Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det som faktisk lindret smerten for meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det som faktisk lindret smerten for meg

april 13 2018 - 11:12
Jeg ble ufrivillig singel i det som for meg var det beste forholdet jeg hadde vært i. Etter noen bagatellmessige problemer og en krangel var det over. Etter det klarte jeg ikke spise, ikke sove, ikke tenke på annet enn det som hadde vært. Jeg var bunnløst ensom, til tross for at jeg har et stort og godt nettverk.

Den siste samtalen, og samtlige diskusjoner vi hadde hatt spiltes i reprise dag og natt, og skyld- og skamfølelsen var enorm, selv om jeg visste at jeg hadde vært en god kjæreste.

Jeg visste at vi aldri kom til å møtes igjen, men kjente at jeg trengte en siste samtale. Så jeg tok kontakt, og heldigvis fikk vi møttes. Jeg fikk anledning til å be om tilgivelse for det jeg følte jeg hadde bidratt med på veien mot bruddet. Jeg fikk også tilgitt h*n for ting h*n angret på. Vi fikk fortalt hverandre hva vi satte pris på i den andre. Vi fikk bekreftet at ingen hater den andre, ingen vil den andre vondt.

Det var smertefullt, men allikevel hjalp det. Det er fortsatt vondt, men nå klarer jeg oftere å se framover enn bakover.

Jeg er veldig glad for at jeg fant motet til å ta kontakt. I tillegg til å lindre smerten, har det fått meg til å se på meg selv som et godt menneske, som takler vanskelige samtaler og kan reflektere rundt egen situasjon. Det gjør at jeg får troen på at en gang i fremtiden kan jeg være i et flott forhold med en person som jeg kan kommumisere åpent og ærlig med.

Det er forferdelig vanskelig ennå, men litt etter litt kjenner jeg at jeg får livet tilbake
Til forsiden