Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Eksen gjør meg gal

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Eksen gjør meg gal

nov 20 2017 - 14:33
Eksen min slo opp med meg for ca 6.uker siden, og etter det har det bare vært kaos. Han slo opp av så idiotisk grunn som at han mener han ikke kan stole på meg. Det ironiske oppi dette er at det er han som flere ganger har vært utro det året vi har vært sammen, men jeg har tilgitt og ikke gjort noe.
Ting er av og på, vi har møttes flere ganger, gjerne med alkohol inni bildet. Men med en gang han blir edru bli han en helt annen person som bare kritiserer og legger all skyld over på meg, jeg lager drama, jeg lyger, jeg gjør ting for å irritere han. Jeg bli provosert av dette og gjør såklart ting verre for oss begge. Jeg sårer meg selv med og møte han, fordi jeg har fortsatt et håp om at ting vil ordne seg, men for at det skal skje må jeg greie og legge han bak meg. Noe jeg absolutt ikke greier, tenker på han natt og dag, savner han veldig mye. Vet snart ikke hva jeg skal gjøre for å greie glemme, selv om eneste plassen vi kan nå hverandre er sms.. han får meg til og føle meg som en taper, et ubrukelig menneske som ikke er verdt noen ting.. virker ikke som han vil være sammen med meg, bare ha meg rundt «lillefingeren», møte meg når det passer han og ellers bare såre.
Avatar

Re: Eksen gjør meg gal

nov 20 2017 - 20:26
Da vil jeg at du skal tenke lenge og hardt over om du virkelig vil at det skal "ordne seg" med en sånn fyr. Du sier selv at:
- Han har vært utro flere ganger.
- Han slo opp med deg for seks uker siden, fordi han ikke kan "stole på deg"
- Han fortsetter å ta kontakt med deg, selv om han valgte å avslutte.
- Han sier mye stygt til deg.

Du trenger avstand fra han, tror jeg. Hvis jeg var deg, ville jeg slettet nummeret hans og blokkert hans muligheter for kontakt med ham. Når vi er blitt glade i noen, er det vanskelig å se at forholdet er dårlig, men på sikt vil du være glad for det om du avslutter dette nå. Klem fra meg.
Til forsiden