Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dritt lei!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dritt lei!

april 21 2012 - 23:51
På forhånd takk om du gidder å ta deg tid til å lese dette! : )
Hadde en kjæreste og vi var sammen i 8. måneder. Kranglet en del på slutten, og i de tre siste månedene hadde jeg mistanke om at han holdt på med venninna mi. Pga alder og at begge var 4H-medlemmer var forholdet hemmelig. Han er 24 og jeg er 15, jaja dere får mene hva dere vil om det. En kveld jeg satt å snakka med venninna mi bynte hun å snakke om han og vi fant etterhvert ut at han var sammen med begge to. Han hadde vært sammen med henne den siste måneden. Hun hadde hilst på hans mor. De hadde dratt på hyttetur dagen etter jeg hadde vært på besøk til han, og vi nesten hadde ligget sammen. Jeg følte meg helt ødelagt og vurderte faktisk selvmord! Hun var selvfølgelig også skuffet, men tok det ikke halvparten så tungt som meg. Vi avslørte han og han prøvde og forklare seg. Etter noen timer ble de sammen igjen. Hun hadde sagt at han ikke fikk ødelegge vennskapet vårt. De begge dolket meg i ryggen. Det gjør skikkelig vondt, å det har jeg sagt til dem begge... Vi gjorde ting vi ikke burde ha gjort å som er straffbart i forhold til han. Jeg føler meg brukt. Hver dag tenker jeg på det og det har gått en måned nå! Jeg har kontaktet 4H slik at de er klar over det og de skal ha en samtale med han.. Men jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre,det gjør så utrolig vondt! : (
Avatar

Re: Dritt lei!

april 22 2012 - 06:58
Det er mye som kunne vært sagt her om selve forholdet også videre men jeg skal bare si dette.
Du har kjærlighetsorg, det gjør kjempevondt, (og det gjør det samme hvilken alder man er) det gode er at dette går over.
Det ikke så gode er at det kan ta tid.
Hold ut det blir bedre
Avatar

Re: Dritt lei!

april 22 2012 - 09:04
Klem til deg.
Sier som oversnart, kjærlighetssorg er vondt og det tar tid å komme over.

Men jeg kan ikke dy meg. Med den aldersforskjellen og du bare 15, han burde vite bedre.
Skremmende synes jeg. Aldersforskjell har ikke alltid noe å si, men når du bare er 15 så har det det.
Og en annen ting, at han ikke klarer å holde seg til en partner da er han ikke noe å samle på.

Ta tiden til hjelp, det kommer bedre dager.
Du skal kysse flere frosker før du finner prinsen din.
Avatar

Re: Dritt lei!

april 25 2012 - 20:25
Ok for det første, det er synd at du måtte oppleve dette, og som nevnt det blir bedre!

Men det at han holder på sånn er en skam. Det å leke med følelsene til mennesker på den måten er noe man bare ikke gjør.

Du fortjener mye bedre, og det tror jeg du ser tydligere når du har fått litt tid på deg. Bare hold ut de vonde følelsene! =)
Avatar

Re: Dritt lei!

sep 8 2012 - 23:42
Eg vet d er vanskelig, men.. bare drit i dem.. slike mennesker er ikke verdt din verdifulle tid, energi eller en eneste tanke. prøv heller å lære av ting du gjør istede forr å tenke på hva du kunne gjort anderledes. Stor klem fra meg og håper du klarer d <3
Til forsiden