Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å angre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å angre

juli 30 2019 - 23:24
Jeg mistet min store kjærlighet pga jeg selv var utro mot henne. Vi gikk hver vår vei i begynnelsen av april. har isolert meg selv helt fra alle siden, er gått ned over 20kg.veide 85 og er 183 høy, så hadde normal vekt. Jeg har et sånt intens hat mot meg selv og det jeg gjorde. får ikke til å gjøre noe som helst. vi har et felles barn i lag. mor til barnet er veldig snill,så vi har hatt mye kontakt, men jeg klarer ikkje å være slag med dem uten at jeg bryter sammen å bare gråter. vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. hadde det ikke vært for barnet,så hadde jeg nok valgt en lett løsning. klarer ikke å tilgi meg selv for det jeg gjorde. noen som har lignende erfaring? og jeg vet at jeg har vært en idiot som var utro og at jeg fortjener å ha ondt.
Avatar

Vi alle gjør feil

juli 31 2019 - 18:12
Vi er mennesker, og vi er ikke perfekte. Vi gjør feil, og vi bør lære av feilene. Sånn som jeg forstår det så virker det som om du angrer mye på det du har gjort. Du kan ikke hate deg selv hele livet. Det fortjener du ikke. Det er viktig at du begynner å elske deg selv igjen. Gi deg selv en sjanse. Hvordan skal andre mennesker gi deg en sjanse når du selv ikke kan gi deg en. Jeg tror du bør snakke med henne om det. Be om tilgivelse og vis henne at du har forandret deg.

En ting jeg har lært er, hvis du virkelig elsker noen så bør du elske og nyte hvert minutt med den personen. Jeg går selv igjennom kjærlighetssorg akkurat nå. Vi gikk fra hverandre selvom vi ikke ville. Vi er fra to forskjellige verdner, og på grunn av det måtte vi si farvel. Du har henne her. Hvorfor miste sjansen da? Du kan se henne, du kan holde henne, gi henne et kyss, ha henne i dine armer. Jeg derimot kan ikke det. Jeg kommer kanskje aldri til å få sjansen til å se han igjen. Han bor i USA og jeg er her i Norge. Jeg vil holde han mer enn noe som helst i hele verden, men jeg kan ikke.

Tilgi deg selv. Å gi deg selv en ny sjanse er ikke galt. Alle mennesker fortjener ny sjanse. Lykke til <3
Til forsiden