Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler livet er grusomt.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler livet er grusomt.

april 6 2016 - 23:07
Hei. Er første gang jeg skriver noe her men er så desperat nå att jeg må få et annet perspektiv på det. Jeg var sammen med denne damen i 7 år og vi har 2 barn sammen. For ca 2 år siden ble barna plassert hos meg og jeg er nå alenepappa. Barna får kun se henne 4 ganger i året med tilsyn. Jeg elsker henne så mye så hun har fått bo her siden Desember. (Hun har egen leilighet). Det som har skjedd er att jeg fant ut det første hun gjorde når hun var hjemme hos seg selv var å overnatte hos en annen mann. Hun lyver og nekter for dette. Så mitt spørsmål er hvordan skal jeg klare å glemme henne. Jeg er ennå over hodet forelsket i henne. Jeg må og skal klare det men trenger hjelp å forstå. Hun er det vakreste på jord men jeg klarer ikke flere sidesprang. ( fant ut hun har ligget med minst 50 stk de 2 siste årene). Vær så snill og hjelp meg. Er så trist og lei meg og guttene trenger den pappaen jeg kan være.
Avatar

Offa

april 17 2016 - 06:59
Dette var leit å høre Wolmak! Du høres virkelig ut som en fantatisk Pappa, som virkelig bryr seg om sine barn. Du burde være stolt av at du tar på deg et slikt ansvar, da moren tydeligvis ikke er så veldig ansvarsfull av seg.

Jeg tenker at slik du beskriver det er dette en person som tydelig trenger stadig bekreftelse hos andre menn på at hun er attraktiv, kanskje mye med barndommen å gjøre? Eller kanskje hun er veldig oppmerksomhets syk. I hvertfall, dette er svært umoden oppførsel.

Samtidig har jeg selv vært gjennom utroskap, det er forferdelig vondt. Jeg kan love deg at det blir bedre! Du mener jo tydelig selv at du må glemme denne damen, så det jeg vil anbefale deg er å gjøre en del aktiviter slik at du blir kjent med nye damer. Du har bare ikke truffet en som du er virkelig intressert i ellers hadde du glemt henne for lenge siden. Du sier jo selv at du fortsatt har mye følelser for henne, så da det viktig for deg selv og ungene sin del, at du finner en som vet å sette pris på en slik fantatisk mann som deg. Tenker nå jeg.

Ønsker deg alt vel! Stå på!
Til forsiden