Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er jeg ubrukelig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er jeg ubrukelig

nov 19 2017 - 12:10
Er ikke så glad i dating livet, men endelig fant jeg god tone med en veldig hyggelig jente.
Jeg er kanskje ikke verdens mest attraktive fyr. hverken høy eller muskuløs, men kort og lubben. Heller ikke veldig veltalende, men tror nok allikevel at det intelektuelle og økonomiske er på stell.
Vi er begge litt inneslutta og forsiktige så ting tar litt tid. Av ulike årsaker er det ganske sjelden vi har mulighet til å møtes samtidig. Men endelig var muligheten der, og sofakosen utviklet seg og ble flyttet inn på soveromet. Hun prøvde å skjule kroppen sin, noe som ikke er så lett når man skal ha litt sengehygge. Jeg tror hun prøvde å skjule seg fordi hun var flau over å vise fram sine ekstra kilo. Hun har tross alt en del mer enn meg. Vel inne i henne kjenner jeg at jeg har god plass, og at veggene er godt smurt. Så godt at jeg ikke kjenner så mye, Tror det kanskje er årsaken til at jeg blir slapp der nede ganske kjapt. At jeg er en del mindre enn gjennomsnittet der nede er sikkert en medvirkende årsak.
Uansett var vår første sengehygge ganske mislykket. Ikke noen krise eller unormalt med det tenker jeg.
Men så begynner etterspillet. Hun åpner seg plutselig mer enn tidligere og bretter ut om negative sider om seg selv, og hun finner stadige unnskyldninger for ikke å møtes.
Jeg er helt knust. Vil hun ikke ha meg lenger fordi jeg er liten der nede?
Nå har jeg bare lyst til å legge meg ned og dø. Alle musklene i hele kroppen har lagt seg i dyp dvale selv om jeg er våken. Har lyst til å sende en sint melding til henne, men lar være i tilfelle hun bare trenger tid til å tenke.
Avatar

Re: Er jeg ubrukelig

nov 19 2017 - 21:55
mosegrønn: Takk for det. Jeg fjernet det etter å ha lest gjennom det på nytt, for jeg tenkte det kanskje kunne virke litt "hardt og usympatisk" for en person som har det vondt - samt at det eventuelt kunne åpnet opp for en haug av nye spørsmål om "tiltrekning av jenter", som kunne blitt for mye å svare på i innlegg på et forum. (Du veit, "har man sagt A må man si B, som fører til C og hele resten av alfabetet...")
Avatar

Re: Er jeg ubrukelig

nov 19 2017 - 22:48
Interessant... Hva er situasjonen din (hvis du ikke synes det er for intimt til å dele her)?
Til forsiden