Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

1 år frem og tilbake

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

1 år frem og tilbake

nov 13 2018 - 20:09
Dette er en lang greie som jeg skal prøve og gjøre kort.

Eksen dumpet meg for litt over 1 år siden, og siden den gang har det vært frem og tilbake, krangling, diskutering. Vi har møttes, vært venner, vært mer enn venner. Jeg bodde så og si med han i 1 måned i sommer før han en dag plutselig kastet meg ut i fylla. Siste månedene har han ikke ville hatt noe med meg og gjøre, litt gammeldags av meg som jeg er sendte jeg et brev, men fikk ingen svar.
Sist helg var jeg ute og der møtte jeg han, vi hilste bare kort og greit. Jeg kommer hjem og han gjør som han har gjort så mange ganger før, ringer meg, får vennene sine til og ringe meg og ber meg komme ned til han. Svak som jeg er gjorde jeg det, overnattet der, vi lagde frokost og snakket løst om alt og ingenting til langt utpå neste dag. Akkurat som vi gjorde når vi var sammen.
Men hver gang vi møtes er han en dritt først, overser meg og spiller kul, akkurat som han vil ha frem en reaksjon sånn at han har en grunn til å ringe meg senere, eventuelt kjefte på meg og lage en krangel.

Problemet er bare at jeg ikke vet hvordan jeg skal forholde meg til dette. Når jeg er med han er han som min bestevenn og vi forteller hverandre alt, og da mener jeg alt! Og jeg er glad og lykkelig helt til ting bli stille og jeg sitter igjen med verdens vondeste følelse i kroppen. Nå bor vi ikke lenger i samme by, så vi møtes heller ikke like ofte som vi gjorde før- men han distanserer seg alltid etter vi har møttes og det kan gå lang tid før jeg hører noe. Jeg bare skjønner ikke hva det er han vil, for det virker som han bryr seg, men samtidig ikke. Og vennene sier han snakker om meg, at jeg ofte dukker opp i samtaler og at jeg bare må gi han tid. Men hvor lang tid trenger et menneske da? Bruker han meg, er han usikker på hva han vil, har han fortsatt følelser for meg? Altså hodet mitt blir gal.. Noe som har vært borti lignende?
Avatar

Re: 1 år frem og tilbake

nov 13 2018 - 20:21
Det er helt tydelig at han bruker deg, ja. Han kaster deg jo til side hver gang han har fått sitt. Du har bedre av å kutte kontakten helt. Han høres grusomt manipulerende ut også, sånn som du beskriver oppførselen hans på byen. Det har ikke noe å si om at han faktisk har følelser for deg, når han ikke evner å behandle deg med større respekt. Kom deg langt unna, for ditt eget beste.
Avatar

Re: 1 år frem og tilbake

nov 13 2018 - 20:53
Enig med gummihjerte, hold deg unna. Han har vist deg sitt sanne jeg, og du kan ikke endre ham. Slik han behandler deg nå, vil han fortsette å gjøre.

For å komme deg unna vil du bli nødt til å la være å svare positivt, eventuelt ikke svare når han kontakter deg. Det kan hende at han da vil bli mer pågående, og da må du stå i at du ikke ønsker kontakt. Det kan bli tøft en periode til han forstår det, men du vil klare det!

En periode jeg var i en lignende situasjon hadde jeg mye kontakt med en god venn av meg som støttet meg hele veien og hjalp meg å stå i at jeg ikke skal gi etter, hjalp meg med å gjennomskue manipulering, hersketeknikker osv.
Til forsiden