Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Barn og nye partnere

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Barn og nye partnere

mars 10 2018 - 17:26
Hei, bare lurte på hva slags forhold dere har til det med barnet skal møte en ny partner etter et brudd?
Eksen min holder på med en (holdt på 1,5mnd)
Er 6mnder siden bruddet vårt, og barnet vårt på 3 år har tatt bruddet tungt stakkars.
Hun kom plutselig å spurte om det var greit om "den nye" fikk møte barnet vårt.
Det stakk veldig dypt i meg, hun sier hun ikke vet om det er seriøst enda, samme sier han "nye" han sa faktisk at han ikke ville møte barnet vårt fordi han ikke er klar til det enda.
Men virker som om hun stresser med det meste. Hun klarer seg generelt veldig dårlig alene, å når vi gjorde det slutt så sa hun at jeg burde vente minst 2MND!!! Før vi introduserte nye partnere for ungen vår.
Det mener jeg er helt på trynet, å hun tenker kun på seg selv.

Jeg synes det går altfor fort med hun, å hun sier "han er ikke den første jeg har holdt på med siden vi gjorde det slutt for å si det sånn"

Har jeg noe å si på dette feltet?
Jeg kommer til å bli rasende sint om hun introduserer partnere i hytt å pine, også er de borte igjen før man vet ordet av det.

Jeg vil ikke være kontrollerende mot hun på noen vis, men føler for å "verne" barnet vårt.
Jeg mener det er egoistisk av hun, kun for å "lokke" til seg en ny, ved bruk av barnet vårt.
Å mener selv hun absolutt IKKE er klar for et nytt forhold. Hun har veldig lite "singeltid" bak seg i livet sitt, da hun ofte har hoppet fra den ene til den andre.
Å har aldri egentlig tatt tak i seg selv, å fokusert på å få seg selv på beina etter bruddene sine.

Noen som har innspill til hva som burde gjøres?
Jeg mener selv om hun er forelsket, så er det for tidlig å blande inn "den nye" med mindre alt er klart.
Vet ikke om dette er rette plassen å poste dette, men gjør det likevell.
Avatar

Re: Barn og nye partnere

mars 22 2018 - 06:52
Jeg synes det se helt greit å sette ned foten her. Du må være tydelig på hva du mener og hvorfor. MEN det betyr ikke at hun vil høre på det. Hun er tydeligvis veldig forrelsket og da har en vanskelig for å se hva som er best for andre enn seg selv. Hun har nok veldig lyst til å ha så mye tid som mulig med han nye, hva med å tilby seg å ha barnet mer så de har litt med tid sammen før hun introduserer han?
Avatar

Re: Barn og nye partnere

juni 7 2019 - 16:48
Hei @Salatmannen!

Dette skjønner jeg er en utrolig kjip situasjon. Umiddelbart så tenker også jeg at dette er for tidlig - men dere har sikkert delt omsorg og således kan hun gjøre som hun vil.
Sånn som jeg ser det, så handler ikke dette om verken deg eller eksen -men hva som er best for barnet deres. Det er ikke positivt at det kommer personer inn og ut av et barns liv. Dette kan fort føre med seg en usikkerhet som henger ved i løpet av hele livet.

Her bør dere snakke sammen og prøve å skåne barnet best mulig.
Det at hun sier at han hun er sammen med nå ikke er den første etter bruddet - handler nok mer om å såre deg.

Dersom det er mange menn som kommer inn i livet til ditt barn og du føler at dette kan være skadelig- så ville jeg kontaktet
en advokat og evt barnevernet slik at du kan få full omsorg.


Viktig å påpeke at du er en stødig type og at det ikke flyr jenter inn og ut hjemme hos deg i nærvær av ditt barn. Hva man driver med når ungen ikke er tilstede, har jo ingen noe med.


Lykke til med praten og god sommer!
Avatar

Re: Barn og nye partnere

juni 10 2019 - 01:56
Helt enig med Petterpan - dere bør snakke ordentlig sammen om dette, og bli enige om noen «retningslinjer» for hvordan dere skåner barnet best mulig.

I jobben min ser jeg daglig hvor skadet barn kan bli av å få for mange mennesker å forholde seg til etter at mor og far har gått fra hverandre, og det er hensynet til barnet som skal veie tyngst her!
Til forsiden