Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert?

jan 17 2022 - 00:11
Ble slått opp med i september etter et 6 år langt forhold, og jeg kommer meg ikke videre. Begynner å lure på om jeg har utviklet meg depresjon.. alt er håpløst hele tiden, jeg sover ikke lenger, og sliter med å komme meg gjennom dagene.. noen andre som har opplevd samme? Føler meg så teit, men har mistet helt mening med livet
Avatar

Re: Deprimert?

jan 17 2022 - 00:33
Kan kun si at vi alle reagerer ulikt på ikke bare tiden denne form for prossess som vi må igjennom tar ved et brudd, men også hvordan den utvikler seg i form av følelsen som en belastning for ditt tilfelle eller til å med som en frihet for andre. Lengre tid man har tilbringt med et annet menneske, desto lengre tid kan man hende å måtte bruke på prosessen.
Avatar

Hei!

jan 17 2022 - 15:25
Det er vel kanskje mange reaksjoner som er innenfor normalen? Men jeg hadde kanskje tatt en tur innom fastlegen, siden det har gått så lang tid og hvis du fremdeles ikke føler noen bedring i det hele tatt? Det kan jo hende du har rett i at du har gått inn i en depresjon og trenger hjelp med å komme deg videre?
Til forsiden