Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

18 måneder siden og fortsatt ulykkelig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

18 måneder siden og fortsatt ulykkelig

des 10 2011 - 17:16
Jeg sliter med en lang og ufordragelig kjærlighetssrog for en person som som såret meg så dypt at jeg ikke klarer å bli forelsket igjen. Fra samboere og lykkelig til hat, hevnønsker og hannes psykiske, mørke sider. Det startet når jeg var 13 år og ble avsluttet når jeg var 20. Jeg har grått meg selv til søvn i nesten et år og selv om jeg har venner å snakke med er det ingenting som hjelper. Historien min\vår er så dyp og hjerteskjærende at jeg klarer ikke å være ærlig med vennene mine. Det hele blir et skuespill. Jeg trenger noen som vil høre historien min, bare noen å dele dette med for jeg vet ikke hvor jeg skal gå fra dette. Jeg vet ikke hvem jeg er lenger.
Avatar

Re: 18 måneder siden og fortsatt ulykkelig

des 10 2011 - 17:55
Kjenner meg litt igjen, men det gikk seg til etter ett par år..Du kan skrive til meg om det om du vil.Jeg var eldre enn deg når det skjedde, og det var hardt.Følte seg hjelpesløs..
Til forsiden