Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Brukt av gutt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Brukt av gutt

april 10 2017 - 21:24
Jeg har for en liten stund tilbake datet og truffet en jeg liker godt. Sa klart ifra til han at jeg var seriøs og ikke ville bli brukt - men det var nettop det som skjedde. Nå tar han ikke mer kontakt og jeg føler meg brukt og kastet. Har også utviklet sterke følelser som kommer som støt mot meg når jeg ser han.

Dette har skjedd opptil flere ganger av forskjellige menn, og jeg føler noe er veldig galt med meg. Er en vemmelig følelse, og det ender alltid opp med at jeg blir brukt og etterpå blir jeg kastet. Jeg har prøvd så å si alt, men tar gjerne imot gode råd til hvordan jeg går frem mtp kjæreste.
Avatar

hei,

april 11 2017 - 02:03
Er desverre sånn at mange gutter er sånn. men ikke mist håpet. ikke alle oss som er sånn. jeg er gutt og har blitt brukt av en jente. eneste jeg ville var å ha noe seriøst men neida ble brukt. mitt tips hold deg litt tilbake og bruk god tid før du vil gå inn i noe. mange dater osv og litt csi snoking på typen og hør med folk rundt ossen den personen er :p
Avatar

Hei

april 12 2017 - 22:32
Det finnes ingen fasit på problemet ditt, men det allerede viktigste, synes jeg, er at du etærlig mot deg selv og den du møter. Du behøver ikke fortelle alt om deg selv og dine tanker og frykter med en gang, det kan også virke skremmende på enkelte, men om det viser seg å være en du liker, så kan du gi litt mer etter hvert.

Når du trives med deg selv og egentlig ikke forventer noe, det er først da du slapper av, og først da vil de ordentlige guttene falle for deg. Om du virker "desperat" eller fortvilet, vil du tiltrekke en annen type gutter som bare "bruker og kaster"... Vel, det finnes unntak, med det er lenge mellom hver.

Konklusjonen min er: Finn deg selv og din indre harmoni, blir du glad i deg selv, vil andre bli det også.
Avatar

Hei

april 14 2017 - 11:25
Hei, jeg har opplevd mye av det samme som du skriver om - flere ganger. Møtte det jeg trodde var gutten i mitt liv, også ble jeg bare kastet bort etter at han hadde oppnådd det han ønsket. Håpløst! Og fryktelig vondt! Men jeg synes i alle fall du bør droppe den gutten som har gjort noe sånt mot deg.
Jeg sluttet å stresse med å lete etter gutter og kjærester, og begynte i stedet å se meg rundt mot de jeg allerede hadde kontakt med på nettet og andre steder. Og der plutselig fant jeg drømmemannen min. Han hadde vært der hele tida, som en venn som forsto meg, og en jeg kunne snakke med. Jeg hadde bare aldri tenkt sånn på det før. I dag vet jeg at det å ha et vennskap i bånd er utrolig bra for et forhold.
Vi har vært sammen i fem år nå - de beste i livet mitt. Han har barn fra før, og han er en del elde enn meg - faktisk 15 år. Men det tenker jeg aldri på. Jeg tror ikke alder betyr noe når man har passert 30 - det som betyr noe er hva man står for og hvem man er.
Så kikk rundt deg med nye øyne - kanskje du plutselig ser noe du ikke har sett før. Lykke til.
Line
Avatar

Line

april 15 2017 - 23:48
Synd det ikke var en "liker"knapp her, for den ville jeg trykket på nå ;)
Avatar

Hei Modus

april 16 2017 - 11:51
Så yggelig, har du samme erfaring som meg, eller var det noe annet du likte ved innlegget mitt?
Line
Avatar

Line

april 19 2017 - 23:34
Mine erfaringer er ikke så ulike, men de har ikke vært så mange.

Jeg klarer ikke å sette fingeren på hva jeg likte i svaret ditt, jeg har lest det på nytt flere ganger og jeg synes fortsatt det var et bra svar. Jeg tror egentlig jeg så deg i innlegget ditt og jeg fikk et fint bilde av deg. Du virker som en vennlig og trivelig person.

Det minner meg litt om meg selv kanskje, jeg vet ikke hvorfor, men jeg har mange jentevenner som er 10-13år yngre enn meg som også opplever å bli "brukt". Et par av dem har faktisk funnet roen etter at jeg over lang tid har forsøkt å hjelpe dem med å "finne seg selv".

Selv har jeg vært gift i 17 år med ei som er 10 år yngre, jeg fant liksom aldri helt tonen med jenter/damer på min egen alder.

:)
Til forsiden