meg før at dette gikk ikkje å han har siden i fjor sommer sendt over 60 mld år dag og jeg har prøvd å sakt i fra at jeg ville ha ro og fred rundt meg. Det måtte han forstå.

Jeg sliter også med depresjon angst og ptsd complex.

Men over til nåtid.

Frem til 14 august 19 sendte han meg mange mld om at han ville prøve igjen og ventet på meg og tok en tattoo før min skyld. Jeg har bare fokusert på meg selv og ignorert maset hans. Så når det plutselig ble stille vær jeg gla og fikk tid til å tenke på fremtiden min. Innså at jeg savnet han.

Så kom jeg hjem fra ferie og 12 august og får høre at han har funnet seg en ung ny ei på 18 som er to år eldre en hans datter fra et annet forhold.
Han sier han plutselig er lykkelig og har funnet ut han ikkje kan gå i de bølgedalen han har gått i med meg og er ikkje interesert lengere.

Det var vondt for meg å høre at han hadde funnet seg ei på 18 år ( han er 35) sia han har vært utro me mæ med 2 stk fra før av på 16.
Jeg er mer deprimert en før er såret og føler meg helt jævlig. Føler jeg aldri har vært god nok for han.

Problemet mitt er:
Har jeg følelser for han enda siden alt sårer meg og jeg skriker så mye å blir kvalm og spiser ikkje når e ser han sammen me ho?

Vi har 3 barn sammen 2 er i frivillig fosterhjem da jeg ønsket dette for jeg har hatt en veldig tung periode grunnet depresjon og ptsd og vil ikkje mine barn skal gå igjennom det samme som jeg gjorde da jeg var barn med ustabile foreldre osv,mens minstemann er til far..

Så andre spørsmålet mitt er. Han vil være vennen min på Facebook, snap og Instagram før han bryr seg om meg som mor til ungene. ,men jeg vet ikkje om det er det rette.?

Sorry før rotete skriving
Avatar

Re: Føler meg drit

sep 19 2019 - 08:27
Hei!
Dette er ikke rotete skriving, syns jeg, men det går bra.
Så veldig trist at du opplever dette. Det ser ut som om det er veldig tungt for deg nå. Jeg syns at han ikke skjønner hva du opplever, så han er den som burde ha skylda, ikke du. For du har ikke gjort noe mot han, har jeg rett? Alle gjør sine feil, og det er menneskelig, så ikke tro at du ikke er verdt bare på grunn av han. Han burde sett feilene han gjorde og rettet opp dem. Visste han at du sliter?
Når det gjelder spørsmålet ditt, må du kjenne selv om du har følelser for han.
Jeg syns det er veldig rart at han vil være venner med deg på sosiale medier, men jeg vet heller ikke om det er lurt.

Ha en fin dag idag.
Avatar

Re: Føler meg drit

sep 21 2019 - 14:43
Han høres ut som en fyr du burde være glad du ikke er sammen med lenger.
16 åringer? Det er han som har problemer hvert fall, det er helt sikkert.

Jeg hadde fjerna han fra alle sosiale medier, og aldri gått inn å snoket.

Den eneste kontakten jeg hadde hatt med han hadde vært med tanke på ungene.
Fortell han at du kun ønsker kontakt angående ungene, og at det kun skal skje på SMS/ringe.
Alt annet fra han burde du få ut av livet ditt, så kan han leve ut ungdomskole-drømmen sin så mye han vil.

Gi deg selv litt tid til å prosessere at forholdet med han er over, så dukker det nok opp en fyr som er litt mer voksen i hodet.

Lykke til.
Avatar

Suwkaj12

sep 22 2019 - 16:26
Har ikkje gjort noe galt mot han.

Ja han vet jeg sliter var sammen da deppresjon ble værre, men i stede før å takle det med meg søkte han kontakt me hun andre på 16 år.

Han vet jeg sliter enda å syns ikkje det er artig å se meg når jeg er så langt nede men han vet ikkje hvordan han kan hjelpe uten å havne i grøfta selv.

Avatar

Haskevall

sep 22 2019 - 16:27
Er rett å slett rådlaus. Men takk før svar.
Avatar

Re: Føler meg drit

okt 4 2020 - 18:02
Håper du har det litt bedre nå:-)
Til forsiden