Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Finnes det en vei videre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Finnes det en vei videre?

sep 6 2017 - 09:58
Hei

Mann på 50 som går gjennom tøffe dager etter brudd. Kjenner på ensomhet og fortvilelse. Tungt å miste sin kjære, hus og heim.

Er det noen som vil gi meg gode råd på veien videre?
Avatar

Veien videre.

sep 6 2017 - 12:34
Hei 4ylB-real! Føler virkelig med deg da jeg har opplevd det samme.Det er blytungt i lang tid å en har nok med å eksistere.Eneste håpet jeg kan gi deg er at med tiden gror såret,så altså kun tiden som kan hjelpe deg.Å gode venner å snakke med som gir deg empati og medfølelse.Er over 3 år siden mitt brudd å er i dag venner med eksen,så ting går seg til.Men er jo opp til vær enkel hvordan en takler fremtiden med eksen.Uansett masse lykke til å husk vi er mange i samme båt.Stor klem <3
Avatar

Re: Finnes det en vei videre?

sep 6 2017 - 21:29
Tusentakk for medfølelse og gode råd. Nok en tung dag går mot en ende. Følelsene får kjørt seg, Tungt når exn var ferdig med sine følelser for meg når det var over. Fikk ingen mulighet til å prate og prøve å finne en videre vei sammen. Tar en dag av gangen og prøver å se etter lyspunkter i hverdagen. Foreløpig har det ikke vært noen...
Avatar

Re: Finnes det en vei videre?

okt 5 2017 - 15:24
Hei. Håper det går bedre og bedre med hver dag. Det kommer til å ordne seg skal du se. Du er på det alder hvor det er godt mulig å 'starte på nytt' igjen. Du har jo resten av livet ditt å se frem til. Dette kommer til å gå fint! Lykke til :-)
Til forsiden