Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Atferd ovenfor x'type som har kjærlighetssor

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Atferd ovenfor x'type som har kjærlighetssor

april 1 2011 - 20:04
Hei.

Eg har et lite problem, eg skjønner ikke en viss atferd til x'en...

Vi gjorde det gjensidig slutt, og gjekk fra hverandre uten noe mer styr. Grunnen til at eg gjorde det slutt var at eg var utbrent, og hadde ikke mer og "gi", og gjekk rundt med konstant dårlig samvittighet ovenfor ho eg var sammen med (da eg gjerne skulle gjort mer og vi skulle ha funnet på ting sammen osv),og ho følte at vi ikke hadde et så bra forhold lenger. Vi hadde da vært sammen i ca 8-9 mnd.

Etter en stund merket eg at følelsene kom tilbake, når eg da kom "ovenpå" igjen, og dei ble bare sterkere og sterkere. I denne perioden på en ca 3 mnd, ringte ho meg sporadisk og eg var på noen besøk hos ho, eg fekk alltid klem av ho og vi hadde en bra tone.

Så etterkvart fortalte eg ho at eg savnet ho og at følelsene var fremdeles der, og fekk igjen at ho hadde fått seg ny type for 2 uker siden, noe som gjorde vondt... vi satt oss ned og snakket om forholdet vi hadde hatt og hvorfor de gjekk som det gjekk, eg fortalte om alle mine følelser for ho, at eg var glad i ho, såg for meg en familie med ho osv, osv...

SÅ begynner det merkelige, som eg ikke forstår... Ho begynte så og ta mye kontakt, i starten ringte ho meg kvar 2 dag, vi snakket om alt og ingenting, å snakket i alt fra 30-60 min kvar gang, og hadde en bra "tone" under samtalene, eg tok sjelden kontakt (1 gang i mnd ca), det var som regel ho som ringte meg.

Eg traff hun noen ganger etterpå også, og ho gav meg fremdeles klem (når vi var aleine), eg er 99% sikker på at typen ikke veit at ho ringte meg såpass mye. Fo ho satt alltid i bilen, eller eg viste ho var aleine hjemme, eller hvis han var der, hørte eg det gjekk i ytterdøra når ho ringte (altså ho gjekk ut av huset).

Dette har nå pågått i 3,5 mnd.... og ho ringer alt fra 2-4 ganger i veka, vi har også "dype" samtaler der vi snakker om barn, oppdragelse etc...

Eg ser en helt "ny" jente, i forhold til det eg kjenner ho, når vi var sammen var det, "når en er i et forhold gir en 110%". -"eg liker ikke at du har kontakt med dine x'damer, eller at du drar på kaffibesøk med dei", men så gjør ho det stikk motsatte med meg...?? Eg gjorde ikke det da, med mine x'damer, da eg syns det er respektløst ovenfor den eg er sammen med, værtfall i starten, før en er trygge på hverandre i det forholdet en er i.

Så hadde en samtale med ho der eg sa mine følelser, men siden ho hadde type, og eg ikke kan gjøre noe med det, så må vi kutte kontakten slik at eg kommer meg videre...

I den samtalen var ho, både før og under, litt nervøs, ho viste klare tegn på stress og at det var en ukomfortabel situasjon ho var i (eg hadde da sendt ho en meld der eg skrev at vi måtte møtes ansikt til ansikt, og at eg måtte få hente tinga mine, noen dager før). Med tanke på stress så mener eg at ho var superhyggelig, litt i overkant... samt at ho fleipet når vi snakket om alvorlige ting, litt sånn unormal oppførsel, tenker eg.

I tillegg motsnakket ho seg masse i løpet av samtalen, "først var ho ferdig med meg når vi var i forholdet", etterpå "gjekk følelsene over etter at vi hadde gjort det slutt", ho sa at "eg to kontakt fordi vi kun var venner, og viste ikke at eg gav deg forhåpninger", senere i samtalen, snakket ho om en x'type og at når han hadde ringt til ho etter bruddet, så fekk ho forhåpninger. (litt rart at ho ikke viste at det skjedde med meg nå? pluss at eg tok ho i en del løgn, faktisk. Men trur det skyldes at ho var stressa... vet ikke.

Vet at dette ble langt, men vanskelig og skrive hva som skjer over mnd. på noen få linjer.... håper på konstruktive tilbakemeldinger på hva som kan være grunnen til at hun gjør dette her, for dette skjønner eg ikke... på forhånd takk:-)
Til forsiden