Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dumpa etter langt forhold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dumpa etter langt forhold

nov 22 2020 - 09:41
Jeg ble dumpa i går av en fyr jeg virkelig virkelig trudde var den rette. Jeg hadde vist at han var veldig stressa med eksamen og var litt usikker på forholdet men trudde at vi kunne komme oss gjennom dette sammen... Vi hadde også planer om å flytte inn sammen til høsten. Vel igår skulle vi endelig få litt tid sammen på en planlagt date night. Han møtte meg på kafe en time tidligere og fortalte meg at han så ingen andre mulighet enn å slå opp siden han var så usikker og ikke elsket meg lenger. Han sa at han fortsatt brydde seg men det var bare ikke rettferdig ovenfor meg å fortsette.

Etter den samtalen tror jeg at jeg gråt resten av kvelden. Dette er noe av den værste smerten jeg noengang har følt. Det føles fortsatt ut som hjertet mitt har blitt revet ut av kroppen og jeg sitter igjen med en tomt hull... Helt siden har slo opp har jeg hatt en kvalmende følelse i kroppen og har ikke klart å spise noe. Har dere noen tips på å sakte men sikkert komme seg videre? Er også ny student i trondheim så har så godt som ingen nettverk her...
Avatar

Forstår deg.

nov 22 2020 - 10:23
Jeg var også i samme situasjon, forholdet mitt den gang varte fra jeg var 16-19 år gammel. Følelsen du beskriver er brutal, ekte og skal ikke nedstemmes.

For meg så tok det omtrent et år før jeg følte meg bra igjen, mange klarer det fortere men det har mye å si hvordan du er som person. Det er viktig du har mennesker rundt deg, så litt uheldig at du ikke har noe nettverk på dette tidspunktet.

Siden du har ett lite nettverk så anbefaler jeg deg å fortsette den veien du er på, som student møter du ofte likesinnede mennesker. Men ikke la selvtilliten din gå i knus, ta vare på helsen din spesielt godt i denne tiden fremover. -dvs du må spise selv om du ikke vil, du må prøve å komme deg ut og få luft/trene- hvis du har tid, så fortsett med ting du interesserte deg for før forholdet som ikke minner deg på han.

Jeg tok i bruk disse tingene og fant meg et nytt sunnere forhold da jeg ble 20. Selv om ting virker mørkt/vondt så blir dem bedre med tid, det er ikke gøy å høre den setningen men mye sannhet ligger i den.
Avatar

Leit å høre!

nov 22 2020 - 10:42
Ja kjærlighetsorg er utrolig tøft. En type sorg! Har akkurat gått gjennom den selv, men siden jeg strever litt psykisk så ble sorgen for meg overført til det jeg strever med fra før av. Så det ble en drivkraft til å skape noe nytt.
Som Totalvrak skriver så fint, ta vare på deg selv, gråt masse, fortsett med studier, gjør det du liker etterhvert. Men tenker at å gråte og være lei seg må du tillate en stund framover.
Klem fra meg !
Avatar

Re: Dumpa etter langt forhold

nov 22 2020 - 23:27
Føler med deg, til de grader. :( Dette suger virkelig hardt, tror ikke det finnes en quick fix som man kan iverksette, i såfall er jeg interessert i å finne den selv. Husk at det er lov å gråte (selv for menn, ja jeg er mann) og har nettopp grått meg gjennom en hel uke og gått ned 4 kg. Man føler seg plutselig så sårbar og livet går i reprise. Jeg har blitt dumpet av min samboer etter 10 år, og vegen videre ser bare mørk og jævlig trist ut nå. Du kan kanskje være glad nå for at dere bare gikk med planer om å flytte sammen, så blir det mindre formaliteter å finne ut av, sånn sett. Vi bor fremdeles under samme tak og desember kommer nok til å bli en forferdelig måned for meg da det ikke ser ut som hu skal flytte ut med det første.
Avatar

Re: Dumpa etter langt forhold

nov 23 2020 - 07:55
Uff, ja det høres ikke bra ut søppeldunk. Eksen min (sykt rart å kalle han det) er en utrolig fantastisk person så ønsker han selfølgelig bare det beste. Hadde nesten vært lettere om han hadde vært en dritsekk hvis noen forstår det.
Avatar

Re: Dumpa etter langt forhold

nov 30 2020 - 21:57
Vet hva du går igjennom nå.fikk lyst til å sende deg en god klem!lyst til å ha noen å skrive med,så bare ta kontakt.
Avatar

..

des 19 2020 - 21:29
Nettopp vært gjennom det samme selv.. tider er og blir hard en stund.. bare ta kontakt om du trenger å snakke.. det er aldri feil..
Avatar

Samme som å miste noen

feb 7 2021 - 19:18
Er de samme psykologiske mekanismene som settes i gang når man mister noen, akkurat vært gjennom det selv. Er faktisk det verste jeg noen gang har opplevd!
Avatar

Lys i tunellen

feb 12 2021 - 09:46
Det er alltid lys i tunellen. Hva det lyset innebærer varierer fra person til person. Noen finner en ny, noen velger å fortsette alene. Og så er det alt i mellom.Et brudd er brutalt, og det er viktig å finne noen å snakke md, venner, famile, profesjonelle samtalepartnere, utvalget er stort. et alternativ er å kontakte en veileder i kivet, noen kaller det lifecoach, eller vare en som er god til å lytte. sjekk ut de på spålive da vel. Her finner du mange
Avatar

emma3561

okt 21 2021 - 11:49
Jeg fant mannen i mitt liv der på en datingside. Vi har vært sammen i fire år, og jeg er gravid :) Har flere venner også som har møttes der og giftet seg og fått barn sammen (tre forskjellige par).

Redigert av administrator: Fjernet lenke
Til forsiden