Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dager uten mening

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dager uten mening

jan 10 2011 - 18:36
Jeg er usikker på hvor jeg skal starte, så dette kan bli litt rotete, men det får så være.

Jeg trener kickboxing 3-4 ganger i uken, og der går det en fyr, la oss kalle han Danny. Danny er den ene gutten som betyr noe for meg i hele livet mitt, hver gang jeg ser han har jeg lyst til å smile, eller gråte. De treningene han ikke er der, blir jeg litt "Åh, nei ..." og orker ikke trene like hardt som vanlig. Dagene uten trening er som dager uten mening, for jeg går bare og tenker på han hele tiden, uten å utrette noe som helst. Men dagene jeg vet jeg skal trene, får jeg gjort veldig mye.

Jeg blir også veldig pratsom(for pratsom) og sier veldig mye dumme ting, ler for mye o.l. når han er i nærheten. Vil egentlig bare holde kjeft og sitte og smile og le når det passer seg, men det går ikke.

Men problemet er, han er fire år eldre enn meg. Det vil si, han er nok ikke interressert i meg. Vi er aldri sammen utenom trening heller.

Jeg har noen venner som sier "Du har sjangs! Bare ikke gi opp!", og jeg har virkelig ikke lyst til å gi opp, men alt virker så håpløst nå. Har lyst til å bare legge meg ned og grine.

Hva gjør man når man er forelsket i en fire år eldre gutt, som det er minimalt med sjangse for at liker deg? Jeg føler liksom at forelskelsen aldri kommer til å gå over, for hver gang jeg ser han kjennes det ut som om jeg blir forelsket på nytt.

Hjelp meg. Enten med hva jeg kan gjøre for å få han til å legge mer merke til meg, få oss til å bli bedre kjent osv, eller med å få meg til å glemme han.
Avatar

Re: Dager uten mening

jan 11 2011 - 02:05
4 år er ikke allverden, men det kommer jo litt an på hvor gammel du er og da... for jo eldre man blir jo mindre får de 4 årene å si.. Men tenke oss til at du er 15-16 og gutten er 19-20 så tro eg ikkje de årene har veldig mye å si. Men oppfatningen hans av deg, vil jo påvirkes av hvordan du oppfører deg rundt han... Om du klarer å virke voksen for alderen så vil aldersforskjellen bli lagt mindre vekt på i hans tankegang.. Men om du blir rene barnet når han er der, så vil han kanskje tenke at du er veldig ung for han osv.. Så tipset mitt til deg blir vel egentlig å prøve å virke rolig, prøve å ikke virke super interessert i han, kanskje småflørte litt, men ikke overdrevet. Du skrev at du slet litt med at du ler for mye og prater for mye når han er der... Visst du prøver hardt å roe litt ned på begge de tingene, selv om det er vanskelig.. så kan det være at han oppfatter deg på litt mer den måten du vil han skal oppfatte deg.. Spill litt hard to get, men ikkje to hard.. for da går han nok lei etter en stund.. dette er iallefall det beste jeg kommer opp med i denne omgang..
Til forsiden