Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dumpa til fordel for eksen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dumpa til fordel for eksen

des 31 2016 - 12:41
Skriver her for første gang etter å ha opplevd min største personlige krise noen sinne. Min kone og jeg har vært sammen i 8 år og gift i 3,5 av de. Vi har to fantastiske barn på 2 og 4 og vi funker veldig godt sammen som foreldre.

Vi har akkurat kjøpt ny større bolig og har investert alt av ressurser og tid for å komme istand til innflytting i romjulen. Det kom dermed som et sjokk når jeg dagen før planlagt flytting fikk beskjed om at hun ikke lenger så noen fremtid i forholdet og at hun hadde fått følelser for ekskjæresten. I september/oktober var den samme dama like gira som meg på at vi skulle kjøpe større bolig sammen. Følelsen av svik er uunngåelig. Jeg har ikke problemer med å se at vi har hatt lite "kjærestetid" denne høsten, men vi er småbarnsforeldre med krevende arbeid og midt i en flytteprosess. Jeg synes det er vanskelig å forstå at oppmerksomhet fra ekskjæresten, mens jeg står opptatt med å fixe vårt nye hjem, skal ødelegge familien og forholdet vårt. Jeg er redd hun lever i en "boble" akkurat nå hvor avgjørelser får store følger for fremtiden.

Jeg sover ikke, spiser lite og går med en konstant kvalme i magen. Hvor skal barna bo? Hvordan skal jeg klare meg uten henne? hvordan skal vi klare oss økonomisk (Vi har investert alt vi har i ny bolig)? Har hun tenkt å flytte med barna til eksen (utenbys)? Jeg er innstilt på å være den beste versjonen av meg selv i denne prosessen, men det blir tøft å holde bitterheten på trygg avstand.
Vet ikke hvor mye nytte det er i å lese dette men det var godt å skrive!
Avatar

Tøff situasjon

des 31 2016 - 15:04
Hei!
Virker som en tøff situasjon for dere. Kan ikke gi noen råd, da jeg tenker at du er den eneste som kan ta avgjørelser for deg. Det som kan hjelpe er vel å snakke med banken, få utsettelse på de praktiske avgjørelsene en tid hvis det går. Kanskje din kone er redd for noe, burde vel være bra for dere begge å snakke sammen om situasjonen. For min egen del vet jeg at jeg gjerne gir avkall på både gods og gull bare jeg kan ha det bra med mine omgivelser. Håper du finner ut av det !
Avatar

Re: Dumpa til fordel for eksen

des 31 2016 - 16:52
Hei og takk for tilbakemelding.
Hvis jeg har gitt inntrykk av at jeg er mest bekymret for det praktiske eller økonomiske så var det absolutt ikke hensikten. Min bekymring retter seg mot at jeg ser ut til å miste mye av det jeg holder kjærest. En fantastisk kone og mor, en å dele opplevelsene med og familielivet slik jeg kjenner det i dag.
Hun og jeg har snakket sammen og kommer til å fortsette med det. Det er likevel bare fire dager siden jeg fikk beskjeden og hodet koker over av bekymringer og spørsmål.
Avatar

Re: Dumpa til fordel for eksen

feb 24 2017 - 09:46
Kunne det vært greit for dere å snakke sammen med på et Familievernkontor?
Avatar

Ordne opp å gå videre

feb 25 2017 - 21:36
Var i samme situasjon som deg i fjor sommer, kom som et sjokk på meg også, det var et massivt utroskap som var årsaken. Hadde dog ikke små barn, men det var utrolig mange praktiske ting som måtte løses midt i en livskrise. Med små barn er megling hos familievernkontoret obligatorisk. Men jeg kjørte taktikken at jeg skulle ordne tingene med minst mulig konflikt, og lykkes med det. Det ble dyrt som pokker :) Men det løste seg og jeg er nå alene og over den verste sjokkfasen og sorgen. Trives som singel og har voksne barn jeg har meget god kontakt med som hjelper på.
Nå har du kanskje fått ordnet alle de praktiske tingene, jeg løste dette selv fordi jeg kunne presse exen min med fakta angående utroskap som gjorde at jeg bare fikk løst det til alles beste. Uten at dette er fakta, bør du oppsøke advokat som løser alt det praktiske slik at du er sikret der.
Du kan ikke gjøre noe med en partner som har bestemt seg, så ta vare på deg selv og barna og kom frem til de beste løsningene for de. Uansett krise er jo din tidligere kone moren til dine barn, og dette må du løse på den best mulige måten. Lykke til og skriv gjerne hvordan dette løser seg :)
Til forsiden