Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Den gang da

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Den gang da

feb 3 2017 - 22:24
Nå sitter jeg her, etter 5 år i et forhold og har blitt "dumpet". Vi kjøpte hus sammen og har hatt mange fine stunder, men hun hadde mistet følelser for meg og slo opp med meg rett før nyttårsaften.

Det var den vondeste følelsen jeg har opplevd i hele mitt liv, hjertet har aldri gjort så vondt før, det ble flere netter med hylgrining. En uke etterpå fant jeg ut at hun hadde vært utro mot meg i julen, da forsvant sorgen og ble til sinne og avsky. Aldri i livet har jeg hatt denne følelsen av svik, hvor kroppen reagerte med adrenalin og hele kroppen skalv. Vi bor fortsatt sammen og nå er det snart to måneder etter at hun slo opp, blir bare 1-2 uker til jeg flytter. Alt det økonomiske må fikses og det tar tid. I mellomtiden har hun funnet seg en ny guttevenn, som hun møter titt og ofte utenfor hjemmet, hvor jeg sitter hjemme alene og tenker på hva som foregår.

Jeg har det ikke lett om dagen, sagt opp jobben og har begynt å pakke, hun sover borte mesteparten av tiden og jeg ligger her alene på gjesterommet og funderer på hva som kunne ha vært. Det er hjerteskjærende å vite at man snakket om barn og hvordan framtiden for oss skulle bli, men så tok det en brå slutt for meg. Hun hadde nok kjent på dette i en stund og hennes "kjærlighetssorg" var allerede over når hun gjorde det slutt.

Nå skal jeg heldigvis flytte, men selv om utroskapen var i bildet, har jeg fortsatt sorg over alle de gode minnene og hva som kunne ha vært. Dette er tross alt min første kjærlighetssorg. Det er vanskelig å forestille seg et liv uten henne for øyeblikket, når man har levd sammen i 5 år. For tiden står klokka bare stille og dagene går sakte, hva skal jeg gjøre? Hvem er jeg?

Ensomheten er det værste som jeg føler, jeg føler meg ensom. Hun har vært mye hos venner og vært ute på byen. Jeg har jobbet og sittet hjemme uten å være med venner, da jeg ikke har "venner" her. De er alle hennes. Føler bare at det er godt å endelig få utløp av alle tankene her på forumet og håper noen kan komme med kloke ord. Vil ikke ha tips om å dra på byen, møte nye jenter eller noe sånt. Jeg vil ha hjelp til å komme over sorgen, som føles ut som noen har "dødd" og hvordan man skal takle å "leve" videre.

Jeg har ikke fått tid til å begynt å slette bilder av oss/henne, men har kastet brev, slettet e-poster og meldinger som sier: Vi for alltid, elsker det med hele mitt hjerte og jeg skal aldri gå fra deg. Disse ordene som har blitt skrevet er de som stikker mest.

Takk for at du leste igjennom, i hvert fall skumleste.
Det er godt å bli hørt.
Avatar

Hei

feb 4 2017 - 19:36
For meg virker det som om du er på riktig vei allerede. Skjønner det er vondt å bo sammen etter bruddet, og du må observere hvordan hun kommer seg videre i livet uten deg. Men snart flytter du ut! Du sier at det kun er hennes venner der, og det er jo på en måte bra. Du kan begynne helt på nytt snart og få deg nye venner, eller kanskje du har gode venner allerede et annet sted. Det eneste som hjelper (sånn var det for meg iallfall) med tanke på vonde følelser, er tid. Å gå turer er jo også alltid bra for sjelen. Og det kan ta lang tid før du finner deg selv igjen, men den tiden kommer :)
Avatar

:)

feb 9 2017 - 12:05
Så trist å lese at du har opplevd dette. Jeg kjenner selv følelsen og unner ingen den. Slik jeg ser det så har du klart å snu litt av sorgen til sinne, det er bare bra!

Det viktigste for meg, er å gi deg selv lov til å sørge. Alle kommer til å si at nå kan du gjøre ditt og datt, kom deg ut osv..Gjør for all del det også, men når du selv føler deg klar for det :) Du har opplevd noe trist, la deg selv kjenne på det.

Jeg ønsker deg masse lykke til fremover :)
Til forsiden