Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Den tunge tiden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Den tunge tiden

juni 26 2016 - 13:10
Jeg er som mange andre her ufattelig trist for at jeg har mistet henne jeg elsket over alt på jord. Jeg har vært nervøs over lang tid for å miste henne og plutselig denne uken kom dagen. Akkurat nå går det i bølger, med overtak til nedturene. Alle sier jo at det er tiden som er den beste medisinen, men det er ikke lett å akseptere at vi ikke skal gå hånd i hånd inn i fremtiden. Vi bor i en mindre by, driver med samme hobbyer og har vårt kontaktnett der. Jeg vet ikke om jeg ønsker disse felles møteplassene lengre. Forstår også at dette gir mulighet for en ny start, men allikevel er det jo ikke det jeg ønsker. Når man er i en slik situasjon så kommer mange tanker opp. Skal jeg flytte, skal jeg håpe at det ordner seg igjen, vil man finne noen som man kan elske like høyt? Jeg er åpen overfor en nær venn og familie og snakker om bruddet, men det hjelper litt der og da...til man igjen sitter alene. Jeg sendte noen meldinger til henne til å begynne med, men skjønner jo også at det er feil. Man er rett og slett i en fortvilt og uønsket situasjon og handlingen er da ikke alltid like lett å styre. Selv om vi hadde noen utfordringer, så synes ihvertfall jeg at vi hadde mange flere gode dager enn dårlige dager. Jeg har hatt forhold tidligere, men aldri opplevd sorgen så sterkt som nå. Trist mann.
Avatar

Re: Den tunge tiden

juni 26 2016 - 17:56
Jeg forstår deg godt. Jeg tok bruddet med min kjæreste ekstremt tungt i 2011.. Det kom ikke helt brått på, men likevel ble jeg nok sjokket likevel. Jeg prøver å ha kontakt med han, men jeg ble visst sjalu når han fant seg en ny. Enda han også ønsket vennskap, så ble det vanskelig, så vi kuttet kontakten. Jeg ser nå i etterkant at det var smart, på endel måter. Jeg flyttet også ganske langt vekk, så det ikke var lett foe meg å oppsøke han. Jeg bare sjekket han på Facebook hele tiden. Jeg har slitt med å komme over han i fem år, men har kommet videre fordi livet går videre. Man holder seg opptatt med jobb, kanskje med venner og kjærester man kanskje prøver å få. Det er litt letter Når man får avstand, så mitt råd er faktisk å flytte, med mindre du er låst av jobb eller skole da. ;) og prøv å ikke oppsøk henne for mye, enda man har lyst. Nå etter fem år tok jeg tilfeldigvis kontakt på Facebook, fordi jeg fortsatt går å tenker på det vi hadde sammen..det gikk ganske greit, men skjønner at løpet er kjørt. Og at jeg kanskje glorifiserer det at vi var ment for hverandre. Tiden hjelper, og det å prøve å gjøre seg opptatt med noe i livet. Jobb, nye mennesker, flørting, hobbyer Osv. Prøve å komme videre. Lykke til. Jeg vet ikke om dette var noe til hjelp egentlig.
Avatar

Takk for svar

juli 2 2016 - 02:14
Heisann annebea91.
Takk for at du tok deg tid å svare. Det gjorde godt, selv om sorgen ikke ble borte. Akkurat nå kjenner jeg på meg at jeg ønsker å flytte, men med tiden kan det jo endre seg. Jeg så henne i dag og da ble alt bare mye verre. Det er ikke godt nå. Enda tristere mann :-)
Avatar

Re: Den tunge tiden

juli 4 2016 - 09:56
Bare hyggelig. Jeg tror nok det tar litt tid å klare å føle at det er over. Man har kanskje alltid et slags håp om at man skal bli sammen igjen. På en måte ?
Til forsiden