Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Én date om gangen takk...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Én date om gangen takk...

jan 31 2009 - 15:01
Jeg har nå vært på et par dater med en veldig pen jente, og plutselig slo en tanke meg at kanskje hun dater flere gutter på en gang. Det er IKKE greit å date flere på en gang. Jeg har sett noen diskusjonsforumer og sett at dette foregår. Det er første gangen jeg dater en jente og jeg merker at jeg allerede har veldig store følelser for henne. Jeg tror mange gutter vil bli knust fullstendig hvis de blir dumpet fordi jenta fortrakk en annen hun datet i samme periode. Jeg tenker jo at hun liker meg, siden vi går på date, og jeg føler vi har det veldig fint sammen og håper at det bare er oss to. Men om hun plutselig ikke er interessert lenger, da vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg.
Ettersom jeg ikke har så mye erfaring, alt er veldig nytt, følelsene er utrolig sterke, får ikke sove, spise osv; hvis jeg da blir dumpet.... Vær så snill!

Jeg vil gjerne ha noen synspunkter fra jenter spesielt, men gjerne gutter også.
Avatar

Re: Én date om gangen takk...

april 11 2009 - 18:29
jeg er en gutt på 14 så jeg er kanskje ikke så mye til hjelp, men skal prøve... ikke tenk sån.... spør henne istedenfor å vere så usikker!
Til forsiden