Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

3 årig kjærlighetssorg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

3 årig kjærlighetssorg

juni 15 2018 - 00:09
Hei, jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne, jeg møtte min første kjærlighet for 5 år siden og falt for henne med en gang. Men ettersom at jeg har store tillitsproblemer så holdt jeg mye tilbake og ville ikke gå inn i et forhold. Til slutt så ble vi sammen og vi hadde det veldig godt i lag . Etter et år fikk vi et barn, og ting begynte å bli komplisert jeg fikk selvtillits problemer og jeg ble mer og mer innestengt, og kjæresten min ble lei av og prøve å opprettholde et forhold som i grunn var dødt. Så hun slo opp, etter det ble jeg så deprimert at jeg ikke klarte å spise eller gå på jobb de første 2 månedene. Jeg lærte meg å leve med kjærlighetssorgen og jeg klarte og komme meg gjennom dagen og komme meg på jobb, 3 år har passert og jeg har fremdeles samme type kjærlighetssorg, jeg har store selvtillits problemer som har bygget seg mer og mer opp, jeg klarer ikke å snakke med venner heller ikke psykolog pga tillitsproblemene og måten jeg har blitt vokst opp på tilsier at jeg skal i grunn ikne snakke om følelser.

Poenget med historien er at jeg har eg så stort tomrom i kroppen hver dag og jeg vet ikke mål eller mening med noe jeg gjør annet enn at jeg forsørger datteren min å gir hun all kjærlighet jeg kan gi henne.

Er det noen som har tips å råd til å bli kvitt dette problemet ..?

Hilsen en oppgitt og fortapt ung pappa på 22 år
Avatar

Re: 3 årig kjærlighetssorg

juli 15 2018 - 16:06
Snakke med andre jenter, kanskje? Jeg vet ikke...:)
Avatar

Re: 3 årig kjærlighetssorg

juli 15 2018 - 17:23
Mitt tips, start med "måten jeg har blitt vokst opp på tilsier at jeg skal i grunn ikne snakke om følelser."

Lag dine egne leveregler! De bør komme fra egne erfaringer, ikke andres. Man kan jo selvfølgelig ta utgangspunkt i andres lærdom, men bør ikke følges blindt.

Prøv å snakk om følelser. Se om det hjelper. Se om det gjør problemene dine verre. Lag deg så opp en mening om du "bør snakke om følelser", eller ikke.
Avatar

Re: 3 årig kjærlighetssorg

juli 16 2018 - 19:09
M23Oslo: Det var et veldig bra tips. Håper trådstarter tar det til seg. :)
Til forsiden