Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Barna går først, ikke sant?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Barna går først, ikke sant?

april 5 2020 - 02:18
Hei alle sammen.

Etter 3+ år forhold med en kvinne, hver med egne barn, det skjedde en konflikt mellom barna og det ser helt uløselig (de skal ikke se hverandre mer).
Første ting jeg gjorde var å slutte forholdet. Hoved grunn er barnaskonflikt, men det legges andre grunner som jeg hadde holdet i for lenge (hun er rotete, lat, lyver men ikke utro,...).

Jeg elsker henne da og nå, og dette har knustet meg veldig godt, og jeg lider hver dag.

Jeg har lest mye i de siste ukene, og har forstått, innsett og lært mye om meg og mine følelser, og noen av disse grunn er ikke så viktige lenge, eller er det meg som vil tro det for å prøve redde forholdet (hvis dette er enda mulig)?
Men vi fortsetter med barnaskonflikt. Om det er virkelig uløselig, har jeg tatt den riktig beslutning eller er det noen "Plan B" jeg har ikke tenkt på? Jeg kan ikke snu ryggen til barnet mitt, så klart!

Takk for hjelpen!
Avatar

Re: Barna går først, ikke sant?

april 13 2020 - 18:25
Hvor gamle er barna? Er det mulig å spørre hva konflikten handlet om?
Er du sikker på at det er ikke savnet du kjenner på? Og hvis du tar henne tilbake så kommer hun mest sannsynlig fortsatt til å være rotete, lat og lyve.
Avatar

Re: Barna går først, ikke sant?

mai 15 2020 - 08:51
@Barnehagelærer, takk for svaret. Barna er 10 og 13. Konflikten er noen som skjedde eller ikke skjedde mellom de to. Hver har sin egen versjon (sant eller ikke sant).

Tiden går, og ja, du er rett at det er savnet det jeg kjenner på. Det går bedre nå, men fortsatt kommer spørsmål og tvil i hodet hver dag.
Avatar

RE: Barna går først, ikke sant?

mai 15 2020 - 10:45
Huff det må være fælt når slik skjer! Men du mener det er barna deres som har konflikt med hverandre, og ikke barnet ditt og bonusmamma?
Det tenker jeg kan være en stor forskjell. Barn kan jo ha konflikter med hverandre i den alderen uten å tenke så mye på konsekvensene. Hva tenker barnet ditt Om at du går ifra denne kvinnen? Og liker eller trives barnet ditt seg sammen med henne?
Nå tenker jeg i forhold til det om du helst vil være sammen med henne.

MEN det er absolutt ikke greit å lyve!! Rotete og lat er også irriterende i lengden.. men jeg tenker de to siste tinga er noe det går an å gjøre noe med. Jeg tenker alltid slik at alle mennesker har/gjør feil så en vil alltid oppleve det, men det spørs bare hvor store disse feilene er for deg, og om det er noe du klarer å leve med i lengden..

Men det er ofte savnet en kjenner på etter et brudd og ikke nødvendigvis personen. En husker bare de positive tingene, og savner tryggheten forholdet gav..
håper uansett det ordner seg for deg på beste vis! Du må uansett være den beste pappaen når du velger barnet ditt foran alt ❤️ Det er iallefall slik jeg tenker, som er bonusmamma selv men ikke har egne :)
Avatar

Re: Barna går først, ikke sant?

mai 15 2020 - 15:15
@Bygdejenta, takk for kommentaret. Konflikt er med hverandre, ikke mellom barna og bonusforeldre, men en vil ikke enda se på bonus ellers etter dette skjedde.

Å lyve..., så mye rundt det, å gjemme ting og problemer for å unngå at jeg går fra henne. Hvor mye av dette er det "normal" eller akseptabel? Kan alt/noe skyldes på meg selv? Er jeg igjen på jakt etter unnskylding for å prøve å få henne tilbake?
Avatar

Re: Barna går først, ikke sant?

mai 20 2020 - 01:11
Får jeg spør et eksempel på hva hun lyver om? Jeg personlig haaaater lyving av alt i verden tror jeg.! Men det spørs vel litt hva lyvingen går i også da selvsagt. Men jeg blir ganske raskt skeptisk om en lyver om småting også.
Hvordan tar hun du var sammen med dette? Tror hun denne konflikten mellom barna kan løses på noe vis?
Avatar

