Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Falt pladask for elskerinna, og sliter noe jævlig.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Falt pladask for elskerinna, og sliter noe jævlig.

sep 22 2021 - 21:09
Møtte ei fantastisk dame for godt over et år siden. Som jeg har hatt fantastisk med. Problemet er at jeg er gift på 20 året, men har de siste åra tvila på hvor det ender. Fungerer greit sammen. Men ikke så spesielt følelsesmessig osv. Har prøvd å tatt d opp med henne. Og hun har prøvd å gjøre det bedre. Uten å få nå spesiell oppmerksomhet fra meg. Da jeg tenker nesten bare på hun andre. Og hun har det selfølgelig ikke greit hun heller. Er sikker på at følelsene er gjensidige, og jeg ser for meg en framtid med henne. men har 3 barn å tenke på å. (10-14år)Trenger egentlig bare noen å snakke med da jeg er temmelig alene med tankene mine, å de er blitt ganske tunge etterhvert.
Avatar

Føler med deg!

nov 25 2021 - 01:37
Hei!
Jeg føler med deg.
Først vil jeg råde deg til å finne ut om du vil fortsette å være gift eller ikke. Det kan være tungt med en skilsmisse og det er ikke sikkert at alt blir bra med en ny dame.
Til forsiden