Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bør jeg prøve mer eller er det falske signaler?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bør jeg prøve mer eller er det falske signaler?

juli 29 2021 - 03:27
Hei alle sammen! Jeg har vært forelsket i en jente i ett par år nå og jeg har vist interesse ovenfor henne mange ganger. I form av jeg ba henne opp til dans og jeg har generelt tatt kontakt i sosiale sammenhenger. Det er ofte en del alkohol innblandet når jeg tar kontakt. Jeg tror det at jeg ofte er full når jeg tar initativ gjør at jeg gir ett dårlig inntrykk, at jeg virker "desperat" rett og slett. Det er ikke nødvendigvis denne sexen jeg er ute etter med henne, men jeg liker henne veldig godt og vil bli bedre kjent med henne.

Når vi sist møttes på ett nachspiel kom hun plutselig å kysset meg på munnen, jeg ble overrasket og ville snakke mer med henne etter dette. Det var ikke slik at hun satt seg ned ved meg etterpå og fortsatte å snakke hun bare var tilstede på festen. Og ignorerte meg egentlig.

Jeg har aldri vært i noe forhold før, så jeg spør dere egentlig om jeg bør ta kontakt i edru tilstand (jeg føler jeg i det minste er en god person edru). Kan det være at hun vil bli kjent med meg da og at det inntrykket jeg gir som full kan rettes opp? Bør jeg gi det en sjanse eller var kysset bare for å lure meg? (det ville jo vært slemt av henne, og hun virker veldig snill).

Håper på ett godt svar av noen med erfaring :)
Avatar

Hei

juli 29 2021 - 11:14
Spør henne da vel , om hun vil bli kjent med deg og si hva du ønsker, i edru tilstand :)

Forstår det er skummelt og angstfylt å skulle være så sårbar og edru i tilegg .Men tror nok det er eneste måten å få svar på , og om det er best å gå videre eller om det faktisk er noe der å satse på .

Lykke til !
Til forsiden