Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Falt pladask for elskerinna, og sliter noe jævlig.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Falt pladask for elskerinna, og sliter noe jævlig.

sep 22 2021 - 21:09
Møtte ei fantastisk dame for godt over et år siden. Som jeg har hatt fantastisk med. Problemet er at jeg er gift på 20 året, men har de siste åra tvila på hvor det ender. Fungerer greit sammen. Men ikke så spesielt følelsesmessig osv. Har prøvd å tatt d opp med henne. Og hun har prøvd å gjøre det bedre. Uten å få nå spesiell oppmerksomhet fra meg. Da jeg tenker nesten bare på hun andre. Og hun har det selfølgelig ikke greit hun heller. Er sikker på at følelsene er gjensidige, og jeg ser for meg en framtid med henne. men har 3 barn å tenke på å. (10-14år)Trenger egentlig bare noen å snakke med da jeg er temmelig alene med tankene mine, å de er blitt ganske tunge etterhvert.
Avatar

Føler med deg!

nov 25 2021 - 01:37
Hei!
Jeg føler med deg.
Først vil jeg råde deg til å finne ut om du vil fortsette å være gift eller ikke. Det kan være tungt med en skilsmisse og det er ikke sikkert at alt blir bra med en ny dame.
Avatar

Erfaring med en mann som "stikker"

des 11 2021 - 16:36
Jeg har nå erfaring med at min mann valgte ei ny ei, før han avsluttet forholdet med oss. Det har ført til at sønnen på 20 år ikke vil ha noe med sin far å gjøre, han forakter han. Jeg sitter igjen med en følelse at jeg ikke har fått være med på avgjørelsen på at forholdet er over. Det at en 3. person er med i bruddet ødelegger det meste, det blir kaotisk. Enig med det andre svaret, tenk nøye gjennom hvorfor du tror hun vil være bedre for deg i lengden. Kan samtaler og terapi være en løsning for deg og din kone?. Er din venninne bare en flukt for å gå ut av ekteskapet? Min eks sitter nå med mye anger på måten dette ble gjort på, en sønn som ikke vil se han, en sønn som er flau og syns faren dummer seg ut. Han har fremdeles et forhold til den nye, men han sitter med et stort problem, sier sønnen er viktigst........ jeg har stilt spørsmålet om hun er verd det. Tenker på alderen du oppgir på barna dine, det er ikke uvanlig at barn tar parti, du kan risikere å "miste" det (jeg antar) kjæreste du har.
Det er 9 uker siden vårt brudd etter 30 år sammen, det er veldig mye en har sammen. Hverdagen vil innhente deg en dag hvis du velger å bryte med hele din familie.
Jeg sitter igjen og føler at jeg ikke er behandlet med respekt etter alle disse årene sammen. Det er 2 i et samliv og begge parter bør bli sett, hørt og respektert av hverandre. Min eks var en mann av få ord, konfliktsky og det er veldig frustrerende å forholde seg til.
Ønsker du å avslutte dette med din kone så gi dere begge og barna en sjanse til å gjøre det på en ryddig og rolig måte, pause din venninne til det er over.
Avatar

Den andre kvinnen

des 12 2021 - 10:30
Jeg var hun andre kvinnen som Nina Simone synger så sårt. Og ja, jeg er helt enig med Lishod 71. Det kan bli vondt for alle parter om du velger og gå ut av forholdet etter så lang tid pga en annen dame. Jeg ble bare et springbrett for han for og komme seg ut. Gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden. Han har nå ikke noe samvær med sin sønn og er på dame nr 3 etter han hun fikk barn med.
Avatar

Du som sliter noe jævlig

jan 15 2022 - 00:26
Hva med parterapi, det burde dere prøve. Utroskap e så vondt. Du burde fortelle og la kona di få lov til å ta valget om å gå. Det er så utrolig vondt at sånn skjer, og hvis du flytter så må du støtte konen din sånn at hun kommer seg gjennom det. Jeg er en forlatt kone som har opplevd utroskap og det er helt forferdelig. Jeg har mistet min beste venn og livspartner. Du må fortelle før hun finner det ut selv. Det er vondere å finne det ut. Det kan være traumatisk
Til forsiden