Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

En siste sjangse..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

En siste sjangse..

aug 10 2016 - 09:01
Kjæresten og jeg var sammen i 5 månder, før hun slo opp pga at jeg ignorerte hun i starten av ferien. Hun sa også at tillit var en avgjørende faktor....men jeg har endret meg
Det er nok noe de fleste som har hjertet knust sier, men jeg er virkelig ikke like idiot og drittsekk. Hun vil dessverre ikke gi meg en ny sjangse, selvom jeg snakker med hun og forteller hun alt det viktige...
Avatar

Re: En siste sjangse..

aug 13 2016 - 08:38
DING-DING DING-DING; Ringer det ikke en bjelle hos deg her? Mest sannsynlig har hun møtt en annen og bruker den ignoreringsepisoden som et påskudd. Men mest av alt - vær ærlig med deg selv: vil du virkelig bruke tid på ei dame som har null-toleranse for den "minste feil"?
Avatar

Gi det litt tid.

aug 13 2016 - 10:47
Gi det litt tid, kanskje hun får ombestemt seg. Bare la henne være for en stund, tar hun ikke kontakt så er hun ikke verdt å bruke tiden på. Det er vondt med brudd, men du kommer deg over det med tiden. Står for det du mener, og har du ikke gjort noe galt så er det IKKE din feil :) Lykke til!
Avatar

:)

aug 16 2016 - 13:00
Hvis det er slik at hun slo opp med deg fordi du ignorerte henne i ferien, så er hun enten lite tolerant, eller så forteller du ikke hele historien :)

Brudd er kjipt uansett, men personlig ville jeg ikke vært med noen som ikke ville være med meg.
Til forsiden