Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å sitte på vent

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å sitte på vent

mars 18 2015 - 13:36
Å inngå et forhold til en mann som sier han skal komme men som skal bare "rydde opp " først. Dette har han nå brukt over et år på. Han lover og lover....siste mnd lover ingen ting mere...smyger radaren og finner stadig på forklaringer på ikke å komme til meg. Bestemmer møtesteder, bestemmer hvor ofte og det er bare han som får ringe meg. Han svarer korte meld nå.....for et år siden sendte han meg 5-10 meld om dag og ringte. Da var jeg altoppslukende og han kalte meg prinsessa hans, kjæresten osv osv. Han elsket meg også da....noen han nå har sluttet å si. Jeg har inngått taushetsplikt om oss. Hører jeg etter og gjør som han sier blir det oss to en dag sier han.
Avatar

Re: Å sitte på vent

mars 18 2015 - 15:10
Jeg har mange ganger prøvd på det du sier men han har slik malt på mine følelser og liv. Jeg elsker den mannen over alt på jord. Er det det han vet så det er derfor han gjør slik? Han vil komme seg bort/ slette sitt utroskap med å gjøre det slik. Men den dagen det evnt skulle bli oss to vil jo brikkene falle på plass for både barna hans, eks kone , fam og venner. Jeg ser ingen fremgang. Jeg venter hvert et sekund på Tlf ifra han. Han har lovet å ringe meg minst en gang pr dag. Noe jeg klamrer meg til. Vi er i snitt kanskje sammen 2-3 timer pr uke. Da elsker vi. Så går han. Han mener at hvis vi gjør dette på hans måte vil vi få det fint sammen.
Til forsiden