Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Eksen har tatt sitt steg.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Eksen har tatt sitt steg.

sep 30 2010 - 15:39
Hei, jeg og dama har gjort det slutt, og vi bestemte dette sammen. Helgen etter så roter hun med to typer og har sex med den ene. Er jeg dum og naiv som fortsatt er venn med henne? Jeg trudde jeg hadde nådd bunnen når vi gjorde det slutt, selv om vi ble enige, det gjør alltid vondt når man har vært sammen i noen år. jeg er på bunnen igjen. bare griner hele tia og klarer ikke å spise, var på legevakten her om dagen fordi jeg besvimte og slo hodet. Det som jeg syntes er veldig rart er at etter hun var borti andre gutter så savner jeg hu mer, og vil ha hun tilbake. er dette en felle fra mitt eget hode?

Jeg vil også si det at, jeg kan ikke være sur på henne for det hun gjorde rent teoretisk, men er det ikke en annen sak moralsk? skal man ikke respektere eksen følelser og de åra man har vært sammen?

Litt om hvordan det er nå. det har gått 1 uke nå siden det har blitt slutt. Jeg og eksen er gode venner, vi tekster masse på mobilen, vær dag, og vi møtes noen ganger og griner og ler sammen. jeg føler at alr liksom er borte. jeg savner ha henne rundt meg hele iden og bare kysse henne til leppene er såre. Men vi har jo bestemt sammen at vi skal "pushe" hverandre på at vi ikke skal bli sammen igjen. for vi krangla faktisk en del, og vi hadde perioder hvor vi nesten ikke snakka. De siste måneden hadde vi nesten ikke sex. jeg følte at det var lurt at vi gjorde det slutt. MEN, vi har også hatt kjempe bra tider sammen, mine beste minner er med henne, og vi kunne snakke om alt. Nå angrer jo jeg på at vi gjorde det slutt, men jeg tør ikke å si det til henne, for jeg vil ikke gjøre det mere vannskelig for henne nå... Og jeg vet faktisk ikke om der noen sjangs for at hun vil ha meg tilbake. hva skal jeg gjøre?
Avatar

Re: Eksen har tatt sitt steg.

sep 30 2010 - 23:58
Skjønner at dette e kjiipt, kan ikkje helt sette meg inn i dette sånn 100% det nærmeste eg kommer e at en eg holdt på med i en uke hadde sex med en av mine beste venner mens eg var der ca. 2-3uker etter etter, vi var også venner helt til den dagen :P hehe, reagerte litt negativt og tok det tungt den første uken, men kom meg litt ut og fikk tankene andre steder:) Fra mitt ståsted så har føler eg du har to valg, du kan spørre om dere kan prøve på nytt, eller så må du prøve å instille deg på å kanskje prøve å gjøre ting som gjør at du ikke tenker så mye på det.. det e iallefall mine to tips, de sier tiden leger alle sår, men sannheten e at noen sår gror aldri skikkelig, men de blir iallefall mindre med tiden.. men dette må du finne ut av selv.. men uansett lykke til og håper alt ordner seg :)
Avatar

Re: Eksen har tatt sitt steg.

april 1 2011 - 20:43
Hei.

Eg er litt inne i samme situasjon. Sjølv om eg ikke klarer og sette meg helt inn i din situasjon, så kan eg si litt hva eg "fant ut" etterkvart.

Eg og vil ha min x tilbake, vi og hadde sporadisk kontakt etter bruddet og eg var på besøk med henne, fekk klem av henne og vi hadde en god tone.

Eg fant ut at eg måtte bare si det til ho at eg var interessert enda... eg fekk da igjen at ho nettopp hadde blitt sammen med en... noe som var vondt for meg... for eg følte at hun da var ute av livet mitt for godt... for at eg skulle klare og gå videre så kunne eg ikke ha noe kontakt med hun, men hun fortsatte og ta kontakt med meg, fremdeles dei samme gode samtalene osv... sånn har det pågått nå i snart 4 mnd. men nå er eg komme til det punktet at eg faktisk MÅ gå videre, for dette ødelegger meg.

Så eg hadde igjen en ny samtale med hun og sa det på en fin måte, at, vi kan ikke ha noe mer kontakt FØR eg har fått det på avstand og kommet ovenpå. Dette var i orden for henne.

Poenget mitt er, DU må ta et valg, det valget du tar, så må du tenke igjennom konsekvensene av dette valget, det er alltid et bra og et dårlig utfall. Enten blir dere sammen igjen, eller så blir dere det ikke. Og du må være klar til og takle det negative.

Siden dere har bra kontakt og snakker om alt, så burde dette tema kanskje ikke være et problem og ta opp med ho? Og at kanskje største bekymringen er hva utfallet av en slik samtale blir, om dere skal prøve på igjen eller ikke. Her er det da viktig at du faktisk tenker igjennom hva som kan skje og forbereder deg på det.

Det andre som også er viktig og tenke skikkelig igjennom er, er du "sjalu" fordi ho har rotet og hatt sex med noen etter at det ble slutt? og er det derfor du vil ha ho igjen nå? vil du VIRKELIG bli sammen med ho igjen, og kan sjå for deg en framtid med henne?

Og hvis du bestemmer deg for og ha samtalen, så sei hvordan du har det, vær ærlig med ho. Så er nok ho ærlig med deg også.

Det som skjedde i mitt tilfelle, er at eg gjekk dag og natt og tenkte, i 4 mnd. helt til eg kom til det punktet at eg fant ut at eg ikke orket det mer og måtte gjøre noe med det.

Vet ikke om dette er noe hjelp, men slik har eg gjort det i min situasjon.

Avatar

Re: Eksen har tatt sitt steg.

april 1 2011 - 22:14
Hvis det er henne du virkelig vil ha ville jeg vært ærlig og sagt hvordan du føler i forhold til henne. Vil du bli sammen med henne igjen hadde jeg spurt.
Til forsiden