Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Eksen er så sint på meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Eksen er så sint på meg

nov 13 2017 - 16:59
Jeg har nettopp gjort det slutt med kjæresten. Følelsene bare forsvant, sakte men sikkert. VI har ikke vært sammen særlig lenge. Han konfronterte meg i går om at jeg var rar og distansert, og da datt det bare ut av meg.

Han er sint, og mener jeg har lurt og brukt ham, for jeg burde sagt fra om dette før vi planla x og y. Blant annet skulle vi på en fest i regi av hans jobb, som jeg nå naturligvis ikke blir med på.

Han ber om en forklaring, men jeg har ingen god forklaring. Jeg føler meg så slem, men må man alltid ha en god forklaring på at det er slutt? Jeg har ingen forklaring, bare masse følelsesmessig rot og det at jeg ikke lenger har de riktige følelsene for ham. Jeg føler meg SÅ SLEM, men jeg kan jo ikke bli med noen jeg ikke elsker, og jeg kan jo heller ikke dikte opp en forklaring.

Nå har vi snakket sammen to ganger etter bruddet, og jeg føler det er på tide å avslutte kontakten helt - for at han skal komme seg videre. Hva mener dere?
Avatar

Hei

jan 13 2018 - 00:35
Leste det du skrev jeg har ingen anelse selv så har det skjedd meg også. Håper det går bedre med deg det er så trist å lese noe sånt det er jo bra at dere har snakket sammen hilsen jente på 24 å masse lykketil videre
Avatar

Re: Eksen er så sint på meg

jan 13 2018 - 12:31
"Han ber om en forklaring, men jeg har ingen god forklaring. Jeg føler meg så slem, men må man alltid ha en god forklaring på at det er slutt? Jeg har ingen forklaring, bare masse følelsesmessig rot og det at jeg ikke lenger har de riktige følelsene for ham."

Han er frustrert og såret. Og den tilstanden + at menn generelt er veldig rasjonelle/logiske/analyserende vesener i utgangspunktet + at han ikke forstår hvordan jenters attraksjon fungerer (hvis han er som de fleste menn, som denne avgjørelsen din tyder på at han er) = gjør at han ikke har kapasitet til å forstå hvordan "følelsene dine bare kan bli borte". Dermed leter han isteden etter en "rasjonell/logisk" årsak til at du har mistet følelsene dine for han, slik at han kan "forstå det".

Så for å svare på spørsmålet ditt: Det at følelsene dine har blitt borte er egentlig forklaring nok; det er bare det at han ikke forstår hva som ligger bak det (forstår ikke jenter), og dermed heller ikke stiller deg de riktige spørsmålene for å finne ut mer av årsaken til følelsene dine."Nå har vi snakket sammen to ganger etter bruddet, og jeg føler det er på tide å avslutte kontakten helt - for at han skal komme seg videre. Hva mener dere?"

Det kommer an på hvordan dynamikken er mellom dere etter bruddet... Om han har sosial intelligens trenger du ikke å si direkte til han at du vil avslutte kontakten med han; for da vil han forsøke å tone ned kontakten i samarbeid med deg på en indirekte og naturlig måte, siden det nå er slutt mellom dere. (For da er det jo naturlig at man har mindre kontakt med hverandre.)

Hvis han derimot ikke er med på å tone ned kontakt-mengden deres, tyder det på at han fortsatt lever i håpet om å kunne få deg tilbake; og hvis du føler at det konseptet er nytteløst, og du også føler at han blir masete/needy, så kan det være nødvendig å si ifra til han om at dere må avslutte all kontakt med hverandre.
Men som sagt; slik direkte varsel om null kontakt, er ikke nødvendig hvis han både har god "sosial forståelse/intelligens" og ikke føler seg altfor needy etter bruddet. Da vil han "skjønne greia" og naturlig matche ditt kontakt-nivå, eller eventuelt redusere kontakt-nivået selv.
Til forsiden