Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Alt på en gang!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Alt på en gang!

okt 25 2009 - 13:36
Dette året har vært det verste året noen sinne. Jeg mistet jobben min, strøk på skolen, både bestemoren min og moren min døde, og for en måned siden sa kjæresten min at han ikke ville være sammen med meg mer fordi jeg var så ustabil i humøret. 3 år sammen.

Jeg fant ut at jeg hadde en kronisk tilstand som gjorde at jeg var mye deprimert, ble fort sint og usikker, men dette har nå blitt tatt taki. Jeg har fått time hos psykolog samt at jeg tar medisiner for oksygenblokkering til hjernen.

Jeg har fortalt exen om dette, at det ikke var meg, det var en medisinsk tilstand. Men han sa han ikke orket mer. Til vennene sine har han ikke sagt det er slutt, han har fremdeles min stemor på facebook og masse bilder av meg på profilen sin. Jeg har sletta ham.

Vi har møttes 2 ganger siden det ble slutt, hver gang har endt med kyssing og mer.

Jeg vet jeg burde holde meg unna, men jeg vil så gjerne få ham til å forstå at jeg er bedre nå.

Tror dere han bare trenger tid? Er det håp?
Avatar

Re: Alt på en gang!

okt 29 2009 - 17:53
Dropp han. Du kan finne noe bedre. Vis at du kan komme videre uten han. Dersom han kommer til deg og innrømmer at han skal skjerpe seg, så kanskje det er håp. Men lev livet og jobb med å få det bedre med deg selv. Så vet du nok hva du vil etterhvert.
Avatar

Re: Alt på en gang!

des 2 2009 - 14:25
Det kan jo være veldig tung med dette kjærlighet. Jeg ser at du har tungt, men se sannheten i øynene vennen! Han bruker deg! Han vil ha en sex dokke, han bryr seg ikke om følelsene dine og om hvordan du har det. Han tar ikke hensyn til deg! Ser du deg sammen med en slik fyr om 5 år, en som ikke bryr seg om deg?

Det er vanskelig å akseptere deg, men se fakta i øynene. Han bryr seg ikke om deg!
Til forsiden