Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler alle forlater meg når de blir kjent med meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler alle forlater meg når de blir kjent med meg

des 7 2017 - 16:55
Hei. Mitt andre innlegg her, følte det hjalp på en rar måte å bare skrive å skrive :)

Men ja, jeg ble nylig dumpa av eksen min. Han sa han følte seg utbrent, tom, å følte ikke han ville ha ansvar for noen akkuratt nå.

Jeg sliter utroolig mye med angst å depresjon. Jeg har hatt det vondt siden jeg var veldig ung, å jeg har hatt så mange mennesker i livet mitt som kommer å sier at de er her for å bli, at de alltid kommer til å holde meg oppe å alt det der.

MEN, hver gang jeg virkelig slipper dem inn, forteller om mine største frykter, forteller om meg.. den VIRKELIGE meg, så trekker de seg mer og mer unna helt til de forsvinner. Å dette har skjedd de siste gangene jeg åpner meg opp. Det gir meg mye mindre motivasjon til å i det hele åpne meg opp for nye mennesker... virker ikke som noen vill ha noe med meg å gjøre, det eneste jeg kan gjøre er å hoppe rundt å le, og se pen ut. Men med en gang jeg åpner munnen så forsvinner de..

Burde jeg la vær å snakke om problemene mine for å skjerme andre? Jeg føler ikke jeg har lov til å føle noe.. jeg elsket å elsker virkelig eks kjæresten min, å det skremmer meg at en person som har elsket meg så mye som han, forsvinner så fort... pga jeg ikke klarer å styre følelsene mine rundt ham
Avatar

Hei

des 11 2017 - 20:15
Siden du er forsatt ung som du sier..er det mye bedre å finne deg selv..reflektere hvorfor menn trekker seg fra deg.
Det finnes menn som vil akseptere deg slik som du er...men hva slags problemenen du har. Om for eksempel at man er voldelig så man skal trekke naturlig unna.
Avatar

Re: Føler alle forlater meg når de blir kjent med meg

des 16 2017 - 20:14
Vil påstå at en ekte person vil lytte og være tilstede. Som den over meg her sier, det finnes menn som vil akseptere deg som du er.
Det eneste jeg kan si, er at jeg tror noen mennesker kan trekke seg unna hvis det eneste det går i dag inn og dag ut, er triste ting. Men, da skal man virkelig bli opplyst om det fra motparten, at nå kjenner man at man må gli over på noe annet enn stund. Men hovedsakelig mener jeg regelen er: Man står sammen i tykt og tynt, og ofte er det mer tykt enn tynnt. Jeg tror du skal være singel en stund. Lære litt, erfare litt, vokse litt. Bare vent, det er mange fisk i havet. Og tid har du nok av.
Avatar

Hei

des 29 2017 - 17:44
Det er helt forferdelig å miste noen og å miste troen på at noen kan elske deg for den du er.
Jeg har slitt med noe av det samme, har åpna meg og delt fra hjerte men så syntes den andre personen at det ble for mye å takle. Det å dele et skjørt selvbilde, mørke tanker og at en ikke vil leve mer er for mye. Jeg begynte å skrive ting ned og å snakke med behandleren min/ folk i helsevesenet om det aller verste. Det er nå en gang slik at de som er gladest i oss også er de som vil kjenne det på kroppen om du hele tiden tviler eller om du har det veldig, veldig vondt. Det er godt å kunne dele (litt) men kanskje det er en idè å porsjonere det litt ut? Ikke for mye, ikke for tidlig, ikke ting du ikke kan ta tilbake. Det er en balansegang det å være veldig personlig men også vise den andre personen at du klarer deg selv. At du kan muntre opp deg. At du kan se at den andre personen også har det vanskelig.

Ikke alle mennesker takler psykisk smerte så godt og ikke alle mennesker kan sette seg inn i hvordan det er å slite psykisk. Det finnes mange der ute som sier at de kan takle alt og at det alltid vil være dere to, men så viser det seg at dette ikke er tilfelle. Det finnes mange der ute med mer forståelse også, som vet hvordan de skal snakke om vanskelige ting og som ikke lar seg skremme så lett. Om eks-kjæresten din ikke taklet all din smerte så er det andre som kanskje vil gjøre det. Det er ikke noe poeng å være sammen med noen om du ikke føler at du kan åpne deg opp og være degselv. Du fortjener bedre.
Avatar

Tusen takk for gode svar

feb 1 2018 - 18:39
Hei. Beklager at jeg svarer så sent, det har vært en utrolig tung periode nå i det siste, så jeg har ikke en gang gått inn her.

Jeg setter utrolig stor pris på at dere har tatt dere tid til å svare.. jeg fikk vite at psykiateren min for to uker siden at jeg har Bipolar type 2, å at det er derfor jeg har vært så «vinglete» med følelser og humøret. Men jeg klarer ikke tilgi meg selv for å ha mistet eksen min pga jeg ikke klarte å styre følelsene mine... jeg vet så godt alt jeg har gjort galt, å helt ærlig, jeg hadde aldri klart å levd med en person som jeg er. Jeg kunne gå fra å vær lykkelig til trist/sint/lei på 15 sekunder. Men problemet med å vær singel, er at jeg klarer meg veldig dårlig alene.. jeg bor nå hjemme hos stepappa, men jeg kjenner at jeg ikke klarer å bo her for det har skjedd så utrolig mye vondt i dette huset.. så jeg er så fortvilet for eksen min var den ENESTE jeg hadde som jeg følte meg trygg hos.. jeg har ingen andre som er så nær meg. Jeg er så sliten, jeg har så lite livsgnist igjen. Det er utrolig svakt å tenke sånn som jeg gjør, å det er svakt å la et brudd gå så inn på meg men jeg klarer ikke la vær...

Jeg ble også innlagt i julen, på psykriatisk sykehus. Å jeg følte meg faktisk bedre der, en her hjemme.. men jeg kan ikke bare legge meg inn der..
Avatar

Re: Føler alle forlater meg når de blir kjent med meg

feb 5 2018 - 22:19
Hei.

Du burde ikkje la vær å snakke om problemene for å skjerma andre. Det trur eg berre vil gjera ting vond verre. For då forstår dei iallefall ikkje. Sjølv har eg oppdaga gang på gang at kommunikasjon er key.
Trekker dei seg vekk trur eg det er for dei ikkje forstår heilt, det er nytt og litt skummelt kanskje. Ein kunne jo ha sagt at trekker dei seg vekk fortjener dei deg ikkje, men så enkelt er det ikkje.

I mangen år stengte eg folk ute. Eg tenkte at dess mindre folk visste om meg, dess betre var det. Det endte med at eg til slutt satt uten venner, for ingen kjente meg. Eg gjekk i ein klasse med 25 andre i to år, og ingen visste kem eg var.
Ting forandra seg når eg opna opp, når eg fortalte om meg, om den bagasjen eg hadde med meg. Sjølvsagt, ein treng ikkje overvelde dei heilt. Men ikkje steng alt inne. Alt handler om å gje og ta. Fortell om deg og du, men og gje plass for spørsmål og tanker dei har til deg.

Det er ikkje alltid like lett dette. Men ikkje gje opp. Du er mykje sterkare enn du trur. Håper det blir betre.

Trur kanskje eg svarte deg på den andre tråden din. Uansett, stå på.
Til forsiden