Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å gå fra kjæresten uten å ønske det....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å gå fra kjæresten uten å ønske det....

aug 12 2014 - 14:57
Jeg har hat et forhold til en 22 år eldre mann, jeg er 29 han er 51. Han er en herlig person, full av liv.. Skulle ikke tro han var en dag over 40. Men alle skal jo si sin mening. Min forige samboer var 20 år eldre og vi bodde sammen i 5 år vi gikk fra hverandre uten at det hadde noe med alder å gjøre. Er det riktig av meg å bry meg om hva andre synes? jeg har aldri falt for noen på min egen alder, er økonomisk selvstendig, klare meg fint alene eier både leilighet og bil alene. Trenger ingen til å ta vare på meg.. Vil bare være sammen med en som har felles int å vil det same her i livet.

Noen råd?
Avatar

Re: Å gå fra kjæresten uten å ønske det....

aug 12 2014 - 15:14
Kjenner jeg blir oppgitt på dine vegne. Enkelte må stikke nesen sin borti absolutt alt, og si alt som faller inn i hodet på dem. Jeg synes sånt er tull og tøys! Som du sier, du er en voksen selvstendig kvinne, og hvis dette er et forhold basert på gjensidig kjærlighet mellom to mennesker, så ser jeg absolutt ikke problemet. Hadde han vært 40 og du 18-19 år, kunne jeg faktisk forstått at folk hadde reagert, da det er sjeldent at slike forhold varer. Men uansett, så lenge man er voksen og har ansvar for sitt eget liv, skal ikke andre blande seg borti de valgene man tar. Nei, det er ikke riktig av deg at du skal leve slik andre mener du skal leve - det er oppskriften på et ulykkelig liv. Det er lettere sagt enn gjort ikke å bry seg om alle andre, særlig når det kommer kommentarer fra alle kanter, men det er noe man bare må lære seg til. De virkelig gode menneskene holder med deg uansett hva du velger. Det aller viktigste er at du er elsket og føler deg trygg på han du er sammen med :-)

Noen andre råd kan jeg ikke si at jeg har da jeg selv ikke har vært i din posisjon før. Men jeg ville kommentere for jeg synes det er så feil at andre skal buse ut med sine negative meninger for alt det er verdt.
Avatar

Hei :)

nov 10 2016 - 00:43
Du er absolutt ikke alene. kjenner meg igjen. er selv 26 og min mann 48.
Det er et ordtak " kjærlighet har ingen alder" !

Det er ingen her i verden som skal styre hva du gjør eller ønsker.
hvis du har funnet en mann du har det bra med, nyt det.

Skal si at selvfølgelig kan det komme utfordringer, men ta det som det kommer :)
Men ikke bry deg om dem som ikke vil ditt beste, finn dem som vil det !
Til forsiden