Re: Barna går først, ikke sant?

mai 20 2020 - 23:35
@Bygdejenta: Eksempel på lyvingen: ubetalte fakturaer, brukte flere tusen på et kjøpt og sa til meg at hadde ikke kjøpt noe og enda at skulle delbetalte med andre. De fleste ting er økonomiske greier. De andre kan være hemmelige planlagte treff med veninner, om folk hennes aktiviteter... Jeg føler at nå mens jeg skriver dette at alt har vært altid i skyggen, og ser ikke (og kommer ikke til) henne som en trofast person, dessverre :(
Konflikten mellom barna er, i hvert fall foreløpig, uløselig. Finnes det måte å bygge opp familien når det er sånn? Jeg er veldig nysgjerrig på det, og eskeptisk.
Avatar

Re: Barna går først, ikke sant?

mai 20 2020 - 23:50
Leve i løgn ...idag små løgn..imorgen kan de små blir store?Er det trygd for deg og behagelig med disse «små» løgner?:) Tenk nøye..:)
Avatar

Re: Barna går først, ikke sant?

mai 21 2020 - 21:41
Pratet med henne og fant ut om andre ting hun gjorde. Unnskylding? At ja, vi var sammen, bodde sammen, med våre barna (mer enn tre år) men hun hadde ikke ring på finger...
Laterlig. Nå driver hun med apper for å få rike menn. Wow... Alt håp og kjærlighet ble asker i et øyeblikk :'( Alt disse ord var et løgn. Hvordan kan jeg stole på noen annen etter dette?
Avatar

Kjærlighet gjør vondt, eller rettere mennesker sårer med å bruke kjærlighet og barna.

mai 28 2020 - 10:33
Vi var sammen i 4.år og jeg bleforelsket i hennes datter på 4.år med engang. Var bonuspappaen hennes i 4.år og elsket hun som min egen. Min sønn som bor i Nord ble også hennes venn når han var på besøk. Men han tannåring. Jeg jobbet turnus og eksen sliter litt med sin trauma barndom men i stedet for å snakke med meg på turnusjobben min i Nord sente hun bare Snap eller text som oftest om å Vipse. Alt jeg ever ønsket fra hun var at hun ikke ville kaste sine følelsesproblemer / traumaer i hodet mit når jeg kom hjem for det gjorde meg utrygg. Hun nektet og ville altid gjøre ting på sin måte. Jeg var kjempeforelsket og glemte meg selv og spesielt når hun fødte vår elskede babygutt i fjor.????????❤️???????? Jeg måtte fortsette å jobbe og hun ka planer om skole og fik meg til å skrive over mine barselspenger til hun noget jeg gjorde fordi jeg elsker hun og hun ikke jobbet. At hun ville avslutte forholdet når jeg var på job og ungen vår bare 5.måneder tok jeg veldig tungt.????‍????‍????‍???????????? Hun skulle ha fortalt meg om at hennes mor igjen var blitt innlagt på psykiatren for jeg hadde komt hjem asap!❤️???????? I stedet ventet hun 4.dager og gjorde det slutt fordi jeg igjen fik kjeft og trekte meg unna fordi jeg trodde hun igjen var sinna på meg. Jeg gjorde alt for å redde oss og hun bare manipulerte meg og mine penger. Det verste var ghostingen og ikke prate sammen men jeg kan ikke endre hvem hun er. Jeg ønsket bare god komunikasjon og gå tura ned hun og barna noget hun aldrig ville. Nu hun en annen person som viser en arrogant seg akkurat som jeg ikke betyr noget. Allikavel elsker jeg henne, gått ca.6måneder og jeg prøver at fokusere på vår gutt tross hun ikke vil finne på noget sammen med barna heller og det stikker i pappahjertet.????????❤️ Ønska hun hadde pratet til meg om hvem hun er og sin tramuatiske barndom der hun måtte bli hard og legge lokk på sine følelser for å overleve. Noget av det siste hun sa til meg var at JEG IKKE FORSTÅR PSYKISK SYKDOM I EN FAMILJE.❤️????
Til forsiden