Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å ta steget fra å date til å være kjærester

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å ta steget fra å date til å være kjærester

feb 16 2013 - 15:08
Vi har datet over 3 måneder nå. Jeg vet han har blitt glad i meg og i går klarte jeg ikkje mer uvisshet om hva han tenker om oss to. Så jeg spurte han indirekte om vi skulle være kjærester. Jeg fortalte ærlig hva jeg føler. Det var tøft å hoppe ut i det. Men er dritt lei av å date også. I det lengste har jeg vel som litt gammeldags ventet på at han skulle spørre.

Han svarte at han har blitt veldig glad i meg. Føler ikke han kjenner meg så godt enda, men at jeg er en potensiell kjæreste.
Jada....jeg kan gi han tid! Men vil han egentlig ha meg når han ikke bare kan ta sjansen og hoppe ut i det? Kanskje ville vi tryne, men man må jo bli kjent under veis.


Det som svir mest er vel kanskje at jeg aldri lærer. Gutta ser ut til å synes jeg er for snill og kjedelig.
Avatar

Hmm..

feb 16 2013 - 15:50
Jeg er vel personlig en som kan rykke frem ganske så mye raskere enn dette. Hvordan dette funker vet man jo ikke, men jeg føler vel at en fint kan være kjærester når en del ting er på plass. Man kjenner jo liksom det. Alt har vel med å gjøre om hvor sporadisk det er også kanskje og hvor sterk kontakten blir.
Dog ser jeg ingen problem med å være kjæreste med en som jeg møtte for et par uker siden liksom om kontakten er der og det blir dypere og bedre for hver gang en møtes.

Alle er nok forskjellige her da. Så det er vel viktig å få frem hva man vil og hvor man står. Felles grunn er jo essensielt. Om en ikke kommer dit kan det jo være frustrerende. Da gjelder det nok å jobbe videre mot det man vil ha.

Håper det løser seg for deg da.

Å være snill og kjedelig kan en jo kanskje skjønne også. Dog skal det mye til før det blir dørgende kjedelig. Igjen, vi har alle forskjellige preferanser. Jeg er vel roligere av meg og ønsker ikke for mye action. Andre igjen er overstimulerte og vil helst være en snurrebass.
Avatar

Hei!

juni 12 2013 - 17:52
Kjente meg litt igjen her..

Hvordan gikk det med daten din da? Har dere blitt sammen?
Til forsiden