Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Elsker en gift mann...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Elsker en gift mann...

april 4 2010 - 16:37
Jeg gjør dette kort.. er depremert i dag...

Det var en mann som ble forelsket i meg. Vi hadde kjent hverandre i tre år før dette skjedde. Hadde alltid god tone. Jeg ble etterhvert forelsket i han. Ting var så bra som en kan ha det.... utenom han var gift. Han var det jeg hadde drømt om siden jeg var liten, trodde aldri i lvet det skulle skje. Visste at han var gift og var veldig skeptisk til å begynne med, men følelser tok helt overhånd.
Vi hadde så mange perfekte øyeblikk, sexen var det beste jeg hadde opplevd, den ene sa hva den andre tenkte. Vi var så like og hadde så mange like interesser.
Så gikk det en del måneder, det er ett år siden alt startet nå.
Kona fant ut av det. De fikk sine problemer, men hun ville ikke miste han. Til slutt iallefall etter om og men, valgte han sin kone, de har også to barn.

Til slutten, nå, føler en seg så jævla lurt... Dette har jeg settpå film tusen ganger før... Jeg sender meldinger, får så å si aldri svar, utenom at jeg må la dem være i fred nå... Har det sååå vondt, elsker han mer enn noe annet... Ser ikke vitsen med å stå opp om morningen.. alt er ett helvete nå....
Avatar

Re: Elsker en gift mann...

april 16 2010 - 22:19
Hei.. Her kjente jeg meg så godt igjen at jeg måtte registrere meg som bruker for å skrive til deg..

Jeg tror jeg elsker mannen jeg er i et forhold med.. Han er gift, har en datter, og venter nummer 2..
For meg er dette også helt håpløst, han vil ikke love meg noe, men sier han ikke har det bra i ekteskapet sitt, og det er meg som er "elsklingen".. Han sier ikke at han elsker meg, og jeg mistenker at jeg er "midlertidig løsning" så lenge kona er gravid, og de ikke har det så bra.. Tingen er at forholdet vårt ikke er basert på sex, men på nærhet og kjærlighet.. Jeg er vanvittig forelsket, og sitter omtrent på pinne for denne mannen..

Jeg googlet situasjonen, og kom over innlegget ditt.
Hvordan har du det nå?
Jeg er så redd for å havne der du var (er?)....
Man kan ikke styre disse følelsene! Jeg skjønner så inderlig godt hvordan du har det..

Jeg tenker at, hvis det noen gang skulle bli noe mellom oss, så vet jeg ikke om jeg kunne hatt tillitt til han, siden han gjør dette med en gang det går galt, etter 1 1/2 års ekteskap..
Det er egentlig et veldig dårlig trekk..

Jeg synes synd på deg, men du må ikke føle deg lurt.
U played the game, and now it's game over..
Hev deg over det - Tiden heler alle sår: Det er jeg sikker på du egentlig vet!
Til forsiden