Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bekreftelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bekreftelse

sep 18 2016 - 18:35
Jeg skal snakke litt om noe veldig godt og vondt på samme tid.

For ca 5 år siden var jeg lagt inn på dps over ca et års periode for behandling av scizofreni og psykose.
Der var det en veldig godt trent ung gutt som jeg ble utrolig forelska og glad i etterhvert som vi ble sammen. Det bare viste seg at han var innlagt der pga rus og psykose men jeg oversåg rusen fordi han var under behandling.

Året gikk der inne på dps og jeg gjorde det slutt fordi jeg ville starte på nytt i Oslo etter innleggelsen. Han reagerte med å kaste stoler utover uteplassen der og gikk en lengre tur.

Så gikk det ca et år og vi ville prøve på nytt. Han drev visstnok med hasj men alle sa til meg at det ikke var noen big deal. Vi hadde noen fantastiske netter sammen men avstanden ble for stor. Men følelsene avtok aldri.
Jeg tok kontakt med han i fjor og vi ble sammen igjen over nett, jeg dro å besøkte han hjemme og der fikk jeg meg en veldig ubehagelig opplevelse! Det var nemlig blod i hele leiligheten og store dråper på gulvet. Han sa han hadde kuttet seg opp men for meg såg jeg igjennom linjene og skjønte han hadde brukt sprøyter. Jeg sov der men han la seg aldri. Han skrek litt og hadde dt vondt stakkars

Dette endte selvfølgelig med at jeg sendte han en SMS etter jeg hadde reist de han og hørte ikke noe mer enn til inntil nylig. Der sendte han meg melding om at han ville ha meg tilbake og fremover. Endelig tenkte jeg, endelig får jeg sagt til han på en fin måte jeg har gått videre med livet mitt og vi skiltes på en veldig fin måte. Nå etter 5 år er jeg klar for å ta imot kjærligheten på ny :)
Til forsiden