Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dama forlot meg, hva skal jeg gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dama forlot meg, hva skal jeg gjøre?

feb 5 2020 - 20:16
Jeg ble nettopp dumpet av dama etter 2 år sammen. To år er ikke akkurat så mye, men alt vi gikk gjennom og kjemien vi hadde til hverandre og familien til hverandre er noe jeg føler jeg aldri kommer til skape med noen andre.. grunnen til bruddet var mye krangling, mye unødvendig og mest på grunn av sjalusi. Da hun gjorde det slutt så sa hun at hun trengte tid til å fokusere på seg selv, og hva hun vil videre. Jeg tar nok bruddet mye tyngre enn henne virker det som, da hun alltid er med venner osv. Vi skulle prøve å være venner, men endte med at hun ville komme til meg osv. Dette gjorde det vanskelig da det skapte forhåpninger hos meg, men hun kun ville være venner. Vi så på film og hun sovnet på armen min.. jeg spør hun etter hvert «møte» om hun vil prøve på nytt, men hun sier stadig «jeg er så usikker» og dagen etter sier hun «det er best sånn det er nå». Jeg blir helt ifra meg, og har ingen andre å snakke med enn moren hennes (hun er utrolig støttende for meg og kan snakke om alt med henne). Eksen er veldig av og på også, vi snappet jo en del etter bruddet og hun er veldig på på snap. La ut bilde på instagram som hun også kommenterte. Det jeg vil fram til er hva jeg burde gjøre? Jeg sliter med å komme meg videre da selvtilliten er på bunn og det ikke frister å møte andre jenter da jeg er helt sikker på at jeg vil tilbake til eksen. Jeg elsker å finne på ting med henne fortsatt, men problemet er at jeg får forhåpninger over alt hun sier og gjør... Vi kranglet i dag, og jeg klarte selvfølgelig å skrive «kos deg med å ligge rundt» da det virker som det er det som kommer til å skje.. tips tas imot med åpent hjerte
Avatar

Veldig trist å høre

feb 8 2020 - 17:53
Har selv vært i samlivsbrudd. Veldig vondt . Du burde heller kanskje skrive ønsker deg lykke til videre og synd det måtte ende sånn. Går du til noe terapaut for bruddet? Viktig å ikke være alene om bruddet. Brudd går for å være det verste man kan oppleve.
Avatar

Kom deg videre, kamerat.

feb 10 2020 - 18:24
Vil bare begynne med å si at det er utrolig trist og høre hvordan du har det, men du er absolutt ikke alene om det! Å, de tankene du har om at du føler at du aldri kommer til å få noe lignende som dette igjen kan jeg fortelle deg her og nå ikke stemmer. Grunnen til at hun kanskje sover på armen din og liker og henge med deg er fordi hun er komfortabel med deg, men som venn og hun vet etter forholdet at du er en god person, bare at dere to som partnere ikke kommer til å fungere langsiktig.

Du skriver også at hun har begynt og gå mye ut med venner og at du tar bruddet sikkert tyngere en det hun gjør, det varierer og kan sikkert være skikkelig tungt for henne også bare at hun føler at hun må gjøre andre ting for å komme over den sorgen. Har lært mye etter alle mine forhold og det jeg har lært etter vært brudd, er at jeg er mer en god nok, jeg kommer til og finne en annen en og at jeg har aldri gitt opp i forholdet.

Det jeg vil anbefale deg å gjøre kompis er og ikke låse deg helt inne, dersom du sitter mye hjemme og bare tenker så vil det ikke komme noe godt ut av dette, finn på aktiviteter du kan gjøre så du ikke tenker så mye på bruddet lengre, gå å tren, heng med kompiser, fortell hvordan du har det til familie og venner og dersom du føler deg klar for det, gå ut på byen med noen kompiser og slipp deg løs! Du er trossalt singel, du høres ut som en skikkelig god person så jeg har ingen tvil om at du kommer til å finne deg en ny kvinne i ditt liv!

Lykke til kompis!
Avatar

Re: Dama forlot meg, hva skal jeg gjøre?

feb 10 2020 - 18:34
Det er mange gode ord og råd over her. Hør på dem.
Du vil tjene mye på å kutte ut møter med henne. Slutt å pine deg selv med snap og lignende. Og finn for all del en annen gråtekone enn "svigermor".
Til forsiden