Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dilemma, stå opp for meg selv eller gi etter for kjærligheten.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dilemma, stå opp for meg selv eller gi etter for kjærligheten.

sep 2 2016 - 07:45
Min samboer og jeg har vært kjærester i 3 år og kjøpte rekkehus sammen i fjor. I løpet av disse tre årene har jeg tatt han i å lyve om relative store ting 4 ganger, og hver gang har jeg sagt jeg ikke vil oppdage flere ting han har holdt skjul for meg! - nå har det seg sånn at han stengte ned sin Snapchat for 6 mnder siden hvilket som han gjorde på egne premisser, og denne har han da åpnet igjen, og bevisst holdt skjult for meg at han har hatt åpnet i 2 måneder! Dette fant jeg ut ved tilfeldigheter i går kveld.. Greia for meg er da han har holdt ting skjul for meg atter en gang, og jeg føler virkelig det er grunnlag for jeg vil avslutte da tillit er det viktigste for meg.. Hva tenker andre folk? Er jeg ekstrem?
Avatar

Vanskelig

sep 2 2016 - 15:01
Det er vanskelig å skulle komme med konkrete råd, du må selv tenke på om det er noe du kan leve med. Hvorfor har han holdt skjult fra deg at han åpnet Snap igjen og hvorfor stengte han den ned i utgangspunktet?

Tillit er alfa omega i et forhold og hvis ikke den er på plass, så må noe gjøre. Enten på den ene eller andre måten.

Ikke mye råd å komme med ser jeg, men...
Til forsiden