Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dumpa midt i svangerskapet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dumpa midt i svangerskapet

des 30 2020 - 20:14
Drømmen om familie ble nesten virkelighet når en positiv test for akkurat et år siden lyste på meg. Tenk at jeg skulle få barn med den beste personen i livet mitt. Jeg var i lykkerus. Tenkte at. Kanskje jeg kan få ett fint liv i alder av 30 likevel. Vel. Lykken varte ikke lenge.

I uke 25 kommer han å forteller meg han ikke hadde romantiske følelser for meg. Iløpet av et milisekund raste livet mitt fullstendig ned. Jeg lider av deprisjon til vanlig men nå fikk jeg en svangerskaps deprisjon i tillegg. Ikke var han særlig støttende under svangerskapet heller. Jeg ble forlatt helt alene.

Idag er gullgutten vår 4 måneder. Og jeg sliter noe vanvittig enda. Etter en krangel for en måned siden har han nå blokkert meg overalt og det føles som sorgen bare ble tyngre. Smertene er utholdlige og jeg vet ikke hvor mye jeg orker lenger. Jeg har opplevd kjærlighetssorg før men denne satt virkelig hardt. Jeh tenker på han fra Morten til kveld. Jeg drømmer om han og savnet er så stort. Men det gjør bare enda mer vondt å vite at jeg ikke betydde noe særlig for han.

Forrige uke så jeg han på dating side. Da knakk jeg fullstendig sammen. Tenk at han kan være så klar for nytt forhold mens jeg enda griner å ikke klarer slutte tenke på han. Eneste jeg vil er å ha det bra. Føle meg vell sammen med sønnen min. Være lykkelig uten å ha han i hodet mitt 24/7.

Hvorfor kunne ikke jeg vært den drømme dama han ville ha. Den spesielle som gjorde han glad. Hvorfor ikke meg. Hvorfor kunne jeg ikke være så heldig å få min drømme mann. Tankene kjører og de stopper aldri. Smertene er så vonde og det føles ut som det aldri tar slutt. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre.
Avatar

huff

des 31 2020 - 06:51
vel kan bare informere det er 14 år siden
eks gikk fra meg - mamma til mine barn
hun har giftet seg på nytt
og det høres nok sykt ut
på julaften forstod jeg
jeg blir aldri ferdig med henne
trøsten er jeg har lært å leve med det
hvor lang tid du trenger er umulig å si
men hold ut - det blir bedre - jeg lover
snart har du en ny flamme i dine armer ;)
Til forsiden