Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Elsker elskeren min...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Elsker elskeren min...

feb 7 2009 - 16:49
Har vært singel nå siden Sept.. I Des møtte jeg en fyr på byen som utviklet seg til å bli et seksuelt forhold. Begge var klare på at det var kun det og at vi begge ville være single.
Er vel en sånn person som lider av "de jeg kan få vil jeg ikke ha, og dem jeg ikke kan få vil jeg ha" syndromet. Det er mulig at dette gjør at jeg blir forvirret over hvilke følelser jeg har for ham. Men slik ting er nå tror jeg at jeg elsker ham....
Møter ham ca 1 gang annenhver uke... har det supert når jeg er der, men han har til dags dato aldri gitt meg et komplinment, prøvd å kose utenom "akten"... somtidig som det virker som han trives i mitt selskap og ikke "slenger" meg ut rett etterpå.
Har ikke noe som helst kontakt med ham innimellom, og det synes jeg er vanskelig...Jeg er en person som bryr meg, og lurer selvfølgeli hvordan han har det ellers.. men tør rett å slett ikke ta kontakt, ifall han tror jeg vil nå mer. Er ikke sikker selv om hva jeg vil, for hans livsstil er ikke forenelig med min, og jeg vet at et forhold med han ALDRI ville ha funket... Hvordan skal jeg kommer over ham? Jeg klarer ikke a la være å dra til ham når han ringer... den lille kontakten jeg har med han klarer jeg meg ikke uten... Men hvordan skal jeg klare meg den tiden jeg ikke får se ham...den blir bare verre og verre..

Noen som er i samme situasjon? Vil gjerne ha en manns synspunkt på det, iforhold til hva han egentlig tenker..
Avatar

Re: Elsker elskeren min...

sep 29 2009 - 21:37
Kjenner meg igjen.
Har også en elsker. Savner han dag og natt, burde kuttet ut, men er avhengig. Vi også skulle bare ha tøys og tull, men mine følelser ble for sterke.
Det er vondt med den lille kontakten vi har, men jeg er redd for at jeg ikke takler det hvis det skulle bli over, og vi ikke har noe kontakt.
Hva om jeg ikke finner noen igjen?
Dumt, ikke sant? Jeg høres ut som ei dustete romanheltinne. Ugh.
Men når er følelser logiske?
=)
Avatar

Re: Elsker elskeren min...

okt 7 2009 - 01:41
Ha ha, enkelt.. Bare begynn å ta kontakt, si du savner ham, vil se mer av ham - si hvor mye du tenker på ham og HVA du egentlig føler...

Gjør dette og han vil mest sannsynlig sky deg som pesten, og problemet ditt er løst.

Mvh
Mann med flere elskere
Til forsiden