Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Avstandsforelsket

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Avstandsforelsket

nov 12 2007 - 17:56
Jeg er så Avstandsforelsket at det gjør vondt, jeg sliter dagelig med dette og kjærsten min sliter osgå på grunn av dette.

Jeg er forelsket i en artist (Bill Kaulitz) og det vil ikke gi seg, nå sliter jeg med å konsentrere meg på skolen og har søvnproblemer, håper noe kan hjelpe meg,,,

Takkl!
Avatar

Re: Avstandsforelsket

juni 22 2008 - 02:14
hei:) ikke lett dette med avstandsforelskelse, spes ikke når det er en kjendis du er avstandsforelsket i! men de rådene jeg kan gi eg er å la være å se på/ høre på/ lese om noe som handler om denne kjendisen, eller der han er med. jeg vil gi deg et råd, og det er å komme over denne kjendisen me tanke på kjæresten din! det kan være litt leit for han og tenke på at du er avstandforelsket i en annen.. men lykke til, prøv å glemme denne kjendisen!
Avatar

Re: Avstandsforelsket

april 9 2009 - 20:20
samme problemet har jeg... er foreska i en jente som bor i bergen, å jeg bor i førde (vågane).... får kanskje ikke se henne før til sommeren igjen. =( dette tar er døds kjip... jeg klarer ikke å fungere skikelig uten henne =(
Til forsiden