Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dumpet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dumpet

sep 22 2014 - 19:52
Hei.

For ca.2 måneder siden møtte jeg en helt utrolig jente, hun var egentlig alt jeg hadde vært ute etter. Vi ble så og si sammen etter et par dager. Alt gikk kjempebra, alt stemte, fra kjemi, humor, og den beste sexen jeg tror jeg noen gang kommer til å ha. Etterhvert ble hun plutselig litt usikker, fordi vi tilbrakte så mye tid sammen, hun syntes det gikk for fort frem. Jeg var enig, vi trengte ikke stresse. Begge hadde ferie samtidig, og dermed førte det til mye kontakt, kanskje litt for mye.

Så kom hverdagen. Jeg begynte i ny jobb, og fikk plutselig ikke så mye tid som jeg hadde hatt, noe som egentlig passet utmerket. Vi tekstet og pratet sammen hver dag, noe som var fint. Vi begynte å se hverandre 1-2 ganger i uken, noe som vi begge syntes var bra, vi fikk savnet hverandre litt. Jeg hadde også nettopp flyttet, noe som førte til at jeg måtte handle inn masse til leiligheten. Dette var hennes spesialitet, hun var med meg på IKEA, og senere hjalp hun meg med å dekorere leiligheten min. På dette tidspunkt følte jeg vi var på et sted hvor jeg aldri hadde vært før.(aldri vært i et langt forhold).

To dager senere får jeg en lang tekstmelding om hvor bra jeg er, at jeg fyller alle kriteriene hennes, men at hun ikke er forelsket i meg, noe som selvfølgelig var en knusende beskjed å få. Det hadde jo ikke vart så lenge, men for meg var dette ekte.

Problemet mitt nå er at jeg ikke klarer å konsentrere meg. Hver gang jeg skal jobbe med noe(studerer litt ved siden av), klarer jeg ikke å fokusere. Noen som har noen tips?

Vet at det er mange som har laaaaaange forhold bak seg som kanskje ikke synes dette er noe å bry seg om, men for meg var dette noe ekte.Kommer ikke til å forsøke å holde kontakten, hvis hun angrer veit hun hvor jeg bor. Jeg er forresten i midten av tjueårene.
Avatar

Leit å høre

okt 28 2014 - 23:30
Er lei meg på dine vegne.
Avatar

Re: Dumpet

okt 29 2014 - 14:13
Avvisning er noe dritt, men det skjer den beste. Folk er rare også vettu, kan ha det perfekt en dag, neste dag får du slengt døra på trynet. Sånn er det bare. Gi deg selv tid og bruk tid på noe annet enn å være alene og grave deg dypt i tankene. Få deg en hobby eller begynn med en aktivitet som både tar fokus og tid.

Hvis du sliter med masse tanker, kan du også begynne med dagbok og få ut alle tankene, sånn som du har gjort her, men fortstte å skrive og tømme hodet for alt negativitet. Da får du brukt tiden på andre ting etterpå.

Ellers bare gi deg selv tid. Til slutt har dere ikke hatt kontakt så lenge at du ikke husker om hun eksisterer engang.
Avatar

Føler med deg og kan hjelpe deg et godt stykke på veien.

nov 18 2014 - 10:38
Hei du.

Jeg har opplevet det samme og begynte nesten å grine selv av å lese dette. hehe. Jeg vet hvordan det føles. Det er helt for jævelig. Etter hvert så skjønte jeg at denne forferdelige følelsen av maktesløshet og urettferdighet kom som et resultat av et sterkt savn etter kjærlighet og intimitet. Du ble aldri godt nok kjent med denne jenta for dere har garantert ikke hatt alle de samtalene dere ville hatt om dere hadde vært lenge sammen. Faktisk så handler dette mer om din fantasi og forestilling rundt en videre framtid. Være heller glad for det du tross alt fikk oppleve. Du har nemlig vært heldig midt opp i det hele.

Husk at selv om du og denne jente hadde det veldig fint sammen så er det ikke sikkert at det hadde kunne fortsette å være like bra framover. Det er dessuten ennå vondere å bli vraket etter et langt forhold. Tro meg. Det du har opplevet er fortsatt en kjærlighetssorg. Ingen kjærlighetssorger skal undervurderes. Det kan man faktisk i ytterste konsekvens bli syk av.

Husk at for at man skal være sammen over lang tid så er det veldig mye som må fungere og klaffe. La oss si at du og denne jenta kanskje fylte opp 70% av denne kvoten mens det i starten er helt avgjørende med 100%. Kommunikasjon er nøkkelordet i alle forhold. Sex, humor og fellesinteresser er vel og bra. Men hvis man ikke kan kommunisere 100% så vil det få følger. Kanskje var det jenta som var dårlig til å kommunisere. I så fall så er det ikke så lett for deg å gjøre noe med det. Ikke bebreide deg selv i alle fall.

Alle opplever vi å bli avvist eller vraket. Det er en del av livet. Det som også er typisk er at man føler at ens egen opplevelse er mye verre enn alles andres og at ingen andre forstår en godt nok.
Husk at noen faktisk tar livet sitt i denne sammenheng. Det betyr at mange har det ennå vondere enn deg igjen. Du finner en ny en før du aner. Men det gjør du kun hvis du tar godt vare på deg selv, er med venner og gjør det du vet er godt for deg. Masse lykke til videre :)

Avatar

Hei Geirthomas

nov 23 2014 - 20:03
Jeg kom tilfeldigvis borti innlegget ditt; det var hjerteskjærende å lese, men du er ikke alene.
Jeg har ennå ikke vært i et langt forhold, men har opplevd hvor vondt det er å bli avvist gang på gang.
Jeg har vel hatt en tendens til å falle for feil gutter..men likevel er det bedre å ha elsket enn ikke å elske.
Jeg tror det er en tid for alt..Du kan iallfall trøste deg med at du fikk muligheten til å oppleve et nært forhold til denne jenta..det er ikke alle som får den muligheten, men vi kan ikke gi opp for det. Noen ganger må man kysse mange forsker før man finner den ekte prinsen/prinsessen:)

Jeg tror det er viktig å ha en tro på at ting blir bedre, fordi det er en mening med alt. Etter regnet kommer sola..Noen ganger må man ta tiden til hjelp, og når du minst venter det....så kommer det:);)

Klem, Caroline33
Avatar

Hei igjen:-)

nov 23 2014 - 20:05
Glemte å si: flott svar! Mannmodell89:) Utrolig godt svar:)

Caroline33
Avatar

Litt skrivefeil:-)

nov 23 2014 - 20:09
Til Geirthomas: jeg mente Frosker...ikke forsker! Haha
Litt skrivefeil i farta, hehehe:)

Caroline33
Til forsiden